какво е приложението shareit? така работи

Искате ли да прехвърляте файлове между устройства и платформи лесно? Просто опитайте приложението SHAREit! Искате ли да научите повече за това приложение? Ела да четеш тук!

Когато прехвърлянето на данни от различни устройства се превърне в необходимост , помощта за приложение на Android устройство с HP е най-лесното решение. Освен че сте по-практични, не е нужно и да се занимавате с кабели, за да го свържете към компютър.

Едно от приложенията в Play Store е SHAREit , което можете да използвате за прехвърляне на различни файлове . Искате ли да научите повече за това какво е приложението SHAREit? Хайде, веднага проверете отдолу.

  • Как да използвам SHAREit за бърз трансфер на файлове
  • 10 най-добри приложения за прехвърляне на файлове между Android без Bluetooth
  • Лесни начини за достъп до други компютри с Google Chrome

SHAREit приложение за компютър и Android

Какво представлява приложението SHAREit?

Ако искате да прехвърлите файлове от Android на компютър, без да се налага да се занимавате с кабели, особено с облака, който може да изяде квотата ви, приложението SHAREit може да бъде решението. Това само приложение наистина е полезно за изпращане на файлове под формата на музика, видео, снимки, файлове, дори приложения.

Самият SHAREit използва WiFi връзка за изпращане на файлове от едно устройство на друго, без изобщо да има нужда от интернет връзка . Или можете да използвате точката за достъп на мобилния си телефон като носител за прехвърляне на файлове, без да намалявате квотата на мобилния си телефон.

Освен HP към компютър, SHAREit може да прехвърля и файлове между смартфон платформи, като Android, iOS и Windows Phone . Всичко е лесно, само с едно щракване.

Как да изтеглите приложението SHAREit

Това приложение за трансфер на файлове, освен че е лесно за използване, е достъпно и за различни платформи. Това приложение е достъпно за Android, iOS, Windows Phone, Windows и Mac .

За да изтеглите приложението SHAREit, можете да посетите сайта на ushareit.com или да отидете директно в магазина за приложения за смартфони. Или можете да го изтеглите директно от JalanTikus, като щракнете върху връзката по-долу .

Android

Производителност на приложения SHAREit Technologies Co.Ltd ИЗТЕГЛЯНЕ

Компютър с Windows

SHAREit Характеристики на приложението

Както JT спомена по-горе, това приложение може да прехвърля файлове между устройства и между платформи, без да е свързано с кабели. Нуждаете се само от WiFi връзка като носител за изпращане на файлове с висока скорост на изпращане и получаване.

Сравнението е такова, ако изпратите файл с размер 350-400 MB чрез Bluetooth, това може да отнеме до 20 минути или повече. С приложението SHAREit обаче за прехвърляне на файлове със същия размер са ви необходими поне 1-2 минути .

Файловете, които можете да изпращате, също варират, вариращи от снимки, музика, видеоклипове, текст, doc, pdf, приложения, контакти, SMS, MMS и други файлове. Тогава как използвате SHAREit?

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да използвате SHAREit

1. След като изтеглите приложението на Android, отваряте приложението и избирате Изпрати, ако искате да изпратите.

2. Потърсете файла, който искате да изпратите, като снимки, видеоклипове, музика или APK файлове. Ако е така, натиснете Изпрати .

3. Ако искате да получите файла, щракнете върху Получаване .

4. Аватарът на получателя ще се появи заедно с името на акаунта. Ако аватарът е устройството, което ще изпрати файла, щракнете върху аватара .

5. Файловете, които изпращате или получавате, са в процес на изпращане .

Ето как лесно да прехвърляте файлове между устройства и платформи, използвайки приложението SHAREit. Ако имате въпроси или неща, които все още са объркващи с това как да прехвърляте файлове с помощта на това приложение за прехвърляне на файлове, моля, попитайте в колоната за коментари, добре момчета!