7 актьори, които са готови да правят луди и забранени неща във филмите, заради парите?

За да можете да представите добър и качествен спектакъл, следните актьори са готови да правят глупости за ролите си във филми, нали знаете!

Да можеш да представиш добра филмова творба със сигурност се очаква не само от режисьора , но и от актьорите, които играят в нея.

Не малко от тях харесват или не трябва да правят различни трудни до опасни сцени, за да постигнат най-добри резултати и да отговорят на очакванията на публиката.

Интересното е, че има дори много актьори, които са готови да правят различни неестествени и глупости за ролята, която играят, банда!

Любопитно ли е да разберете кои актьори правят безсмислени неща заради ролята ? Следва пълна дискусия.

Актьори, които правят неща, които нямат смисъл за ролята

Цялостта разбира се е едно от важните неща, които трябва да се дадат от филмовите актьори, за да могат да се представят интересни и качествени предавания.

Но повече от това, някои от следните актьори дори са готови да правят различни неразумни неща за ролите, които играят, знаете ли.

1. Робърт Патинсън

Първо, има актьор Робърт Патинсън, който е все по-известен на обществеността, след като изигра героя Едуард Кълън във филмовата поредица "Здрач".

Ако актьорите обикновено разиграват любовни сцени с партньорите си във филми, то това е различно от това, което Робърт Патинсън направи в биографичния филм от 2008 г. Little Ashes .

В една от филмовите сцени, когато Робърт Патинсън е помолен да направи сцена на оргазъм, той го прави истински, използвайки собствените си пръсти, знаете ли, банда.

2. Шиа ЛаБеф

Освен това има един от най-противоречивите холивудски актьори, Шиа ЛаБеф, който няма смисъл, когато играе образа на Джером във филма нимфоманка: Vol .

Според сюжета, написан във филмовия сценарий, Шия и нейната съ-звезда Стейси Мартин трябваше да правят секс сцени, които трябваше да бъдат заменени с двойни тела .

Не само това, показаната вагина се предполага, че е фалшива и е резултат от ефекта на CGI. Тъй като обаче се смяташе за твърде трудно, Шиа и Стейси най-накрая избраха да го направят истински.

3. Дуейн Джонсън (Скалата)

Играейки в екшън филм, озаглавен Херкулес през 2014 г., Дуейн Джонсън, известен още като Херкулес, е актьор, който прави следващите глупости за роля във филм.

В сцена, когато актьорът се опитва да се измъкне от веригата, обвита около ръцете му, Скалата също моли екипажа да използва истински метални вериги, за да направи борбата им по-видима.

В резултат на това сцената беше успешно създадена и дори нокаутира актьора осем пъти по време на сцената.

4. Хоакин Феникс

Като един от актьорите, които успешно са изобразили героя на Жокера, Хоакин Финикс е следващият актьор, който прави нещо глупости за ролята си във филма, банда.

Появявайки се като ветеран от Втората световна война на име Фреди Куел във филма от 2012 г. „Господарят“ , Хоакин Финикс очевидно наистина е взел цялостта, за да изобрази характера си.

Всъщност, според съобщенията, Хоакин е наел и зъболекар, за да прикрепи скоби и гума към зъбите си, за да държи челюстта му затворена, знаете ли.

5. Райън Гослинг и Мишел Уилямс

Следват актьорите Райън Гослинг и Мишел Уилямс, които трябва да направят нещо неестествено за ролята си в романтичния филм, озаглавен „ Син Валентин“ .

Появявайки се като съпруг и съпруга във филма, Райън Гослинг и Мишел Уилямс очевидно са много цялостни в ролята си.

Не смекчени, за да създадат химия и близост между двамата, Райън и Мишел дори решиха да живеят заедно един месец, знаете ли, банда.

6. Леонардо ди Каприо

След като участва в много холивудски филмови заглавия и се превръща в един от най-добрите актьори в света, очевидно това не прави непременно Леонардо Ди Каприо небрежен към работата си като актьор.

Дори когато участваше във филм, наречен The Revenant, актьорът, който отказа роля в този популярен филм, изцяло изигра героя си като Хю Глас .

Едно доказателство за абсурдното нещо, което той беше направил за ролята във филма, беше яденето на сурово месо от бизони, бандата.

Не само това, актьорът също е готов да спи в звезден труп за ролята си, знаете ли.

7. Том Круз

И накрая, има актьор Том Круз, който е готов да направи нещо неестествено за ролята си в криминалния филм, озаглавен Обезпечение .

Получавайки ролята на обучен убиец, Том Круз очевидно не искаше да се забърква с тази роля. Той дори участва в обучение за оръжия, за да може да се представи оптимално във филма.

Още по-интересно, в реалния живот Том Круз дори практикува тайно да излезе от къщата и се опитва да накара никой да не осъзнае, че е известна суперзвезда .

Всички онези безсмислени неща, които той беше готов да направи само заради ролята си във филма. Наистина съвкупност, нали?

Е, това е при някои актьори, които са готови да правят различни безсмислени неща за ролите си във филми, банди.

За да могат да представят задоволителни резултати, актьорите по-горе наистина са цялостни в изпълнението на всяка сцена във филма, дори ако това застрашава самите тях. Наистина готино, нали?

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Shelda Audita .