5-те най-модерни приложения, забранени за WhatsApp 2020

Забраненото приложение на WhatsApp, наречено незаконно WA, може да направи вашия WhatsApp още по-сложен. Искам да опитам? По-долу е най-новото най-модерно злонамерено приложение WA 2020.

Забраненото приложение WhatsApp, известно още като незаконно WA , не може да бъде отказано, че може да направи вашето приложение за чат WhatsApp по-сложно, в комплект с различни функции, които не могат да бъдат намерени в оригиналната версия.

Въпреки че използването на това приложение със сигурност не е без риск, всъщност различните предлагани функции могат да ви накарат да забравите за момент всички опасности, които биха могли да бъдат причинени.

Следователно, избирайки нелегално приложение WhatsApp, което си заслужава за изтегляне, трябва да помислите внимателно, така че ползите, които получавате, да са в съответствие с рисковете, банда.

Но, просто се успокой! Защото този път ApkVenue ще ви каже някои препоръки за забраненото приложение WhatsApp, които могат да направят вашия WA по-сложен.

Забранено приложение, което може да направи WhatsApp по-сложна

Това, което ApkVenue означава под незаконното приложение на WA, е ред приложения, които не са налични в Play Store , а не забранено приложение, което може да причини повреда на мобилен телефон и други подобни.

Play Store е известен със строги правила относно приложенията, които позволява да се инсталират там, но това не означава, че приложенията извън Play Store винаги са лоши, банда.

Много приложения са забранени в Play Store поради сблъсък с различни интереси, а някои от тях са 5 усъвършенствани и злонамерени WA приложения, които ApkVenue препоръчва по-долу.

1. WhatsApp Tweaker

WhatsApp Tweaker или WhatsApp Tweaks е приложение, което ви позволява на потребителите на WhatsApp да отварят тайни настройки в това приложение за чат.

Тайните настройки, които могат да бъдат отключени, включват индекса vCards, активиране на местоположенията на живо и чат с пин. Въпреки че все още не е налично в Play Store, това едно приложение вече е интегрирано с официалния WhatsApp!

С това по-разнообразно меню от настройки вашият опит при използването на WhatsApp ще бъде по-разнообразен и със сигурност много по-свободен.

Можете да изтеглите това сложно приложение WhatsApp безплатно чрез връзката по-долу, да, банда!

Информация WhatsApp Tweaker
Разработчик Алесандро Палуци
Преглед 4.0
Размер 6MB
Инсталирайте го -
Android Минимум 4.0.3

Изтеглете приложението WhatsApp Tweaker тук!

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Whats Tracker

За тези от вас, които често се чувстват несигурни и са любопитни кой често сочи към вашия акаунт в WhatsApp , наистина трябва да инсталирате това приложение за проследяване на WhatsApp .

Както подсказва името, Whats Tracker позволява на своите потребители да разберат кой разглежда и посещава техния акаунт в WhatsApp.

Освен че знае кой е видял и посетил вашия акаунт в WhatsApp, това приложение може да предостави и подробна информация, включително номера на мобилния телефон на посетителя.

Та, банда! Ако търсите незаконно приложение на WA, което има функции, които да поддържат досадата ви, по-добре е просто да изтеглите този един зъл WA!

Информация Whats Tracker
Разработчик Whats Tracker
Преглед 4.0
Размер 4MB
Инсталирайте го -
Android Минимум Варира

Изтеглете приложението Whats Tracker тук!

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

3. WhatsApp Plus Cracked

WhatsApp Plus Cracked е едно от „забранените“ приложения, които могат да направят вашия WA по-сложен . Тези от вас, които са отегчени от появата или темата на WhatsApp, просто така, вече няма да се чувстват по този начин.

Проблемът е с това незаконно приложение на WA, можете да промените темата на WhatsApp според вашия вкус. WhatsApp Plus също има множество други функции, които правят WA по-сложна.

Няма да получите тази мощна функция, когато използвате оригиналната версия на приложението WhatsApp. Следователно приложението WA MOD беше изтеглено от Play Store и означено като незаконно WhatsApp.

Информация WhatsApp Plus Cracked
Разработчик WhatsApp Plus
Преглед 4.1
Размер 51MB
Инсталирайте го -
Android Минимум 5.0

Изтеглете приложението WhatsApp Plus Cracked тук!

JalanTikus Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

4. OGWhatsApp

Искате ли да използвате два акаунта в WhatsApp едновременно на един смартфон или устройство с Android?

Тогава приложението OGWhatsApp е приложението, от което се нуждаете. Удивително е, че приложение, подобно на незаконното GB WhatsApp, не изисква от вас да изкорени мобилния си телефон, за да можете да използвате два акаунта в WhatsApp наведнъж.

Друга особеност, която е не по-малко интересни от тази сложна WhatsApp е, че можете да прочетете разговори без да те хванат , така че можете да оставят следа хора, но все още четете това, което чата е около.

Ако сте любопитни и се интересувате да опитате, можете незабавно да изтеглите това незаконно приложение WhatsApp чрез връзката по-долу, банда.

Информация OG WhatsApp
Разработчик OG WhatsApp
Преглед 4.3
Размер 51MB
Инсталирайте го -
Android Минимум 5.0

Изтеглете приложението OG WhatsApp тук!

Приложения за социални съобщения и съобщения на OsamaGhareeb ИЗТЕГЛЕТЕ

5. WhatsBox - Инструменти за WhatsApp

За това незаконно приложение на WA може да се каже, че е най -пълното допълнително приложение за WhatsApp . В това приложение са налични различни интересни функции и можете да се насладите на всички тях само с едно изтегляне.

Различни разширени функции, които могат да бъдат приложени към вашия WhatsApp чрез това усъвършенствано приложение WhatsApp, от изпращане на чатове, без да е необходимо да запазвате номера на мобилния си телефон, до четене на съобщения, без да ви хванат.

Разработчикът на този усъвършенстван инструмент WhatsApp поддържа поверителността и сигурността на своите потребители. С това забранено приложение WhatsApp можете да откриете кой е вашият момент, докато деактивирате вашия онлайн статус .

Информация WhatsBox
Разработчик Юргуен Бренес
Преглед 4
Размер 4MB
Инсталирайте го -
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението WhatsBox тук!

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

БОНУС: 10 забранени трикове за WhatsApp, за да направи чата по-вълнуващ

Е, освен незаконното приложение на WA, което ApkVenue обясни по-горе, можете да следвате и следните 10 забранени WhatsApp трика, за да направите чата още по-вълнуващ!

Това са петте забранени приложения WhatsApp, които могат да направят вашия WA по-сложен и готин. Можете да получите различни допълнителни функции на WhatsApp чрез препоръките на ApkVenue този път.

Въпреки че има забавни и сложни функции, ApkVenue препоръчва да не използвате незаконните приложения на WA по-горе за негативни неща, особено за престъпни действия.

Надяваме се, че статията на Jaka този път може да предостави полезна информация за всички вас и да се видим по-късно в следващите статии.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .