как да направя Instagram музика на insta story, 100% работи!

Искате ли да направите снимка с песен в Instagram Stories? Тук ApkVenue ще прегледа как да направите Instagram Music на Insta Story, като използвате функциите по подразбиране и приложението Storybeat.

Функцията Instagram Music всъщност съществува отдавна, за да бъдем точни от 28 юни 2018 г., банда.

Но за съжаление, може би ще намерите известие под формата на „Instagram Music not Available in Your Region“ и други проблеми, така че сте объркани как да го разрешите, нали?

И така, в тази статия ApkVenue ще прегледа как да създадете музика от Instagram във вашите истории в Instagram . Особено за потребителите на Instagram Music в Индонезия.

За да не го пропуснете и да разберете повече, по-добре погледнете внимателно прегледа на ApkVenue по-долу, а!

Колекция от начини за създаване на музика от Instagram с помощта на филтри и приложението StoryBeat

Както знаете, функцията Instagram Music не е официално достъпна за потребители в Индонезия. Всъщност можете да се справите, като използвате VPN приложение, знаете ли.

Но ако се притеснявате от опасностите от безплатно VPN приложение, има и начин да направите музика на Insta Story подобна на функцията Instagram Music, въоръжена с приложение, наречено Storybeat.

Тогава как правиш и двете? Джака ще има пълен преглед, който можете да прочетете по-долу, банда!

1. Как да добавяте музика към снимки в Insta Story (Instagram Music)

Първият ApkVenue обсъжда използването на официалните функции на Instagram Music тук. Преди може би някой ви е попитал: „Как така в моя Instagram няма стикер за музика на Instagram?“ .

Вярно е, че няма, тъй като самата тази функция е достъпна само за Австралия , Нова Зеландия , Франция , Германия , Швеция , Англия и САЩ .

Снимка източник: animoto.com

Така че за области извън това, включително Индонезия, няма да го получи. Но спокойно, все още можете да преодолеете Instagram Music, не е наличен въоръжен с най-доброто VPN приложение.

Сега как да добавите музика към изображения на Instagram Stories този път ApkVenue препоръчва да използвате приложение за Android VPN, наречено TunnelBear VPN . Тогава как го правиш?

Стъпка 1 - Изтеглете най- новото приложение за TunnelBear VPN

 • Първо, ApkVenue силно препоръчва да изтеглите най- новото приложение TunnelBear VPN, което можете да изтеглите чрез връзката по-долу.
Apps Networking TunnelBear, Inc. ИЗТЕГЛИ

Стъпка 2 - Отворете и влезте в TunnelBear VPN

 • Отворете вече инсталираното VPN приложение TunnelBear и просто трябва да влезете с помощта на акаунта, който сте създали.
 • Ако нямате сметка в TunnelBear, можете лесно да се регистрирате веднага. Просто като докоснете опцията Създаване на акаунт .

Стъпка 3 - Свържете се с VPN мрежа

 • След това на главната страница TunnelBear всичко, което трябва да направите, е да свържете VPN мрежата с държава, която предоставя функцията Instagram Music, например Jaka използва САЩ .
 • Изберете опцията САЩ или САЩ от долното меню или плъзнете екрана, докато го намерите. За да се свържете, трябва само да натиснете бутона Да .
 • Изчакайте превключвателят в горната част да се промени на Свързан и логото на VPN се появява в лентата за известия .

Стъпка 4 - Отворете приложението Instagram

 • Затворете прозореца TunnelBear, като натиснете бутона Начало, след което отворете приложението си в Instagram .
 • Тук всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата на камерата в горната част, за да започнете да правите Instagram Stories . Можете да правите снимки или видеоклипове както обикновено, банда.

Стъпка 5 - Добавете Instagram Music Stickers

 • След това всичко, което трябва да направите, е да добавите стикера Instagram Music, като докоснете иконата на стикера в горната част или плъзнете нагоре по екрана.
 • Просто трябва да докоснете опцията Музика , както е показано по-долу.

Стъпка 6 - Добавяне на песни в Instagram Music

 • Ще има редица опции за песни, които можете да превърнете в стикери. Има и няколко опции като Популярни , Настроения и Жанрове .
 • Можете също да търсите любимата си музика, като използвате лентата за търсене по-горе.
 • За да слушате визуализация на песен, всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата за възпроизвеждане вдясно, след което докоснете иконата на албум, за да започнете да добавяте музика.

Стъпка 7 - Задайте продължителност на песента

 • Освен това можете да зададете коя част от песента искате да използвате, като преместите плъзгача в долната част.
 • Също така задайте желаната продължителност на песента, като докоснете иконата вляво и изберете продължителността. Когато приключи, просто трябва да докоснете Готово .

Стъпка 8 - Поставете стикери и добавете истории

 • И накрая, можете да позиционирате стикера на Instagram Music, както искате и да докоснете стикера, за да промените формата, както желаете.
 • Ако се чувствате правилно, просто трябва да докоснете опцията „ Вашата история “, за да я споделите публично или да затворите приятели за най-близките си приятели.

Стъпка 9 - Instagram Music Stories Done!

 • Свършен! Сега Instagram Stories с вашия Instagram Music стикер е добавен, банда. Горе-долу резултатът ще бъде такъв. Наистина готино, нали?

Стъпка 10 - Как да преодолеете Instagram Music не е наличен във вашия регион (по избор)

 • За да сте сигурни, че други хора могат да се наслаждават на вашите истории в Instagram, уверете се, че използвате VPN мрежа, която е свързана с държава, която поддържа функцията Instagram Music, както по-горе.
 • Това е за преодоляване на известието „Instagram Music не е наличен във вашия регион“, както е на изображението по-долу, банда.

Стъпка 11 - Решаване на неуспех при зареждане на музикални стикери в Instagram (по избор)

 • Като надхитри, не всеки може да успее, след като използва този метод. Има обаче няколко неща, които можете да направите.
 • Първо, можете да промените часовата зона според VPN мрежата, която използвате. За да направите това, отидете в менюто Настройки> Допълнителни настройки> Дата и час> Изберете часова зона .
 • На второ място, първо влезте от профила си в Instagram, преди да използвате VPN. Номерът е да отидете на Профил> икона на хамбургер> Настройки> Изход .
 • Трето, деинсталирайте приложението Instagram и го инсталирайте отново, когато сте свързани към VPN мрежата.

DISCLAIMER:


Belum semua HP bisa menggunakan langkah-langkah di atas. Dalam pengujian, Jaka menggunakan Xiaomi Redmi 4X dan berhasil menggunakan metode ini. Sementara saat pengujian menggunakan Samsung Galaxy S10+, ternyata tidak berhasil dan berjalan semestinya.

2. Как да правим снимки с песни в Instagram (приложение StoryBeat)

Второ, можете да използвате и допълнително приложение, наречено Storybeat, което има функция за добавяне на музика към изображения на Instagram Stories.

Можете също да използвате това приложение, за да бъде един от съветите за още по-актуални истории на Instagram Stories. Любопитно как да го използвате? Cekidot ~

Стъпка 1 - Изтеглете най- новото приложение Storybeat

 • Изтеглете най-новото приложение Storybeat - Unleash Your Creativity, което можете да изтеглите чрез връзката по-долу.
Приложения Снимки и изображения iflix Sdn Bhd ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Отворете приложението Storybeat

 • След това отворете приложението Storybeat и дайте разрешение, като докоснете бутона Разрешаване . След това, за да започнете да добавяте музика, докоснете опцията Добавяне на музика към снимки или видео .

Стъпка 3 - Добавете музика към приложението Storybeat

 • Изберете снимките или видеоклиповете, към които искате да добавите музика, и докоснете Напред . За да добавите музика, трябва само да докоснете иконата "+", както е показано по-долу.

Стъпка 4 - Търсене и добавяне на музика

 • След това просто изберете опцията Търсене на музика, за да търсите песни онлайн . Можете също да изберете опцията Добавяне на песен от вашата библиотека, за да добавите офлайн песни .
 • Ако вече докоснете Добавяне, за да добавите музика към него.

Стъпка 5 - Задайте музиката, която искате да добавите

 • Задайте музикалната секция, която искате да добавите, и докоснете Запазване . Изчакайте няколко минути, докато визуализацията се покаже и за да запазите, просто докоснете иконата за изтегляне , както е показано по-долу.

Стъпка 6 - Експортирайте Instagram Stories с музика

 • Изберете опцията Безплатно с воден знак и докоснете Продължи, за да продължите процеса. Когато приключи, всичко, което трябва да направите, е да докоснете Споделяне на видео, за да го споделите в Instagram Stories.

Стъпка 7 - Споделете Storybeat в Instagram Stories

 • След това просто изберете опцията Stories, която да споделите с акаунт в Instagram. Продължете процеса, докато създавате история както обикновено. Лесно е, нали?

Видео: Станете импровизиран празник? Ето как да добавите последователи на Instagram бързо и безплатно

Това е дискусията на Jaka за това как да добавите Instagram Music stick към вашите Instagram Stories, с официалните функции и приложението Storybeat като алтернатива.

След като публикувате , със сигурност ApkVenue гарантира, че мнозина веднага ще изпратят DM как да го използвате, банда. Успех и късмет!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Naufaludin Ismail .