6 най-добри приложения за Android видео плейър

Ако обичате да гледате VR видеоклипове, имаме 6 от най-добрите приложения за VR видео плейъри за Android. Елате да видите отзивите!

Със сигурност напоследък често чувате термина VR. Дори приятелите ви често ще ви канят да гледате VR видеоклипове или да играете VR игри. Преди това JalanTikus беше обсъждал какво е VR и какви смартфони поддържат VR слушалки.

Виртуалната реалност (VR) може да се тълкува като технология, която позволява на потребителите да взаимодействат със среда, която се симулира от компютър (компютърно симулирана среда), но всъщност средата, която се имитира е само във въображението. Е, ако наистина обичате да гледате VR видеоклипове, тук ApkVenue предоставя 6-те най-добри приложения за Android за видео плейър. Хайде, вижте отзивите!

 • Слушалки с 5 VR (виртуална реалност) на улични цени с качество от пет звезди
 • Списък със 145+ смартфона, които поддържат VR (виртуална реалност) слушалки
 • Готов ли е вашият компютър за игри за VR? Вижте Рецептата за събрание на плъхове!

Най-доброто приложение за VR видео плейър за Android

1. VR видео плейър на VaR

Това приложение за видео плейър VR е направено от разработчика на After Breakdown Games. VR видео плейърът на VaR е предназначен за гледане на 3D или VR видеоклипове, като същевременно осигурява впечатляващо изживяване, докато гледате VR видеоклипове. Някои от отличните характеристики на VR видео плейъра на VaR включват:

 • Бърза реакция на проследяване на главата, така че ще се почувствате сякаш наистина сте във филма.
 • Контролирайте всички параметри на дисплея, като например пластир на очите, корекция на обектива, увеличение , яркост, наситеност, контраст или позициониране на видео.
 • Поддържа всички режими, включително един до друг, подредени, 180 и 360 стереоскопични, 180 или 360 панорами и разбира се нормално видео.
 • В браузъра приложението показва миниатюра на видеоклипа.
 • Може да възпроизвежда видеоклипове във всички формати, включително видеоклипове с Full HD MP4 формат.
 • Може да показва субтитри .
 • Може да възпроизвежда видео чрез LAN или HTTP мрежа.
 • Може да нулира настройките.
 • Статичен и плаващ режим за несферични видеоклипове .

С тези много предимства е подходящо рейтингът на приложението VR Video Player за VR Video Player на Android VaR да получи оценка 4.2 от Android Play Store.

Драйвери за приложения и смартфони След разваляне на игри ИЗТЕГЛЕТЕ

2. VR Cinema

Това приложение за VR Cinema е направено от разработчика Fibrum. VR Cinema предлага VR преживяване на гледане на видео, като гледане на ексклузивни филми . За разлика от предишното приложение за Android VR Video Player, ако сте свързани към интернет мрежа, можете да гледате онлайн видео колекцията VR, която те предоставят . Предимството на това приложение за VR Cinema е, че изглежда просто и поддържа всеки видео формат. Това приложение е оценено с 3.6 в Android Play Store.

Mobius Networks Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

3. VR Player БЕЗПЛАТНО

Безплатното приложение за VR Player е направено от разработчика SpherePlay. VR Player FREE има няколко предимства, включително можете да изберете няколко опции за фон, когато гледате видеоклипове с VR, а именно равнина (плосък фон), сфера ( сфера фон), купол ( купол фон), пълен купол (фон) пълен купол), куб ( куб фон) и цилиндър (фон тръба).

Освен това можете също да изберете формата, когато гледате видеоклипове. Форматите, от които можете да избирате, включват: 2D, 3D един до друг и 3D над / под . За съжаление обаче, ако сте свързани с интернет, ще видите досадни реклами, когато гледате VR видеоклипове. Безплатното приложение VR Player е оценено с 3.7 в Android Play Store.

Драйвери за приложения и смартфон InstaVR ИЗТЕГЛЯНЕ

4. VR Cinema за картон

Приложението VR Cinema for Cardboard е направено от разработчика Mobius Networks. VR Cinema for Cardboard прави всяко VR видео в MP4 формат в режим на възпроизвеждане на разделен екран и е много подходящо да се комбинира с VR слушалки като Google Cardboard , OpenDive , Homido и т.н.

В допълнение, уникалната характеристика на Android VR Video Player е, че можете да използвате предната камера на вашия смартфон, за да се превърнете в VR камера. Готино, нали! Но не се опитвайте да го използвате, когато шофирате, може да е опасно. Като това момиче, което е полудяло от VR. Но за съжаление безплатната версия може да възпроизвежда видеоклипове само с определени формати и не може да увеличава видеоклипове. Приложението VR Cinema for Cardboard е оценено с 3.8 в Android Play Store.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

5. Samsung VR

Разработчикът на Samsung Electronics America носи Samsung VR, който за съжаление е само за смартфони Samsung. Естествено, защото това, което го прави официален производител на Samsung. Samsung VR е 360 видео плейър Android приложение.

Ако сте свързани с интернет, можете незабавно да качвате, намирате, търсите, изтегляте и възпроизвеждате 360 видеоклипове, когато нямате Samsung Gear VR. Приложението Samsung VR е оценено с 4.1 в Android Play Store.

6. AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS

Разработчикът InstaVR разработва AAA VR Cinema 3D Cardboard SBS, който може да бъде изтеглен безплатно. Въпреки че безплатният AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS има много предимства, включително няма ограничение за дължината на видеото, което ще се възпроизвежда, неговите функции са доста пълни, той може да се използва за Google Cardboard VR слушалки или други марки.

Функциите на AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS включват:

 • Автоматична корекция на размера на екрана.
 • Автоматични настройки на картона според размера на екрана.
 • Тя автоматично ще пусне видеоклипа от името на файла, например example_180_sbs.mp4 . И така, видеото ще се възпроизвежда в 180 паралелен режим .
 • Режим на убиване на въртене за проследяване на позицията на главата
 • Добавен е чист режим на жироскоп за проследяване на позицията на главата.

С тези предимства приложението VR Video Player Android AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS получава рейтинг 4.0 в Android Play Store.

Това са [6-те най-добри приложения за видео плейър за Android] (// jalantikus.com/tips/vr-video-player-android- best /), които сте обсъждали едно по едно. Така че, за да получите максимално изживяване при гледане на VR видеоклипове с този Android VR Video Player и разбира се, използвайки VR смартфон, трябва да използвате и най-добрите VR слушалки. Приятно гледане на VR видеоклипове! Абонирайте се за тази статия, за да получавате най- новите актуализации !