как да се отървете от Windows 7, а не от оригинални предупреждения без софтуер

Как да премахнем предупреждението Windows 7 не е оригинален без софтуер, който е лесен за практикуване и е доказано успешен

Тапетът на работния плот изведнъж става черен и в долния десен ъгъл на екрана се появява предупреждение Windows 7 не е оригинален ? Това обикновено е така, защото вашият Windows 7 се открива в пробна версия или дори се открива с пиратски прозорци. След това, разбира се, ще има много начини да премахнете Windows 7, който не е оригинален от екрана на компютъра, от ръчни методи до тези, които използват софтуер . Този път JalanTikus ще обсъди как да се отървете от Windows 7, който не е оригинален без софтуер .

  • Как да коригирам грешка при презареждане 0xc004d307 в Windows
  • Как да актуализирате аудио драйвери в Windows 7 и Windows 8

Как да се отървете от предупреждението за Windows 7, което не е оригинално без софтуер

  • Първо, разбира се, стартирайте командния ред, като изберете Старт, след което въведете cmd . След това щракнете с десния бутон върху cmd.exe, след което щракнете върху Изпълни като администратор .

  • След това на cmd екрана въведете тази команда slmgr превъоръжаване , след което въведете.

  • Изчакайте да се появи малък екран, за да рестартирате компютъра или лаптопа си.

  • Ако сте рестартирали компютъра, думите Windows 7, които не са оригинални, ще изчезнат.

За да предотвратите това да се повтори, трябва да изключите функцията за автоматично актуализиране на Windows . И ако начинът да се отървете от Windows 7, който не е оригинален без софтуер , не работи на вашия компютър или лаптоп, тогава можете да опитате да използвате помощта на софтуер като Activator Windows Loader или Chew WGA . Изключването на тази функция няма да окаже влияние върху вашия софтуер и компютърен хардуер. Късмет.