Тези 6 софтуера могат да ускорят прозорците ви до 200 процента!

Сложността на компютърната система изглежда прави бавните компютърни проблеми трудни за избягване. Така че, ако компютърът ви в момента е доста бавен, трябва да прочетете статията на ApkVenue по-долу.

Добрата компютърна система трябва бързо да обработва всичко. Ако компютърната ни система е бавна, разбира се, ще отнеме много време, за да завършим работата си. Дори не е възможно резултатите от нашата работа да бъдат по-малко добри.

Въпреки това, поради сложността на компютърната система, проблемът с бавните компютри изглежда трудно да се избегне. Следователно, ако компютърът ви в момента е доста бавен, трябва да прочетете статията на ApkVenue по-долу. Този път ApkVenue ще ви каже 6 софтуера за ускоряване на Windows .

  • Трикове за ускоряване на изтеглянето на торенти до 200 процента
  • Как да ускорите интернет връзката на Android
  • 5 начина да ускорите 3G връзката толкова бързо, колкото 4G LTE мрежата

Искате ли да ускорите вашия Windows? Просто използвайте тези 6 софтуера

Бавните компютърни проблеми на компютър изглежда са се превърнали в често срещано заболяване. Причината е, че почти всеки компютър, дори и супер сложни компютри, вероятно е имал такъв. Поради тази причина ApkVenue ще ви каже 6 софтуера, за да разрешите този проблем и да ускорите вашия Windows.

1. CCleaner

Първият софтуер за ускоряване на вашия компютър е CCleaner . Повечето от вас трябва да са запознати с този софтуер, защото този софтуер е доста известен. Освен това, добрата новина е, че можете също да използвате този софтуер безплатно .

Снимката е предоставена от: Снимка: Softonic

CCleaner е сравнително малък, но много ефективен инструмент за почистване на боклуци, който затруднява производителността на Windows. Такъв боклук, например временни файлове, регистър и така нататък. За да използвате този софтуер, можете да го изтеглите чрез следната връзка JalanTikus .

Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Разширено Uninstaller PRO

След това можете да използвате Advanced Uninstaller PRO . Както подсказва името, този софтуер функционира за деинсталиране на софтуер от вашия Windows. Не се ограничава до деинсталиране като софтуера на Windows, този софтуер също ще подреди вашия регистър, който се е променил поради софтуера, който сте инсталирали преди.

Снимката е предоставена от: Снимка: Softonic

Има още една функция, която е много полезна от този софтуер, която може да сканира за софтуер, който не е полезен, и да претовари вашата компютърна система. За да използвате този софтуер, можете да го изтеглите чрез следната връзка JalanTikus .

Почистване и промяна на приложения Иновативни решения ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Malwarebytes

Следващата е Malwarebytes . Този софтуер функционира за сканиране на вашата компютърна система, независимо дали има злонамерен софтуер, който го е заразил или не. Не е невъзможно, ако се окаже, че вашата конфигурация е максимална, но компютърът ви все още е бавен. Това може да се дължи на злонамерен софтуер на вашата компютърна система.

Източник на снимка: Снимка: Хипопотам

Ако все още сте объркани относно това какво се разбира под злонамерен софтуер, ApkVenue е направил статия. Можете да прочетете статията на ApkVenue, за да научите повече за злонамерения софтуер.

ВИЖТЕ СТАТИИ

За да използвате този софтуер, можете да го изтеглите чрез следната връзка JalanTikus .

Malwarebytes Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

4. MS Config или Task Manager

Освен това можете да използвате софтуера по подразбиране от Windows, а именно MS Config или Task Manager . Чрез този софтуер можете да управлявате стартирането на вашата компютърна система .

С нарастващия брой стартиращ софтуер на вашия компютър, това означава, че всеки път, когато включите компютъра, вашият компютър е длъжен да отвори софтуера . Като го намалите, разбира се, това ще накара вашата компютърна система да се стартира по-бързо .

5. Фрагмент на диска

Освен това, все още със софтуера на Windows по подразбиране, а именно Disk Fragment . Твърдите дискове са основно изградени от подреждане на блокове . Когато инсталирате софтуер или запазите данни и т.н., с течение на времето тези блокове ще се разпаднат .

С претрупани блокове, разбира се, това ще направи компютъра ви бавен. Ако използвате Disk Fragment, можете отново да подредите блоковете . И разбира се, след като блоковете са спретнати, компютърът ви може да работи много по-бързо.

6. Подмяна на вашия софтуер с по-лек

Последното е по-скоро като трик. Ако смятате, че компютърът ви работи бавно, може би това е така, защото софтуерът, който използвате, е тежък. Решението е да промените софтуера на друг софтуер, който е подобен, но по-лек .

Например Google Chrome . Google Chrome по същество заема много RAM, алтернативно можете да използвате Mozilla Firefox . Сега като справка, за да не се объркате, че трябва да замените софтуера си с какъвто и да е софтуер, можете да посетите сайта AlternativeTo.

Източник на снимки: Снимка: Алтернатива на

Това са 6 софтуера от ApkVenue за ускоряване на компютъра до 200 процента. Надяваме се, че тази информация може да бъде полезна за вас. Опитайте добре!

Банер: Tech Regar