5 най-добри емотикони клавиатурни приложения за android

От време на време изпробвайте приложението за клавиатура за емотикони на Android по-долу, което може да се използва за любимия ви смартфон. Не само смешни и по-интересни, тези приложения могат да направят вашите чатове още по-вълнуващи!

Отегчавате ли се, ако използвате само стандартната клавиатура на Android? Хайде, изпробвайте от време на време приложението за клавиатура за емотикони Android, което може да се използва за любимия ви смартфон. Не само смешни и по-интересни, тези приложения могат да направят вашите чатове още по-вълнуващи!

В тази статия ще изброя 5-те най-добри приложения за клавиатура за емотикони за Android, които да добавите към вашия стил на чат с приятели или смачкване. Ела да видиш!

  • Как да инсталирате iPhone Emojis на Android смартфон
  • Как да използвате емотикони със среден пръст и емотикони за презервативи в WhatsApp

5 най-добри приложения за клавиатура за емотикони за Android

1. Swiftmoji - Приложение за намиране и препоръчване на емотикони

Изтеглете приложенията SwiftKey Productivity

Swiftmoji е приложение за Android клавиатура за емотикони, което предоставя тонове емотикони. Може да се каже, че това приложение е речник за емотикони. Големият брой налични емотикони ще ви обърка. С Switfmoji вече няма да ви е трудно да намерите правилните емоджи, които да изпратим на нашите приятели. Опитай.

2. Тенор GIF клавиатура

Apps Productivity Tenor, Inc. ИЗТЕГЛИ

Tenor GIF Keyboard е приложение, което е най-подходящо за намиране на GIF файлове, които можем да изпращаме на приятелите си, докато разговаряме . Ако някога сте използвали Giphy, тогава трябва да разберете как работи това приложение за Android емотикони клавиатура. Наличните GIF изображения също са много възможности за избор, ние можем да избираме от тенденцията GIF, най-използваната GIF. Можете също да търсите според ключовите думи, които въвеждате. Не се притеснявайте, защото наличните GIF изображения са много лесни за използване, така че няма да изразходват интернет квотата на вашия смартфон.

3. CopyPasta - Приложение, което събира текст, базиран на емотикони

Roymunson Studios Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Преди съществуването на GIF файлове и емотикони, трябва да сме познавали емотикони с форми като изображението по-долу:

Но въпреки че е доста стар, все още има много хора, които харесват тези текстови емотикони. Може би поради своята уникалност, която прави този тип емоджи все още в търсенето. С CopyPasta не е нужно да се притеснявате сами да правите текстови емотикони . CopyPasta се предлага с повече емотикони, направени с герои, които приличат на определено уникално изображение.

4. Клавиатура Kika - Всичко присъства в една клавиатура

Приложения Производителност Екип на клавиатурата Kika ИЗТЕГЛЯНЕ

Kika Keyboard е приложение за клавиатура за емотикони за Android, което е по-бързо от Tenor, когато става въпрос за намиране на GIF изображения. Това приложение също така веднага ще препоръча емотикони според това, което въвеждаме в полето за чат съобщение . С инсталирането на приложение за клавиатура за Android, наречено Kika Keyboard, вече не е необходимо да инсталирате приложения като CopyPasta и Tenor GIF. Базата данни за емотикони в това приложение също е доста голяма, има емотикони като стикери и изображения в ASCII, които са страхотни и уникални.

5. Клавиатурен център - Търсене в мрежата, преводачи, синоними, документи и информация за контакт

Приложения за производителност на Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЕТЕ

Сега Android приложение за клавиатура за емотикони, подобно на Gboard, пристигна на Android. Приложението Hub Keyboard е създадено за Android, след като преди това Gboard е присъствал само на iPhone. Приложението Hub Keyboard ще извърши търсене, ако го въведете, след което можем да въведем информацията за контакта и телефона, без да се налага да превключваме екрани. Също така можем да превеждаме текст от един език на друг и да търсим синоними.

От няколкото приложения по-горе кое приложение ви привлече? Отговорете в колоната за коментари да.