75+ най-нови и най-добри романтични уестърн песни на всички времена

Нуждаете се от най-новата и най-добрата западна романтична песен на всички времена, за да го съблазните? Вижте пълния списък с препоръчани западни романтични песни тук!

Романтичните западни песни със сигурност могат да бъдат алтернатива за онези от вас, които може да са уморени да слушат индонезийски песни от подобен жанр.

Особено за някои хора, западните романтични песни също се считат за по-представителни за настроението, заедно с текстове, които са толкова дълбоки, но не прекалено впечатлени.

Вие ли сте от тях, които обичат да слушат и изтеглят романтични уестърн любовни песни ? Имате нужда от друга препоръка за романтична английска песен?

Е, тогава това е точно! Проблемът е в тази статия ApkVenue има колекция от най-новите 2020 и най-добрите романтични уестърн песни на всички времена.

Колекция от най-добрите и най-новите западни романтични песни 2020

Подобно на тъжните западни песни или подобни, можете да намерите и слушате западни романтични песни в онлайн музикални приложения.

Тъй като обаче са твърде много, това трябва да ви обърка кой да слушате, нали?

Затова можете да видите пълния списък с най-популярните западни песни на всички времена и най-новите по-долу!

Най-новите романтични западни песни 2020

Първо, Jaka ще обсъди някои популярни западни романтични песни за 2020 г. Тук големи имена като Ед Шийрън ще се присъединят към новодошлите като Луис Капалди , бандата.

Можете да намерите всички песни, които ApkVenue има тук, в музикални приложения като Spotify . Затова се уверете, че приложението вече е на вашия мобилен телефон.

Любопитни ли сте коя песен и коя е тя? Просто разберете и чуйте песента:

1. Няма песен без теб - Honne

Тази една песен е наистина подходяща за слушане на онези от вас, които наистина говорят за любовта, банда.

Вместо да я изпращате непрекъснато, използвайки буцинови думи, по-добре е да бъдете малко по-елегантни, като й изпратите следната Honne's No Song Without You .

2. U Move, I Move - John Legend ft. Джене Айко

Ако търсите препоръка за романтична RnB песен , тази песен, наречена U Move, I Move, изпята от John Legend с Jhene Aiko, е една от най-добрите.

3. Scared To Lived - The Weeknd

Издадена миналия март, западната романтична песен на The Weeknd, озаглавена Scared To Lived, също е наистина добра за тези от вас, които се опитват да покажат любов към някого.

4. Танцуваме с непознат - Сам Смит, Нормани

Dancing With A Stranger, който беше популяризиран от Сам Смит и Нормани, е може би една от западните песни на bucin , които гарантирано ще ви пристрастят.

5. Намерения - Джъстин Бийбър ft. Куаво

Очарован от красотата на партньора си? За да направите партньора си още по - щастлив , опитайте да му кажете да слуша песента Intentions, изпята от Джъстин Бийбър по тази.

6. Свободна любов - Honne

Да имаш щастлив живот с партньора си определено е мечтата на всеки. По същия начин със значението на песента на Honne Free Love за тази.

7. 10 000 часа - Дан + Шей ft. Джъстин Бийбър

Не само че е лесно да се слуша и има дълбоки текстове, 10,000 Hours също може да бъде интересен избор за тези от вас, които търсят романтична западна песен за звук на видеоклипа.

Всичко, което трябва да направите, е да редактирате с помощта на приложение за редактиране на видео, след което продължете да давате фрагменти от снимки с приятеля си! Гарантирано, че вашият партньор ще бъде зле!

8. Обожавам те - Хари Стайлс

Разказва историята на мъж, който е готов да направи всичко за жената, която обича, дори и да е опасно, тази романтична английска песен, озаглавена Adore You от Хари Стайлс, е срам за вас да пропуснете.

9. Какво трябва да прави човек - Братя Джонас

Наистина ли сте очаровани от някого и искате той да ви бъде партньор? Хайде, кодирайте го, като използвате песента What a Man Gotta Do, изпята от следните братя Jonas.

10. Не ме интересува - Ед Шийрън и Джъстин Бийбър

Не е тайна, че присъствието на близки в живота ни може да изглежда като утеха, въпреки че сме в състояние да не го носим.

Горе-долу това е смисълът, който се опитва да бъде представен в песента I Don't care, собственост на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър, бандата.

11. Комфортно - НЕЯ

Издадена през февруари, тази британска романтична песен, озаглавена Comfortable, означава жена, която се чувства много комфортно, когато е с мъж, когото харесва.

12. Завръщане - JoJo ft. Тори Ланез

Освен това има романтична песен, наречена Comeback , популяризирана от JoJo и Tory Larez, която можете да слушате по-долу.

13. Меден месец избледнява - Сабрина Карпентър

Да живееш безкрайна романтична история е мечтата на всеки. Но ако се надявате това да се сбъдне, можете да изпратите тази песен на вашия партньор, банда!

14. Заседнал с U - Ариана Гранде и Джъстин Бийбър

Само от заглавието може би вече знаете, че това наистина е подходящо за онези от вас, които търсят уестърн буцински песни, банда.

15. Да умреш за - Сам Смит

Последната западна романтична песен е To Die For, която беше популяризирана от Сам Смит. Тази романтична песен, примесена с тъга, е подходяща за тези от вас, които оплакват съдбата на любовта си.

За тези, които все още не са доволни, вижте добавянето на други романтични западни песни в най-популярните и най-новите препоръки на уестърн песента от ApkVenue!

Мъжка романтична западна песен за всички времена

След като знаете най-новата поредица от песни, този път ApkVenue ще ви покани да си спомните, като слушате най-добрите романтични уестърн песни на всички времена, особено за мъжки певци или солисти.

Любопитни ли сте от мъжките певци, попълнили списъка на Джака? Ето редовете заедно с романтичните песни, които можете веднага да слушате:

1. Нищо няма да промени любовта ми към теб - Джордж Бенсън

Не е време да изразявате любовта си към партньора си с кодове! Вместо да вдигате шум поради нечувствителност, по-добре е да изпратите тази песен веднага.

2. Най-добрата част - Даниел Цезар

По този въпрос всички знаете колко романтичен е текстът на песента, който певецът Даниел Цезар се опитва да предаде.

Вместо просто да го слушате сами, по-добре го слушайте с гаджето си, за да го направите по-романтично, банда!

3. Реално за мен - Брайън Макфадън

Объркани от изтеглянето на романтични западни песни на всички времена, какво друго е хубаво да слушате? Можете да направите алтернатива на Real To Me , изпята от певеца Брайън Макфадън.

4. (Всичко, което правя) Правя го за теб - Брайън Адамс

Готови ли сте да направите нещо за някой, когото наистина обичате? Искате ли този човек да знае? Можете да използвате песента Всичко, което правя от Брайън Адамс.

5. Когато изобщо не казваш нищо - Ронан Кийтинг

Беше използван като саундтрак за комедиен филм, озаглавен „Нищо хълм“ през 1999 г. „ Когато не казваш нищо“ от легендарния певец Ронан Кийтинг също е добре да слушаш.

6. Ако не си този - Даниел Бедингфийлд

Нестабилна с партньора си? Опитайте се да слушате и да обръщате голямо внимание на значението на текстовете на следното Ако не сте този .

7. Подписано, запечатано, доставено (Аз съм твой) - Стиви Уондър

След като спечели много награди, тази романтична песен, изпята от Стиви Уондър, също е срам за вас да пропуснете.

8. Украсете - Мигел

Следващата романтична западна песен на Bucin идва от певеца Мигел с неговата песен, наречена Adorn . Тази песен е идеална за тези от вас, които искат да предадат на приятеля си колко много го обичате.

9. Не мога да помогна да се влюбя - Елвис Пресли

Не се бъркайте какво друго да изтеглите романтични западни песни, които е приятно да слушате. Можете да опитате тази песен от Елвис Пресли.

10. Всички от мен - Джон Легенда

След като украси световните и индонезийските класации, песента All of Me, популяризирана от John Legend, не се съмнява в нивото на своята романтика!

11. В твоите очи - Питър Габриел

Въпреки че не е най-новата уестърн песен, песента In Your Eyes, изпята от Питър Габриел, е правилният избор за тези, които искат да изразят колко ценни са хората, които обичате, в живота ви.

12. Просто такъв, какъвто си - Бруно Марс

Предпочитате ли партньора си, който е това, което сте и все пак да бъдете себе си? Можете ли да изпратите тази песен на вашия партньор.

13. Fallin All In You - Шон Мендес

Не се бъркайте, ако предишните песни не съществуват, които харесвате, все още има най-популярните уестърн песни на Шон Мендес за всички времена.

14. Аз съм твой - Джейсън Мраз

Освен че е най-популярната западна романтична песен за всички времена, „ Аз съм твоя“ на Джейсън Мраз е и най-добрата романтична песен, която да слушате.

15. Pusher Love Girl - Джъстин Тимбърлейк

Въпреки че във филмовата индустрия той беше включен в списъка на най-лошите актьори, които почти получиха емблематична роля, кариерата му в музикалната индустрия беше доста блестяща. Например, една от най-добрите романтични песни по-долу.

За да можете да продължавате да актуализирате музикалния свят, проверявайте сайта често, за да видите новоиздадени песни, за да не го пропуснете, банда!

All Time Romantic Western Song за жени

Сега се обръщаме към Ева, този път е ред за колекция от най-добрите романтични уестърн песни на всички времена от женски солисти.

Има ли този път името на любимата ви певица в списъка на Джака? Веднага разберете пълния ред:

1. Всеки път - Бритни Спиърс

Имате любовна история, която е малко сложна, но също така оставя толкова дълбоки и много красиви следи? Може би вашата любовна история е същата като следващата романтична уестърнска песен.

2. Винаги ще те обичам - Уитни Хюстън

За тези от вас, които искат да изтеглят романтични уестърн песни на всички времена, не е нужно да се колебаете повече, за да изберете тази! Гарантирано, че вашият партньор ще бъде по-беден!

3. Сърцето ми ще продължи - Селин Дион

Е романтична песен, която придружава любовната история на Роуз и Джак в романтичния филм "Титаник". My Heart Will Go On трябва да бъде включен във вашия плейлист !

4. Аз съм с теб - Аврил Лавин

Търсите романтична английска песен от певица? Може да опитате това!

5. Официално липсваш - Тамия

Тази тъжна и романтична западна песен е наистина ефективна, кара ви да скучаете, банда! Но ApkVenue препоръчва да не го слушате, когато вали, а!

6. Кажи, че ме обичаш - Джеси Уеър

Нуждаете се от уверение от партньора си? Можете да го кодирате, като използвате песента Say You Love Me, изпята от Jessie Ware.

7. Boom Clap - Charli XCX

От заглавието може би никога няма да си помислите, че тази е английска романтична песен с толкова дълбоки текстове. Любопитен? просто опитайте и слушайте сами!

8. Любов отгоре - Бионсе

С весел тон „ Любов отгоре“, която принадлежи на легендарната певица Бионсе, разказва историята на изражението на жената, когато любовта й се оценява и приоритизира от партньор.

9. Ние принадлежим заедно - Марая Кери

Съжалявате за малтретирането на партньора? Хайде, опитайте се да го подходите отново, като използвате следната любовна песен .

10. Най-после - Ета Джеймс

Следва песента At Last, която беше популяризирана от Etta James. Можете да чуете малко фрагмент по-долу.

11. Любовна история - Тейлър Суифт

Що се отнася до романтичните песни и романтиката, Тейлър Суифт наистина е майсторът, бандата. Например, една от най-добрите романтични песни по-долу.

12. Обожавам те - Майли Сайръс

Толкова ли обичате партньора си, че искате да останете до тях? Помислете, че каквото и да се случва, докато сте до него, всичко се чувства леко? Ако е така, тази песен е точно за слушане.

13. Стига да те имам - Лили Алън

От заглавието вече можете да разберете, че това е една от западните песни на bucin, която описва, че човек не може да бъде далеч от някой, когото обича.

14. Човекът с детето в очите - Кейт Буш

Може би името на този легендарен певец звучи странно за някои от вас, но опитайте да слушате песента и музиката. Наистина добре, банда!

15. От този момент нататък - Шания Твен

Планирате ли да предложите брак на партньора си? Можете да кодеин използвате тази една песен.

За тези, които са любопитни как да изтеглят романтичните уестърн песни от 90-те години, опитайте да проверите как да изтеглите най-новите MP3 песни от ApkVenue, банда!

All-Time Romantic Western Songs Group / Band

Романтичните западни песни, създадени от западни групи и групи, всъщност са много забавни за слушане, дори класифицирани като легендарни песни.

Ето пет романтични западни песни от версията на Jaka за най-добрата западна група или група за всички времена:

1. Моята любов - Westlife

Ако търсите романтични западни песни, Westlife определено е един от изборите. Не само приятна за слушане със значението на текста, който ви кара да се изчервявате, тази песен също гарантира, че ще направи двойките по-бедни!

2. Love Of My Life - Queen

Чувства ли гаджето ти, че си човек, който е неверен, безчувствен и дори не го обича? Опитайте се да обясните, като използвате текста на песента Love Of My Life от следващата група Queen.

3. Шофиране - Incubus

Следващата най-добра любовна песен, която е жалко за вас да пропуснете, е озаглавена Drive, която беше популяризирана от Incubus.

4. Без вас - подаване на въздух

Все още объркани коя западна романтична песен ще съблазни вашата любов? Можете да опитате това.

5. Ще правя любов с теб - Boyz II Men

Що се отнася до песните, които могат да накарат двойките да се откроят, Boyz II Men също е един от тях, който има впечатляващи произведения. Като един от тях по-долу.

6. Ще те последвам в тъмното - Кабина на смъртта за Cutie

Тъй като е една от романтичните песни, които често се появяват в различни телевизионни сериали и са отразявани от много велики музиканти, I Will Follow You Into the Dark наистина си заслужава да се слуша.

7. Не искам да пропусна нещо - Aerosmith

Романтичните песни не трябва да се правят със съблазнителен тон, доказателството е, че тази рок жанрова песен е успешна в предаването на текстове, които ви отегчават.

8. Unchained Melody - Праведните братя

Романтичната любовна история също е представена много перфектно чрез следващата песен, озаглавена Unchained Melody.

9. Ирис - Куклите Goo Goo

Все още често пеена днес, тази любовна песен, озаглавена Iris, която беше популяризирана от Goo Goo Dolls, също е наистина добра, знаете ли!

10. Където и да отидете - обаждането

Не съвпада с предишната песен? Ако е така, можете да слушате тази любовна песен с приятеля си.

11. Когато те видя да се усмихнеш - лош английски

Е, може би можете да използвате този, за да предадете колко сте щастливи, когато видите партньора си да се усмихва, банда.

12. Високи надежди - Кодалин

За тези от вас, които имат големи надежди в партньора си, опитайте да слушате тази една песен.

13. Отпътуване в реактивен самолет - Джон Денвър

Ако предпочитате да слушате кънтри жанрова музика, която все още предлага романтична история, това може да е опция.

14. Ще бъда наоколо - Майкъл се учи да рока

Не се бъркайте какъв тип песен, която предлага любовна история в нея, Аз ще бъда наоколо също си заслужава да се слуша.

15. Жълто - Coldplay

С ритъма на музиката, която ви кара да се влюбите, ще бъдете още по-смели чрез текста на тази романтична уестърн песен.

Ако сте потребител на iPhone, можете също да изтеглите тази романтична западна песен. Лесно, наистина, стига да знаете как да изтегляте песни на iPhone, банда.

Най-популярни западни романтични видеоклипове за избор на песни

Като бонус, Jaka ще представи няколко видеоклипа на романтични западни песни от различни епохи, от старите до онези, които са издавани само през последните няколко години.

Няма нужда да се бавите, просто слушайте и гледайте видеоклипа по-долу:

1. Единственото изключение - Paramore

2. Перфектен - Ед Шийрън

3. Любовна история - Тейлър Суифт

4. Винаги - Бон Джоуви

5. ЛЮБОВ - Майкъл Бъбъл

6. Малки неща - една посока

7. Fix You - Coldplay

8. Ще живееш завинаги в мен - Джон Майер

9. Secret Love Song - Little Mix

10. A Way Back Into Love - Хю Грант и Хейли Бенет

11. Две са по-добри от едно - Момчетата като момичета

12. Това ще бъда аз - NSYNC

13. Намерихме любов - Риана ft. Калвин Харис

14. Мис Независима - Не-Йо

15. Цялото ми сърце - да спя със сирени

16. Нещо - Бийтълс

17. Заради теб - Кели Кларксън

18. Ако нямам теб - Алиша Кийс

19. Хиляда мили - Ванеса Карлтън

20. Нещо глупаво - Роби Уилямс и Никол Кидман

Това са препоръките за най-добрите западни романтични песни за всички времена, които трябва да слушате, особено ако сте влюбени.

За тези, които все още са сами, а именно нямат партньор, можете също да слушате бавни западни песни, които да придружават вашите дейности, банда.

Коя е вашата любима? Или имате други препоръки за романтична песен? Не забравяйте да го кажете в колоната за коментари!

Прочетете също статии за Музика или други интересни статии от Рейналди Манасе .