9 най-добри кратки драматични драми трябва да бъдат гледани, внимавайте baper!

Не само, че предлагат дълги епизоди, някои от най-добрите драматични драми по-долу имат и добри истории, които са не по-малко интересни, нали знаете!

Annyeong! Кой от вас е голям фен на корейските драми ? Не само жените, но Дракор сега е много търсен от мъже, банди.

Всъщност не малко от тях са готови да гледат маратона на Дракор от сутрин до вечер, защото епизодите наистина са дълги.

Е, за щастие има и някои корейски драми с кратки епизоди, които предлагат истории, които са не по-малко добри и вълнуващи. Любопитни ли сте да гледате?

Хайде, просто разгледайте списъка с най-добрите кратки епизоди на Дракор по-долу!

Трябва да гледате кратък епизод на корейската драма

Подобно на играта на игри, гледането на корейски драми всъщност може да накара хората да забравят времето.

Е, за тези от вас, които често забравят времето, когато гледат корейски драми, тук имаме няколко препоръки за кратки епизоди на дракор, които е жалко да пропуснете.

1. Здравей Дракула (2020)

Източник на снимки: 628 Актуализации (Hello Dracula е един от най-новите корейски драматични епизоди за 2020 г., с участието на Seohyun).

Опакован само в 2 епизода, Hello Dracula е най-новата кратка корейска драма с участието на член на момичешката група Girl's Generation, Seohyun.

Здравейте Дракула сам разказва историята на трима съседи, които трябва да се сблъскат с проблеми, които наистина искат да избегнат в живота си.

Тримата са Ан-На (Seohyun), която живее според желанията на майка си, Yoo Ra (Go Na Hee), която трябва да се премести със семейството си от мястото, където живеят, и Seo-Yeon (Lee Joo Bin), който все още е обсебена от бившия си любовник.

Информация Здравей Дракула
Рейтинг 93% (Asianwiki.com)
Жанр Драма
Брой епизоди 2 Епизод
Дата на излизане 17 февруари - 18 февруари 2020 г.
Директор Ким Да-Йе
Играч Seohyun


Лий Джо-Бин

2. Binggoo (2015)

Излъчена по телевизията на MBC през 2017 г., корейската драма Binggoo предлага само 2 епизода за представяне на всички сюжетни линии.

Дори и така, но този кратък епизод на Дракор все още предлага история, която е не по-малко интересна от другите дълги драматични епизоди, банди.

Самата тази драма разказва историята на Goo Man Soo (Kim Jung Hyun), който оживява след 37 години като по чудо замръзнало тяло.

В разгара на усилията си да продължи живота си и да търси своя бивш любовник, Ман Су случайно среща момиче на име Да Ха (Хан Сун Хва) .

Информация Binggoo
Рейтинг 6.7 / 10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

Жанр Драма
Брой епизоди 2 Епизод
Дата на излизане 5 февруари - 12 февруари 2017 г.
Директор Kang In
Играч Ким Юнг-Хюн


Ча Джо-Йънг

3. Шайба! (2016) - (Най-добър кратък епизод на Drakor)

Снимката е предоставена от: Shimizu Akihiko (Шайба! Една от най-добрите корейски драми, която успя да постигне достатъчно висок рейтинг).

Премиера през януари 2016 г., Puck! е следващата най-добра кратка корейска драма, която трябва да гледате, банда.

Опакован в кратка продължителност от само 2 епизода , но Puck! обещава нова история , различна от повечето корейски драми.

Драма Шайба! самият той разказва историята на Джун Ман (Лий Куанг Су), който е принуден да работи като акула под наем за престъпник, за да изплати дълговете на починалата си съпруга.

Когато обаче Джоун Ман беше възложен да събере дълг от треньор на хокейния отбор , единственият начин, по който трябваше да го направи, беше да се присъедини към хокейния отбор .

Информация Шайба!
Рейтинг 8.1 / 10 (IMDb)


90% (Asianwiki.com)

Жанр Драма
Брой епизоди 2 Епизод
Дата на излизане 1 януари 2016 г.
Директор Лий Гуанг-Йънг
Играч Лий Куанг Су


Син Су-Хюн

4. Page Turner (2016)

Искате ли да гледате кратка корейска драма за най-доброто училище? Ако е така, трябва да гледате дракора, озаглавен Page Turner, който обгръща сюжета само в 3 епизода , банда.

Въпреки че има доста кратък брой епизоди, този кратък дракор е в състояние да потопи публиката в историята.

Не само това, актрисата Ким Со Хюн, която е играла в корейската драма „Любовна аларма“ и актьорът Джи Су също са помолени да изобразяват герои в тази драма.

Самият Пейдж Търнър разказва за борбите на Йо Сеул (Ким Со Хюн), който е опитен и талантлив пианист, който се опитва да стане след инцидент, който вече не може да вижда.

Информация Page Turner
Рейтинг 7,9 / 10 (IMDb)


80% (Asianwiki.com)

Жанр Драма, Музика
Брой епизоди 3 епизод
Дата на излизане 26 март - 9 април 2016 г.
Директор Лий Дже-Хун
Играч Ким Со-Хюн


Шин Дже-Ха

5. Ma Boy (2012)

Снимката е предоставена от: Doramas Para Amar (Ma Boy е една от най-добрите корейски кратки драми за най-доброто училище, което е жалко да пропуснете).

Предлагайки истории, обвити само в 3 епизода , корейската романтична комедия Ma Boy е следващата препоръка, която трябва да гледате.

Тази драма разказва историята на Geu Rim (Kim So Hyun), която мечтае да стане певица и решава да влезе в най-добрата художествена гимназия в Южна Корея, за да сбъдне мечтата си.

В новото си училище Геу Рим случайно получава нова съквартирантка на име Ирен (Сун Уонг), която се оказва маскирана популярна корейска звезда.

За тези от вас, които искат да гледат кратки корейски драми за училище или кратки романтични корейски драми, Ma Boy е наистина правилно да изберете, банда!

Информация Моето момче
Рейтинг 6.1 / 10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

Жанр Комедия, романтика
Брой епизоди 3 епизод
Дата на излизане 16 август - 30 август 2012 г.
Директор Лий Юнг Мин
Играч Ким Со-Хюн


Мин Хуу

6. Адолесценция, смесена (2013)

Източник на снимки: CK DISCOUNTSELLER (Adolescence Medley или Puberty Medly е подходящ за тези от вас, които търсят кратка, сладка, но романтична корейска драма).

Приемайки романтичния комедиен жанр, предпочитан от феновете на K-драмата, Adolescence Medley също успя да представи красотата на първата любовна история в гимназията само за 4 епизода .

Адаптирана от уеб взвод от Kwik In Geun, тази драма разказва историята на Choi Jung Woo (Kwak Dong Yeon), който е нов ученик в училище, наречено Намил гимназия.

След като често сменя училище поради работата на баща си, Юнг Ву беше свикнал да бъде сам и реши да не бъде приятел.

В новото си училище обаче Юнг Ву всъщност има много приятели и дори намира първата си любов в гимназията на име Ян А Йънг (Lee Se Young) .

За тези от вас, които искат да гледат кратки, сладки корейски драми, но все пак романтични, за да ви накарат да се издокарате, този юношески микс може да е опция.

Информация Юношеска смесица
Рейтинг 7,1 / 10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

Жанр Комедия, романтика
Брой епизоди 4 епизода
Дата на излизане 10 юли - 31 юли 2013 г.
Директор Ким Сунг-Йон
Играч Квак Донг Йон


Kwak Jung-Wook

7. Ти ме побъркваш! (2018)

Режисьор на режисьора Хюн Сол Ип, драмата Ти ме побъркваш! предлага любовна история, която е доста кратка, но остава в сърцата на публиката.

Състои се от 4 епизода , тази драма разказва историята на връзката между Хан Ън Сун (Лий Йо Йънг) и Ким Рей Уан (Ким Сун Хо), които са приятели от колежа преди 8 години.

Но приятелството им се превръща във вълнуващ момент, когато двамата случайно спят заедно, защото са пияни.

След този инцидент чувствата на двамата вече не са еднакви. Двамата обаче се опитаха да го игнорират и да останат нормални помежду си.

Информация Подлудяваш ме!
Рейтинг 7,5 / 10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

Жанр Романтика
Брой епизоди 4 епизода
Дата на излизане 7 май - 8 май 2018 г.
Директор Хюн Сол-Ип
Играч Лий Ю-Йънг


Сун Джу

8. Splash Splash Love (2015) - (кратък епизод на Drakor във Viu)

Източник на снимки: Oddiya (Искате ли да гледате кратка драматична драма на Viu? Драмата Splash Splash Love може да е опция).

Ако обикновено корейските драми за кралството имат доста дълъг брой епизоди, тогава е различно с тази една кратка епизодна драма, банда.

Причината е, че Splash Splash Love предлага само 2 епизода, за да покаже всички сюжетни линии, така че е подходящ за тези от вас, които искат корейски драматичен маратон.

Самата тази драма разказва историята на ученик от гимназията на име Дан Би (Ким Сеул Ги), който по някакъв начин изведнъж преживява пътуването във времето и живее по време на кралството Joseon.

Още по-изненадващо, по това време Дан Би беше показан като фигура на вицекрал и най-накрая се срещна с Лий До (Yoon Doo Joon) .

Информация Splash Splash Любов
Рейтинг 7,8 / 10 (IMDb)


93% (Asianwiki.com)

Жанр Фантазия, история, романтика
Брой епизоди 2 Епизод
Дата на излизане 13 декември - 20 декември 2015 г.
Директор Ким Джи-Хюн
Играч Юн Ду-Джун


Джин Ки-Джоо

9. Тони Джени (2018)

И накрая, има най-добрата драматична драма, озаглавена To.Jenny, която повдига романтичния жанр с 2 епизода .

Тази романтична корейска драма разказва историята на човек на име Парк Юнг Мин (Ким Сун Чеол), който продължава да се опитва да преследва мечтата си на музикант.

Освен това Jung Min също никога не се отказва от преследването на първата си любов Kwon Na Ra (Jung Chae Yeon) .

Въпреки че има прост конфликт, този кратък епизод от корейската драма все още може да разстрои публиката, знаете ли.

Информация До Джени
Рейтинг 7,0 / 10 (IMDb)


92% (Asianwiki.com)

Жанр Романтика
Брой епизоди 2 Епизод
Дата на излизане 10 юли - 17 юли 2018 г.
Директор Парк Джин-Ву
Играч Ким Сунг Чеол


Чой Йо-Ри

Е, това бяха едни от най-добрите кратки драматични драми, които имат интересни истории и си струва да ги гледате в свободното си време, банда.

Въпреки че предлага доста кратък брой епизоди, предлаганите истории са не по-малко вълнуващи от другите корейски драми.

Всъщност не малко от драмите по-горе получиха доста добри оценки на сайтовете IMDb и AsianWiki.

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Shelda Audita .