7 начина да гледате с приятели или приятелки чрез онлайн сайтове

Искате ли да знаете как да влезете в интернет с приятеля си, когато сте на социално дистанциране? ApkVenue има този сигурен начин да гледате онлайн заедно, без приложение. Можете ли да използвате само мобилен телефон!

Как да играете онлайн може да бъде противоотрова за копнеж за онези от вас, които са принудени да LDR с гаджета и приятели в разгара на пандемия като сега.

Качественото време с гадже е важно за поддържането на хармонични отношения. Въпреки това е много трудно да се получи качествено време в момент като сега.

Гледането на филми заедно е една от най-често срещаните форми на качественото време. За щастие технологията може да преодолее вашите нужди по този въпрос.

Сега можете да гледате заедно с приятеля си или с най-близките хора, без да напускате стаята само с приложение за браузър.

Всичко, което трябва да направите, е да влезете заедно в сайта / приложението за гледане, което е достъпно в интернет. Начинът, по който този сайт за гледане заедно работи, не е като обикновения сайт за стрийминг на филми, банда.

Любопитни ли сте, разбира се? Ако е така, вижте статията на ApkVenue за 7 приложения за гледане на филми заедно от разстояние изцяло по-долу!

1. Watch2Gether (Най-популярният сайт за гледане заедно)

Watch2Gether ( //www.watch2gether.com/ ) е най-популярният сайт за съвместно гледане в интернет. ApkVenue силно препоръчва да използвате този сайт.

За да използвате функцията, не е нужно първо да се регистрирате, банда. Просто трябва да създадете стая, след което да копирате връзката. За съжаление няма приложение за отдалечено гледане от този сайт.

Просто трябва да споделите връзката с приятелката си, а може и с вашите приятели, банда. Както и да е, много лесно и практично.

Как да възпроизвеждате видеоклипове на watch2gether също е лесно. Просто трябва да копирате желаната от вас видеовръзка от друг уебсайт като YouTube , Vimeo или Dailymotion .

2. Каст

Ако търсите сайт за гледане заедно, който може да бъде достъпен с настолен компютър или смартфон, можете да използвате Kast ( //w.kast.live/ ), банда.

С Kast можете да гледате с приятеля си навсякъде и по всяко време . Можете също да изтеглите приложението Kast за вашия смартфон.

Това приложение за гледане заедно има своите предимства, които можете да използвате, банда. Можете не само да гледате заедно, но и да осъществявате достъп до сайтове за стрийминг чрез Kast като браузър.

Този сайт за гледане на филми заедно е всъщност продължение на приложението Rabbit, което приключи своя период на обслужване през 2019 г.

3. MyCircleTV

Все още сте объркани как да гледате онлайн заедно без приложение? Опитайте MyCircleTV, банда! MyCircleTV ( //www.mycircle.tv/ ) е безплатен сайт за гледане заедно, който можете да използвате след това.

Как да научите онлайн на този сайт също е лесно, вие и вашата приятелка трябва само първо да се регистрирате. След като се регистрирате, можете да използвате всички функции на MyCircleTV безплатно, банда.

Една от уникалните му функции е, че можете да запазите видеоклипа, който искате да гледате, в облачно хранилище с капацитет 5GB. Можете да гледате видеоклипа отново по-практично.

В допълнение MyCircleTV е оборудван и с функция за гласов чат, която е интегрирана с поточно видео на екрана. Можете да разговаряте или да обсъждате филмите, които гледате.

4. Поглед: Международна филмова нощ

Gaze ( //letsgaze.com/ ) е онлайн сайт за гледане, който е специално създаден за LDR двойки. Неговият много сладък интерфейс ще ви накара още повече да ви липсва гаджето.

Можете да гледате видеоклипове от стрийминг сайтове като YouTube безплатно, банда. Не е нужно да изтегляте приложение, за да гледате филми заедно от разстояние, можете да го гледате заедно директно от браузъра.

Една от уникалността, която Gaze притежава, е, че можете да се обаждате на приятеля си по видео, докато гледате видеоклипове заедно . Този сайт е подходящ за тези от вас, които искат да се откажат от носталгията.

Ако ви е скучно да гледате филма, който се играе, просто трябва да гледате лицето на приятеля си, който сериозно го гледа, банда. Не е ли забавно?

5. Netflix Party (Гледайте заедно сайт в Netflix)

Кой не познава Netflix, платената услуга за стрийминг на филми с най-много потребители в света? Netflix предоставя колекция от най-добрите филми и сериали, които можете да гледате.

Netflix Party ( //www.netflixparty.com/ ) е разширение за браузъра Google Chrome, което ви позволява да гледате същите филми като вашата приятелка или приятел на сайта на Netflix.

Netflix Party могат да имат достъп само от хора, които са абонирани за Netflix или имат достъп до акаунт в Netflix. Така че, не е безплатно, банда.

Освен това хората, които се присъединяват към стаята, трябва да използват браузъра Google Chrome, в който е инсталирано разширението Netflix Party . Netflix Party е един от най-добрите начини да играете онлайн днес.

6. & хлад

Този сайт предлага начин да играете онлайн с приятели и съпруг / а със сензация, подобна на гледането в кино .

НА сайта & chill ( //andchill.tv/ ) можете да създадете своя собствена стая , където в тази стая ще бъдете насочени към гледка, която е оформена като кино екран.

Можете да управлявате видеоклипа, който искате да гледате тук, както и да поканите приятелите или приятелката си да го гледат заедно, да разговарят заедно и да се смеят заедно.

Все още няма версия на приложението, която да гледате заедно от този един сайт, но можете да получите достъп до уеб услугата по всяко време .

7. Косми

Последната препоръка за това как да гледате заедно от ApkVenue е чрез достъп до сайта Kosmi ( //kosmi.io/ ). На този сайт можете да създадете виртуална стая и да поканите приятели или приятелки.

Не само можете да гледате, чрез този уебсайт можете също да играете игри заедно и да си позволявате да си липсват, като си чатите заедно на него.

Има и много други функции, предлагани от този сайт за гледане заедно, като виртуална маса с карти, отворена арена, екранни снимки и много други.

Можете да получите достъп до услугите на този сайт безплатно, така че не е нужно да харчите допълнителен капитал, за да се забавлявате с приятеля си или другите си приятели.

Сред условията на изолация и социално дистанциране като сега, този сайт за съвместно гледане, който ApkVenue ви дава, може да бъде алтернатива за тези, които не могат да го намерят.

Неговият безплатен достъп също ви кара да не се налага да харчите допълнителни пари, за да се насладите на функциите на сайта в този списък .

Това беше статията на Jaka за 7 сайта за гледане на филми с приятелка или приятел, който има LDR . Надяваме се, че статията на Jaka може да ви помогне да поддържате хармонията на отношенията си с LDR, да.

Прочетете също статии за поточно предаване на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba