как да изтрия най-новия постоянен gmail акаунт 2020

Искате ли да деактивирате своя акаунт в Google или Gmail от страх да не бъдете хакнати? Ето как да изтриете най-новия постоянен акаунт в Gmail 2020 на лаптопи и мобилни телефони ✅.

Как да изтриете постоянен или временен акаунт в Gmail, понякога наистина трябва да го направите по различни причини.

Дали защото искате да промените името на Gmail, което е отворено, или може би е от съображения за сигурност, за да не бъде злоупотребено от безотговорни хора.

Проблемът обаче е, че все още има много хора, които не знаят как да изтрият окончателно акаунт в Gmail / Google, банда. Вие също сте един от тях?

Не се бъркайте! По-нататък ApkVenue ще обясни изцяло как да изтриете най-новия 2020 акаунт в Gmail . Виж това!

Как да изтрия най-новия Gmail акаунт 2020 на лаптопи и HP

Излизането от акаунт в Gmail със сигурност не е правилното решение, ако искате да се отървете от следи, защото се срамувате от лошо потребителско име или дори искате да защитите неизползвания акаунт, за да избегнете хакерски атаки.

Защото по този начин вие всъщност правите само как да деактивирате вашия акаунт в Gmail, без всъщност да го изтриете, банда.

Как да изтриете акаунт в Google / Gmail от собствения си лаптоп или мобилен телефон, всъщност не е толкова трудно и не изисква никакви допълнителни приложения, знаете ли!

Вместо да ставате любопитни, по-добре е просто да разгледате как да изтриете най-новия акаунт в Gmail 2020 на следващите лаптопи и мобилни телефони.

Как да изтриете акаунт в Gmail на лаптоп

1. Отидете на страницата на акаунта в Google

Можете да посетите страницата на //myaccount.google.com/ след това отидете в Data & Персонализация раздела и изберете Delete услуга или профила ви меню .

2. Изтрийте общия или постоянния акаунт в Gmail

След това просто трябва да изберете опцията Изтриване на вашия акаунт за това как да изтриете своя акаунт в Gmail.

3. Потвърдете паролата

Преди това Google също ви помоли да въведете отново паролата за вашия акаунт в Google.

4. Изтрийте акаунта в Gmail

И накрая, ще има страница за потвърждение, преди да изтриете акаунта. Ако разбирате и се съгласявате, всичко, което трябва да направите, е да активирате отметката и да щракнете върху Изтриване на акаунт .

Как да изтрия акаунт в Google / Gmail на мобилен телефон

За тези от вас, които обичат практиката, можете също да изтриете своя акаунт в Gmail / Google директно чрез мобилен телефон, знаете ли. Методът е много лесен. Вижте го !

1. Отворете приложението Gmail

Отворете приложението Gmail на мобилния телефон, след което кликнете върху иконата за снимка, разположена в горния десен ъгъл. Уверете се, че използвате акаунта, който искате да изтриете. Ако е така, кликнете върху Управление на вашия акаунт в Google .

2. Настройки на Google акаунт

На страницата на профила в Google изберете раздела Данни и персонализация . Превъртете надолу и изберете опцията Изтриване на услуга или вашия акаунт . За да изтриете акаунт в Gmail, изберете Изтриване на вашия акаунт в Google .

3. Изтрийте акаунта в Gmail

Въведете паролата за акаунта в Gmail, която искате да изтриете за проверка. След това щракнете върху Напред . Превъртете до дъното, след което проверете опциите по-долу. Когато сте сигурни, щракнете върху опцията Изтриване на акаунт . \

Вече завършено! Ако все още се нуждаете от алтернативен начин за изтриване на акаунт в Google / Gmail на мобилния си телефон, ApkVenue е обсъждал това в предишната статия, знаете ли!

О, да, тъй като за да завършите процеса, първо трябва да влезете във вашия акаунт, следователно можете да изберете опцията „Забравена парола?“ за това как да изтриете акаунт в Gmail, който е забравил паролата, банда.

Освен това имайте предвид, че всички данни, свързани с вашия акаунт в Google, ще бъдат автоматично изтрити, ако изтриете този постоянен акаунт в Gmail.

Така че като предпазна мярка можете да видите как да архивирате следния акаунт в Gmail.

Как да архивирате важни данни от акаунт в Gmail

След като разберете рисковете, може би някои от вас ще се поколебаят да изтрият акаунта си в Google или дори да отменят намерението си.

Няма нужда да се притеснявате, банда. Можете да направите резервно копие или да направите резервно копие на данните, свързани с вашия акаунт в Gmail. Стъпките са както следва:

1. Отидете на страницата на акаунта в Google

Първо, всичко, което трябва да направите, е да посетите //myaccount.google.com/ връзката в браузъра . Тук можете просто да отидете на данни и персонализация раздела и изберете Изтегляне на данните ви .

2. Изберете Backed Applications

На страницата Изтегляне на вашите данни всичко, което трябва да направите, е да изберете кои данни от приложението искате да архивирате . Превъртете надолу, докато намерите бутона Напред и щракнете върху него.

3. Направете резервно копие

След това ще бъдете помолени да имате тип файл , размер на архива за копиране на опции за връзка, Google Drive или Dropbox за архивиране . Ако сте щракнали върху Създаване на архив .

4. Завършете архивирането

Ако е така, тогава трябва да изчакате известно време, за да архивирате всичките си данни и да можете да изтеглите копие, банда.

Причини за деактивиране на постоянен акаунт в Gmail

Не може да бъде отказано, тъй като акаунтът в Gmail / Google е много важен. Освен това днешните телефони с Android са синхронизирали всички данни в облака и други услуги на Google.

Въпреки това има моменти, когато хората искат да изтрият акаунта си в Gmail / Google по някаква причина. Но какви са причините? Хайде, гледайте!

  • Вече неактивен: Най-честата причина е, че Gmail вече не е активен. Трябва да сте написали нов имейл, за да можете отново да играете Mobile Legends? Така че, ако не го използвате, по-добре е просто да изтриете Gmail.

  • Потребителско име Alay : Google не позволява на своите потребители да променят потребителското си име. Ако потребителското ви име е alay, по-добре е да го изтриете и да създадете ново, вместо да бъдете непрофесионално.

  • Хакнат акаунт: Най-опасната причина е, че акаунтът ви в Gmail е хакнат / хакнат. Ако бъде хакнат, трябва незабавно да го изтриете, тъй като всички синхронизирани данни във вашия акаунт в Google могат да бъдат достъпни чрез акаунт в Gmail.

Неща, които трябва да търсите, преди да затворите акаунта си в Gmail

Както знаете, понастоящем акаунтите в Gmail са свързани с всички услуги, които са полезни в ежедневието. Започвайки от Google+ , Google Drive и дори YouTube за забавление.

Сега, преди да решите да изтриете вашия акаунт в Google alias Gmail, който имате, трябва да разберете рисковете, с които трябва да се сблъскате след това, банда.

Ето някои неща, на които трябва да обърнете внимание, преди да се упражнявате как да изтриете окончателно акаунт в Gmail:

  • Нямате достъп до съобщения в Gmail, напомняния в Календар, файлове в Диск и други услуги, свързани с вашия акаунт в Gmail.

  • Всичко, което сте закупили в Google Play Store, Play Movie, Play Book или Play Music, ще бъде загубено.

  • Списъкът с контакти с Android, които сте запазили в акаунта си в Gmail, ще бъде загубен.

  • Не можете отново да създадете акаунт в Gmail със същото потребителско име .

  • И още много.

И така, ето стъпките за това как да изтриете Gmail / Google акаунтите за постоянно на лаптопи и мобилни телефони лесно и можете да го направите сами.

За това как да изтриете за постоянно акаунт в Gmail на мобилен телефон Xiaomi, OPPO или Vivo, можете да следвате стъпките, които ApkVenue даде по-горе, защото това е същото.

Надяваме се, че с това ръководство можете да защитите личните си данни и не забравяйте да внимавате, преди да го направите. Късмет!

Прочетете също статии за Gmail или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .