100% работи! Тези 5 приложения доказано правят вашия смартфон бързо зареждане

Може би сте опитвали някои приложения в Google Play Store и те не са работили добре. Е, няма нужда да се притеснявате, че това ще се случи отново, защото приложението, което ApkVenue ще прегледа, е наистина успешно за ускоряване на процеса на пълнене

Изпитвали ли сте някога умираща батерия, но нямате много време да я заредите ? Всъщност няма сигурен начин за ускоряване на зареждането на батерията на смартфона. По принцип всяка батерия е настроена в момента, в който е построена. Подобно на Li-Lon батерията, тя ще бъде напълно заредена в рамките на 2 до 3 часа .

Изисканата система Android обаче позволява много специални приложения, които са на разположение за ускоряване на зареждането на батерията. Може би сте опитвали няколко подобни приложения в Google Play Store и те не са работили добре. Е, няма нужда да се притеснявате, че това ще се случи отново, защото приложението, което ApkVenue ще прегледа, е наистина успешно в процеса на зареждане по-бързо от обикновено. Любопитен? Хайде, нека да слушаме!

  • 12 най-добри приложения за пестене на батерия | Обичайте батерията си!
  • Съвети за спестяване на батерията на смартфона, без да се налага да изтегляте приложения

100% РАБОТИ! Тези 5 приложения са доказани, за да направят вашия смартфон толкова бързо зареждане

1. Fast Charger Plus RAM Cleaner

Това първо приложение за Android се нарича Fast Charger Plus RAM Cleaner , което позволява процеса на зареждане на вашия смартфон да бъде по-бърз, защото ще затвори приложения, работещи във фонов режим . Както подсказва името, това приложение е не само за ускоряване на зарядното устройство, но може да бъде полезно за облекчаване на изтощената RAM.

2. Батерия Turbo Fast Charger

Процесът на зареждане ще бъде по-бърз, като използвате приложението Battery Turbo Fast Charger . Всъщност не се различава много от приложението по-горе, просто това приложение има само една употреба, а именно ускоряване на зареждането. Разчитайки на това приложение, батерията ще се напълни по-бързо, защото работи за почистване на работещи приложения, така че смартфонът да не изпитва топлина.

3. Д-р Бързо зарядно устройство на батерията

Д-р Зарядното устройство за бързо зареждане също е едно от най-добрите приложения. Тъй като се смята, че може да направи вашия смартфон по-бърз, когато се зарежда , с това приложение ще получите скорост на пълнене до 30% . Въпреки това не важи за всички условия на батерията. Ако състоянието на батерията ви е намаляло , зареждането ще отнеме много време.

4. Супер бързо зарядно устройство 5x

Искате да отидете още по-бързо, когато зареждате батерията? Първо, използвайте приложението Super Fast Charger 5x, което ще осигури максимална скорост. Тъй като начинът, по който работи това приложение, е да деактивира приложенията, които работят във фонов режим, и функциите, които са активни, но не се използват.

5. Бързо зареждане

Това последно приложение много често се използва от потребители на Android! Причината е, че Fast Charging е в състояние да направи процеса на зареждане на вашия смартфон до 30% по-бърз . Ще се почувствате много по-различно, ако никога не сте зареждали с това приложение, след което се опитвате да зареждате с това приложение.

И така, това са 5-те най-ефективни приложения за ускоряване на зареждането на батерията на смартфон с Android. Ако често ви омръзва да чакате много дълго време за зареждане на батерията, тогава ApkVenue препоръчва да използвате едно от приложенията, които ApkVenue спомена по-горе.