как да хакна мобилен телефон и 10 приложения за хакване на мобилен телефон 2020

Най-лесният и точен начин за хакване на мобилни телефони с най-добрия набор от приложения за хакване на мобилни телефони. Гарантирано безопасно, няма да ви хванат!

Как да проникна мобилен телефон, звучи много трудно за изпълнение, но всъщност това може да се направи само с няколко стъпки, знаете ли!

Били ли сте някога подозрителни към приятеля си, който често отговаря на стари чатове ? Понякога може да проявите подозрение към гадже, което не ви казва къде се намира.

Сега не е нужно да се страхувате! В момента се създават различни приложения с различни функции, включително приложения за чукване на мобилни телефони на други хора.

Е, този път ApkVenue ще предостави препоръки за приложението за подслушване на HP 2020 за телефони с Android, което заслужавате да опитате. Хайде, вижте обяснението по-долу!

Препоръчано най-добро приложение за подслушване на мобилен телефон на Android без корен

Въпреки че този APK APK за подслушване звучи като нещо незаконно, можете да използвате този ред приложения, които ApkVenue препоръчва с добра цел.

За тези, които имат малки братя и сестри и обичат да се притесняват, ако отидат далеч, с това приложение за подслушване на мобилен телефон с Android можете да разберете местоположението им и други неща на техните мобилни телефони, за да не се притесняват вече.

За тези от вас, които са подозрителни към партньора си и отчаяно се опитват да проникнат в мобилния телефон на жена си или съпруга си, можете също да се възползвате от редица приложения, които ApkVenue сподели в тази статия.

Следват препоръки за безплатни приложения за подслушване на мобилни телефони, които можете да опитате, ако искате да докоснете смартфони на Android на други хора. Няма нужда да корен !

1. AirDroid

AirDroid е приложение за подслушване на мобилен телефон, за да разберете историята на телефона, съдържанието на SMS към съобщения в приложения за чат като WhatsApp и LINE.

Това приложение, създадено от разработчика Sand Studio, може да докосва смартфони на Android на други хора и да ги наблюдава от компютър или лаптоп .

Това приложение може да бъде алтернатива за това как да докоснете WA на партньора на нашите мобилни телефони. Почти цялата информация, която искате, може да бъде получена от това приложение.

Друг плюс, това WA приложение за подслушване може също така да контролира мобилни телефони, които се подслушват дистанционно към камерата, но трябва да имате достъп и разрешение на мобилния телефон, който искате да бъде подслушван.

Информация AirDroid
Разработчик ПЯСЪЧНО СТУДИО
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (591 574)
Размер 38MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.0

Изтеглете приложението AirDroid тук!

Apps Productivity Sand Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

2. TheTruthSpy

TheTruthSpy може да записва всички нечии мобилни дейности точно и точно. Как да проникна HP 100% успешно след инсталиране на това приложение на целевия мобилен телефон.

След това просто трябва да регистрирате мобилния телефон и да отворите страницата TheTruthSpy на друго устройство, за да наблюдавате мобилния телефон, банда.

Естеството на това приложение, което изисква достъп до целевия мобилен телефон, изисква първо да поискате разрешение от потребителя на мобилен телефон, който искате да наблюдавате.

Това приложение за подслушване на мобилни телефони наистина е по-подходящо за вас, за да го използвате за наблюдение на членовете на вашето семейство, които се нуждаят от надзор като малки деца и други подобни.

Информация TheTruthSpy
Разработчик TheTruthSpy
Преглед 4.3
Размер 2 MB
Инсталирайте го -
Android Минимум -

Изтеглете приложението TheTruthSpy тук!

Приложения за производителност The Truth Spy ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Проследяване на двойки

Както подсказва името, Couple Tracker е приложение, което е подходящо за тези от вас, които искат да опитат как да докоснете мобилния телефон на съпруга си лесно и бързо.

Това приложение може да се използва, за да се избегнат предразсъдъци към вашия партньор и ако и двамата се съгласите да инсталирате това приложение, няма такова нещо като стелт.

Освен мониторинг, това мощно приложение ви позволява да проследявате местоположението си и да изтривате нежелани обаждания или съобщения, знаете ли!

Информация Проследяване на двойки
Разработчик BytePioneers sro
Преглед 4.7
Размер 3 MB
Инсталирайте го -
Android Минимум -

Изтеглете приложението Couple Tracker тук!

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Други най-добри и най-точни шпионски приложения за мобилни телефони

4. Мобилен тракер

Едно от приложенията за подслушване на мобилни телефони, на които можете да разчитате, за да разберете местоположението на други хора, като проследявате техните смартфони, е Mobile Tracker .

Това приложение за подслушване на HP от 2020 е предназначено да проследява местоположението на нечий мобилен телефон в реално време и точно . Тези координати могат да се споделят с най-близкия човек, при когото сте се регистрирали.

В допълнение, за тези от вас, които са любопитни как да проследяват изгубен мобилен телефон, можете да използвате това приложение чрез различните налични режими на карта .

Информация Мобилен тракер
Разработчик Мобилен тракер
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (17 619)
Размер 5.8 MB
Инсталирайте го 1 000 000 +
Android Минимум 4.0

Изтеглете приложението Mobile Tracker тук!

Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЕТЕ мобилен тракер

5. Семеен локатор

Както подсказва името, за всеки член на семейството се използва специален Family Locator, за да може да докосва и наблюдава местоположението на други членове на семейството.

С това приложение родителите могат да наблюдават и да разберат къде са децата им . За да могат при извънредна ситуация веднага да вземат детето.

Безплатната шпионска функция за мобилен телефон, предоставена от това приложение, също е доста пълна и точна . Можете да бъдете по-спокойни, защото можете да наблюдавате местонахождението на членовете на семейството.

Информация Локатор на семейството
Разработчик Family Locator LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 3,8 (47 365)
Размер 33 MB
Инсталирайте го 1 000 000 +
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението Family Tracker тук!

Производителност Sygic Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

6. SMS Tracker

SMS Tracker е едно от незабелязаните приложения за подслушване на мобилни телефони с най-пълните функции . Как да проникна мобилен телефон с това приложение също е много лесно.

С функцията за наблюдение, предоставена в това приложение, родителите могат да разберат по-подробно за ежедневните дейности на детето си.

Причината е, че това приложение може да наблюдава от мястото, където се намира, до съдържанието на съобщенията WhatsApp на мобилни телефони, които са инсталирани с това приложение.

Не забравяйте, банда, функцията за подслушване на мобилен телефон в това приложение може да се използва само когато целта ви даде разрешение да разбере съдържанието на мобилния си телефон.

Информация SMS Tracker
Разработчик Gizmoquip
Преглед 4
Размер 2 MB
Инсталирайте го -
Android Минимум -

Изтеглете приложението за проследяване на SMS тук!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

7. Cell Tracker

Cell Tracker е може би най -лесното за използване приложение за мобилен телефон . Това приложение може да проследява и докосва местоположението на други смартфони .

Можете да проследявате местоположението в реално време, най -точно и бързо. Информацията за проследяване може да се види на смартфона , компютъра или лаптопа на потребителя.

Това приложение не може да се използва тайно, защото всеки път, когато се включи, Cell Tracker ще показва известие на смартфона, който го използва.

Информация Cell Tracker
Разработчик ShreeK
Преглед 4.4
Размер 3.8 MB
Инсталирайте го 10 000+
Android Минимум 4.0

Изтеглете приложението Cell Tracker тук!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Тайният агент

За тези от вас, които имат фантазии като таен агент и искат да хакват мобилния телефон на приятеля си безплатно завинаги, можете да изпробвате приложението Secret Agent , тук!

Това приложение може да открие честотата на WiFi сигнала, да включи инфрачервената камера и много други интересни функции, които можете да използвате.

Secret Agent може да се използва само през мобилния телефон, който използвате, и предоставя само различни функции на тайния агент за тези от вас, които искат да наблюдават други хора.

Информация Cell Tracker
Разработчик ShreeK
Преглед 4.4
Размер 3.8 MB
Инсталирайте го 10 000+
Android Минимум 4.0

Изтеглете приложението Secret Agent тук!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

9. WhatsLog

Често призраци с приятели или приятелки? WhatsLog може да ви помогне да разберете онлайн интервала между хората във вашите контакти в WhatsApp.

Приложението дори ще предоставя подробна статистика за това кога хората, които искате да наблюдавате, са онлайн, колко дълго са били онлайн, както и техния гратисен период онлайн.

Това приложение за подслушване на мобилен телефон с Android наистина е в състояние да предостави точна и подробна информация, за разлика от други приложения, които могат да предоставят само приблизителни оценки.

Можете също така да опитате да хакнете WhatsApp с това приложение безплатно. Ако искате да продължите да го използвате, можете да се абонирате за предоставяните услуги.

Информация WhatsLog
Разработчик WhatsLog компания
Преглед 4,3 (95 703)
Размер 13 MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението WhatsLog тук!

PlayLearn ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

10. Проследяване на телефонен номер

Това най-мощно приложение за подслушване на мобилен телефон може да проследява и докосва местоположението на други смартфони само с номера на мобилния телефон, който използва.

Просто регистрирайте номера на мобилния телефон, който искате да проследявате, след което приложението незабавно ще обработи и ще намери местоположението на мобилния телефон, банда.

Освен че може да открие местоположението въз основа на телефонния номер, това приложение за проследяване на мобилни телефони може да види и самоличността на номера, който осъществява повиквания към вашия мобилен телефон, знаете ли, банда .

Информация Проследяване на телефонен номер
Разработчик Истински телефонен обаждащ се
Преглед 4 (3,492)
Размер 7,4 MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.0.3

Изтеглете приложението за проследяване на телефонен номер тук!

Приложения Помощни програми Истински телефонен повикващ ИЗТЕГЛЕТЕ

Как да хакна мобилен телефон с помощта на приложение за Android

Въпреки че звучи като незаконно нещо, което не си струва да се прави, начинът за хакване на мобилния телефон, който ApkVenue ще обсъди този път, също може да се използва за добри цели.

С тези съвети и трикове вече няма нужда да се притеснявате дали има членове на семейството, които все още не са се прибрали у дома, защото можете да разберете къде се намират.

Можете също така да опитате как да докоснете мобилния телефон на гаджето си, като използвате едно от приложенията, за които спомена ApkVenue. За да знаете стъпките, вижте статията по-долу, да!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ето как да хакнете мобилен телефон с безплатно шпионско приложение за мобилен телефон, което можете да използвате на Android. Въпреки че можете да докоснете, все още използвайте приложението по-горе за положителни цели, банда

Въпреки че се нарича приложение за подслушване, този ред приложения, които ApkVenue препоръчва, все още отговаря на протоколите за поверителност, въведени в развитите страни.

Това приложение за подслушване на мобилен телефон е наистина по-подходящо за целите на наблюдението на членовете на семейството, които са склонни към опасност, а не за извършване на лоши неща.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .