как да инсталирам remix os плейър, android емулатор за игри

Вече сте запознати с Remix OS Player? Това е емулатор на Android, оптимизиран за игри. Без да се налага да го инсталирате като отделна операционна система.

Термините Android смартфон и Android таблет, разбира се, са познати на ушите ви. Какво ще кажете обаче за лаптоп с Android или компютър с Android? Звучи като проект без работа , може би това беше началото. Но кой би си помислил, сега можете да се насладите на всички предимства на Android на компютър, благодарение на Remix OS , идеята на трима бивши инженери на Google, които в крайна сметка създадоха нова компания, наречена Jide Technology .

Е, миналия юли тази китайска компания пусна Remix OS версия 3, базирана на Android 6.0 Marshmallow. За съжаление, тъй като използва операционна система с двойно зареждане , процесът на инсталиране на Remix OS наистина е доста труден за обикновените потребители. От страх от грешка или бавен лаптоп поради работеща двойна операционна система. Тогава какво е решението?

 • Как да инсталирам Remix OS за използване на Android на компютър
 • Remix Mini, първият в света компютър с Android
 • Как да стартирате Android на компютър само със светкавица

Как да инсталирам Remix OS Player, Android Emulator за игри

Сега не е нужно да се притеснявате, защото Jide пусна емулатор, който е оптимизиран за игра на Android игри на компютър, наречен Remix OS Player . Любопитен? Ето предимствата, характеристиките и как да инсталирате Remix OS Player.

Какво е Remix OS Player

Remix OS Player е емулатор на Android, който е оптимизиран за игри, така че можете да го инсталирате като софтуер . Remix OS Player автоматично ще се конкурира директно с Bluestack . Разликата е, че Bluestack все още използва Android 5.0 Lollipop или Nox, който все още използва Android 4.4 Kitkat. Сравнете с Remix OS Player, който е използвал Android Marshmallow.

В допълнение, Remix OS Player обещава безпрецедентна производителност, като използва най-новата технология Android Studio за емулация и за тестване на приложения. Можете също така да стартирате няколко приложения едновременно с това рамо до рамо . С поддръжката на Gaming Toolkit, тя ви позволява безкрайно да картографирате бутони (картографиране на клавиатура) към физическата клавиатура на всяка игра със система, която може да запомни вашите настройки.

В емулирано приложение за Android контролна лента ще осигури достъп до системата за управление, като екранна клавиатура, сила на звука и ориентация на екрана. Тъй като е насочен към игри, можете също така да получите достъп до работния плот на Remix изцяло с док, за да следите отворените приложения. Междувременно за други приложения можете да ги инсталирате чрез Remix Store, който вече е достъпен по подразбиране.

Системни изисквания за Remix OS Player

Преди да решите да изтеглите Remix OS Player , уверете се, че компютърът ви го поддържа. Remix OS Player изисква следните спецификации.

 • Процесор: Intel Core i5 / i7 (минимум: Intel Core i3).
 • RAM: 4 GB или по-висока.
 • Операционна система: Windows 7, 8 и 10.
 • Съхранение: 16 GB (минимум: 8 GB).
 • Понастоящем Remix OS Player не е съвместим с AMD процесори.

Инсталиране на Remix OS Player

За да инсталирате Remix OS се изискват повече знания. Инсталирането на Remix OS Player е доста лесно, сякаш инсталирате софтуер . Най-хубавото е, че този емулатор също е безплатен, ето стъпките.

 • Изтеглете Remix OS Player на официалния уебсайт на Jide, размерът е 688MB.
 • След като изтеглянето приключи, инсталирайте Remix OS Player .
 • Можете да изберете, инсталирате по подразбиране или с Advance настройки, за да регулирате процесора, RAM и разделителната способност на екрана.
 • Процесът на инсталиране отнема много време, може би около 15 минути и просто трябва да изчакате.

Тук приключи, сега можете да се насладите на различните предимства на Android на компютър, без да инсталирате отделна операционна система. Привлекателността на Remix OS Player е, че вече работи с операционна система Android 6.0 Marshmallow . Сравнете го с други емулатори, които все още работят с по-старата Android OS. Интересувате ли се да опитате?

Прочетете също статии за Android или други писания от Lukman Azis .