10 творчески игри WhatsApp за приятели и приятелки

Искате ли да играете играта WhatsApp за забавление? И така, за вас можете да изпробвате идеи за игри чрез WhatsApp, които са креативни и, разбира се, правят чата още по-вълнуващ!

Като популярно приложение за чат , WhatsApp няма функции на играта като LINE Messenger или KakaoTalk.

Може също да ви е трудно да намерите ботове за игри WhatsApp, като това, което намирате в Telegram, например, когато играете играта Werewolf, банда.

Така че, за да направим чата още по-вълнуващ, има много инициативи от потребители на WhatsApp за създаване на различни предизвикателства за приятели в WA, които са креативни и вълнуващи.

Е, за тези от вас, които търсят идеи за игри чрез WhatsApp, първо вижте прегледа на ApkVenue по-долу. Какво мислиш?

Колекция творчески игри чрез WhatsApp, игра на ToD или улов на пилета наистина може да бъде!

Можете също така да направите тази творческа игра предизвикателство за вашето гадже в WA, така че връзката ви да бъде още по-близка, защото чатът е разнообразен и не е скучен.

Тази игра на WhatsApp със сигурност максимизира различните функции, съдържащи се в приложението, което сега съществува съвместно с Facebook и Instagram.

Тук можете да използвате различни емоджи на WhatsApp, да използвате функцията за състояние или сега да разговаряте с текст. Тогава, как го играете? Спокойно, ApkVenue ги прегледа един по един!

1. Предположения за емотикони (Възпроизвеждане на имена на градове, заглавия на филми в Вашингтон)

Първата игра на WhatsApp има предположение за емотикони , което отдавна е популярна игра, но все още е забавно да играете в момента.

Начинът на игра също е прост, където можете да използвате различни емотикони в WhatsApp като подсказка за отгатване на нещо.

Например можете да правите предположения за имена на градове в WhatsApp или други неща като отгатване на заглавия на песни, заглавия на филми и много други, като използвате емотикони.

Тази мозъчна закачка може да бъде и група за ледоразбиване на стари приятели, които все още са неудобни за дълги чатове.

2. Непрекъсната история

След това можете също да играете серийни истории , WA игри, които могат да бъдат много вълнуващи, ако се играят в група, а също така можете да опитате с приятеля си да добавите химия .

Преди да играете, уверете се, че сте решили чий ход започва първо и играе следващ, за да не стане WA чатът хаотичен.

Тогава всеки от вас може да направи само един ред изречения , например състоящ се от три думи, но трябва да бъде свързан помежду си, за да образува история.

Тъй като главата и нивото на забавление на всеки са различни, обикновено тази игра на WhatsApp ще създава истории, които изведнъж са забавни и неочаквани, знаете ли.

3. Играта "Целуни се, ожени се, убий"

Тази WA игра гарантирано ще увеличи интимността с приятелите ви в групата! Както подсказва името, играта „Целуни, омъжи се, убий“ ще използва тези три глагола.

Тогава просто трябва да кажете името на един човек . Това може да е името на вашия приятел, името на известен човек или някой друг.

След това помолете останалите си приятели да изберат една от трите думи, целунете, омъжете се или убийте . Вижте реакциите им, със сигурност ще има спор!

Тази игра е подходяща и за разговор с приятеля или приятелката ви. След като видите отговора им, можете да попитате защо отговорът е такъв. Така че дълъг чат, нали? Хехе.

Игри в WhatsApp Други ...

4. Чат с емоджи

Замисляли ли сте се някога за чат в WhatsApp, използвайки само куп емотикони? Ако не сте, опитайте това.

За да играете това, ключът е, че имате нужда от креативност, умения за мислене и високо ниво на въображение, за да можете да го направите.

Поканете приятелите си в чата, като използвате емотикони за чат . Можете също така да създадете правила, така че изобщо да не използвате текст.

Вълнението от тази игра WhatsApp ще се случи, когато можете да познаете какво означават серията емоджи, да не говорим за свързан чат . Леле, сигурно е забавно!

5. Истина или смелост (Играйте на WhatsApp ToD Game)

Със сигурност вече знаете известната игра Truth or Dare, известна още като ToD , нали? Е, с малко творение можете да го играете и на WhatsApp.

Можете да направите ToD предизвикателство в чата за вашите приятели от WA, като първо направите списък от номера от 1 до 9.

Във всяко число сте попълнили въпроса, на който трябва да се отговори ( истина ) или действието, което трябва да се извърши ( смеете ) . Запазете списъка в бележник, така че по-късно да можете лесно да го копирате и поставите .

След това всичко, което трябва да направите, е да помолите приятелите си да изберат числа от 1 до 9. След като всеки избере, покажете ми списъка, който сте създали по-рано.

Харесва ви или не, вашият приятел трябва да се справи с изброените предизвикателства, съдържащи истина или смели . Правете тази игра на свой ред, където всеки от вас има различно предизвикателство, банда.

6. Игра на състоянието на WhatsApp (Игра на игри за улов на пилета / крави)

Можете също така да се възползвате от функцията за състоянието на WhatsApp, за да играете игри на WA, знаете ли. Една от тях е игра за улов на пилета и крави , банди.

Тук просто трябва да подготвите шаблона за видео за пилета и крави , движещ се встрани с линия със същото изображение в средата.

Публикувайте видеоклипа във вашия статус на WhatsApp. След това просто трябва да поканите приятелите си да „хващат“ пилета и крави, като правят скрийншотове на съответните им мобилни телефони.

Който лови пилета и крави правилно, може да изпраща WA съобщения и трябва да публикувате техните снимки във вашия статус в WhatsApp . Всички могат да бъдат нарцистични

7. Математически предизвикателства

Следващата игра на WhatsApp, която можете да играете, е математическо предизвикателство, което използва емотикони .

Можете да направите математически уравнения, например, за да познаете колко струва всяка ябълка, банан и кокос.

Можете да създадете много предизвикателства за приятели в WA като този, защото шаблоните са широко достъпни в интернет. Или можете да го направите сами, ако се справяте добре с изучаването на математика!

Дайте ограничение във времето, за да отговорите на всеки въпрос. Кой е най-бързият и отговори най-подходящо, ще бъде победителят, банда.

8. Познайте заглавието на филма с емоджи

Играта, която може да се играе в следващия чат, е да познаете заглавието на филма с помощта на емотикони . Въпреки че звучи просто, тази игра ще бъде наистина забавна за вас, банда.

Тук трябва само да опишете заглавието на филма, но да използвате само емотикони. С толкова много налични емотикони, почти всеки филм може да бъде описан с емотикони .

Тази игра е подходяща и за предизвикателство за приятелки в WA. Опитайте теста, не помнете не същото като любимия си филм.

9. Къде съм

Следващата игра, която е не по-малко вълнуваща за вас да играете в WA chat, е играта, в която съм аз.

Тук ще споменете предметите, които са около вас , а останалите ви приятели се опитват да отгатнат местоположението, което описвате.

Местоположението не трябва да е истинското място, на което сте в момента, банда. Можете също да си представите конкретни места като един от любимите ви ресторанти.

10. Какво се случва, ако ...

WA последно игра е препоръка игра Джака What If ... . Тази игра е идеална за забавление с приятели във вашата група WhatsApp.

Как се играе тази игра също е лесно. Просто трябва да напишете странен сценарий и да помолите приятелите си да отговорят на това, което биха направили, ако има сценарий в този сценарий.

Предложеният сценарий също е безплатен, колкото е възможно по-безплатен. Представете си странни събития, които ще предизвикат забавни реакции от приятелите ви.

Е, това е колко препоръки за игри чрез WhatsApp, които можете да играете с приятелите си, банда.

Всъщност все още има много игри в WhatsApp, които можете да правите, например с помощта на видеоклипове, изображения или звук.

Имате ли други препоръки за играта WhatsApp? Не се колебайте да го добавите в колоната за коментари по-долу. Хубава игра!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Aditya Bagaskara .