анти бавно, това е как да увеличите android мобилен телефон овен

Искате ли производителността на вашия мобилен телефон с Android да бъде бавна? Ето един лесен начин да добавите RAM на мобилен телефон с Android, без да е необходимо да изкоренявате и правите мобилния си телефон бавен.

Често чувствате, че работата на мобилния ви телефон е бавна, известна още като супер бавна, момчета ?

Може би причината е недостатъчният капацитет на RAM на мобилния телефон с Android, който имате. Тогава можете ли да добавите HP RAM?

Разбира се че мога! Така че този път ApkVenue ще прегледа как да добавите Android RAM, която гарантирано работи. За тези от вас, които са любопитни, нека погледнем веднага!

Ето как да добавите RAM към телефон с Android със Smart Booster

Сега едно от приложенията за Android, които можете да използвате, за да увеличите RAM на HP, е Smart Booster .

Това приложение е достатъчно мощно, за да преодолее ограниченията на RAM на вашия мобилен телефон с Android, като максимизира използването на RAM и спира ненужните приложения да работят.

Любопитен? Ето стъпките за използване на Smart Booster за увеличаване на RAM на Android.

Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението

Изтеглете приложението Smart Booster, след което инсталирайте както обикновено на телефон с Android. За да го изтеглите, можете да отидете директно на линка по-долу.

Почистване и настройка на приложения AntTek Inc. ИЗТЕГЛИ

Стъпка 2 - Стартиране на приложението

Веднъж инсталиран , отворете Smart Booster, след което щракнете върху Стартирай сега . За да започнете да освобождавате RAM, можете да натиснете иконата на ракета вдясно на екрана.

Стъпки за добавяне на RAM към Android Напред ...

Стъпка 3 - Изберете режим за почистване на RAM

За да освободите повече RAM, отидете в Настройки, след това изберете менюто Boost RAM и променете Boost Level на Aggressive .

Стъпка 4 - Променете режима на оптимизация

Все още в менюто RAM Boost , поставете отметка за Boost при изключен екран , а също така променете Delay, за да увеличите, когато екранът е изключен на Незабавно .

Стъпка 5 - Регулирайте настройките

За да не освобождавате RAM непрекъснато, можете да проверите Boost автоматично, да промените прага на RAM (MB) на 100MB и да зададете Boost интервал на 5 минути или повече.

Стъпка 6 - Добавяне на оптимизация на RAM (само за корен)

Ако вашият Android е вкоренен , можете да опитате този метод. Влезте в експерименталното меню и проверете Root RAM Booster . Това ще увеличи освобождаването на RAM.

Стъпка 7 - Готово

Следва поглед преди и след премахване на RAM със Smart Booster .

Видео: 5 начина да направите 1GB Android RAM телефон за светлина и скорост

Ето как да добавите RAM към телефона си с Android със Smart Booster, което е лесно за вас, така че да прави вашия Android вече не бавен.

Ако имате други начини, не забравяйте да споделите в графата за коментари. Успех и късмет!

Уверете се също, че сте чели статии, свързани с RAM или други интересни статии от Em Yopik Rifai .