7 корейски драми за най-добрите и най-новите училища 2020

Кой обича да гледа корейски драми за училище? Освен забавна, тази жанрова драма също кара публиката да се чувства носталгична по ерата на гимназията. Така че пропускайте!

Кой наистина обича да гледа корейски драми?

Досега корейските драми никога не са изглеждали лишени от ентусиасти. Различните жанрове, които се играят, винаги привличат интереса на голям фен. Един от най-хитовете и бумите е корейската драма за училище .

В корейските драми можете да намерите различни видове интересни истории, които предизвикват носталгия по изминалите училищни дни. Като се започне от приятелство, младежки конфликт, романтика, тормоз, сценични изкуства и т.н.

За тези от вас, които наистина обичат да гледат корейски драми, ApkVenue ще сподели препоръки за 7 корейски драми за ученици , които трябва да гледате. Любопитни ли сте Вижте следните рецензии!

Препоръки за корейска драма за училищата

Следващите корейски драми представят дебела история за любовта и приятелството. Не само забавно, тази корейска драма с училищна тематика преподава значими социални и житейски ценности, нали знаете!

Вместо да се бавите дълго, просто погледнете списъка с препоръчани корейски драми за ученици , които трябва да гледате!

1. Любовна аларма (2015)

Любовна аларма е една от корейските драми за училище , която трябва да гледате, особено за тези от вас, които обичат да следват корейски драми с комедия или романтични жанрове.

Тази драма разказва историята на Ким Джо Джо (Ким Со Хен), ученичка в гимназия, която е осиротяла и всеки ден трябва да свързва двата края. Един ден той инсталира популярно приложение, наречено Joalarm.

Уникално е, че това приложение може да разбере дали някой около радиус от 10 метра изпитва романтични чувства към своите потребители. Тук той се срещна с Хван Сун-о (Сонг Канг), син на богат човек, който е красив, но студен.

Поредица от жестоки конфликти правят тази корейска драма на училищна тематика интересна за вас.

Информация Аларма за любов
Рейтинг 87% ( Asianwiki.com )
Жанр Тийн


Комедия

Брой епизоди 8 епизода
Дата на излизане 22 август 2019 г. - до момента
Директор Лий На-Йонг
Играч Ким Со-Хюн


Song Kang

2. Небесният замък (2018)

Една от най-добрите корейски драми за всички времена, излъчена в края на 2018 г. вчера и веднага процъфтява , както в Южна Корея, така и в други страни, включително Индонезия.

Тази корейска драма разказва за група заможни семейства в елитен южнокорейски район, наречен SKY Castle. Всеки от тях има амбицията да влезе в гимназията в най-добрите и водещи университети в Южна Корея.

Те не играят игри, те са готови да направят различни начини, само за да постигнат тази мания. Тази корейска драма за училище е изпълнена с различни интриги и хитри истории, които гарантирано ще бъдат наистина забавни за гледане!

Информация Небесният замък
Рейтинг 87% ( Asianwiki.com )
Жанр Сатира


Черна комедия

Брой епизоди 20 епизода
Дата на излизане 23 ноември 2018 г. - 1 февруари 2019 г.
Директор Джо Хюн-Так
Играч Yum Jung-ah


Юн Се-ах

3. Момент в осемнадесет (2019)

Със сигурност сте запознати с корейските драми за това ново училище, нали? Издаден през 2019 г. вчера, Moment at Eighteen или известен още като "At Eighteen" спечели място в сърцата на корейските любители.

Причината е, че тази корейска драма за ученички има сюжет, който е наистина реалистичен, в съответствие с това, с което се сблъскват децата от гимназията като цяло.

Започвайки от семейството, приятелството, романтиката и социалните проблеми, свързани с тийнейджърите, тук ще намерите всичко. Заедно с Ong Seong-Wu и Kim Hyang-Gi ще бъдете върнати към своите необикновени гимназиални дни с носталгия.

Информация Момент на осемнадесет
Рейтинг 87% ( Asianwiki.com )
Жанр Драма


Училище

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 12 юли - 10 септември 2019 г.
Директор Сим На-Йон
Играч Ong Seong-Wu


Шин Сунг-Хо

4. Училище 2017 (2017)

Училище 2017 е една от корейските драми за училище, която трябва да гледате, защото сюжетът е наистина добър и наистина се отнася до историята на децата от гимназията като цяло.

Тази корейска драма разказва историята на студентка на име Ра Юн Хо (Ким Се Джонг), която мечтае да влезе в мечтан университет, за да отиде в колеж с първата си любов.

За съжаление оценките все още са недостатъчни. С усилията и упорития си труд, особено с таланта си за рисуване, той се опитва да постигне мечтата си.

Тази корейска драма учи публиката на ценността на борбата и високия дух на упорита работа за постигане на целите им.

Информация Училище 2017
Рейтинг 89% ( Asianwiki.com )
Жанр Навършване на пълнолетие


Романтика

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 17 юли - 5 септември 2017 г.
Директор Парк Джин-Сук
Играч Ким Се-Йонг


Джанг Донг-Йон

5. Наследниците (2013)

За любителите на корейските драми определено няма да пропуснете тази една поредица, нали? Тази корейска драма за най -доброто училище е известна с това, че е обсипана с най-добрите артисти, като Лий Мин Хо, Парк Шин Хе и Ким Уо Бин.

Тази поредица също катапултира името на Парк Шин Хай, защото Наследниците бяха помолени да бъдат една от най-добрите драми на Парк Шин Хай, които трябва да бъдат гледани .

Наследниците разказват за любовен триъгълник, който се образува между тях. Въпреки това конфликтът, който се формира, е не само въпрос на любов, но и за факти от живота на богатите, които не са толкова забавни, колкото приказките.

Информация Наследниците
Рейтинг 91% ( Asianwiki.com )
Жанр Комедия


Училище

Брой епизоди 20 епизода
Дата на излизане 9 октомври - 12 декември 2013 г.
Директор Кан Шин-Хио


Бу Сунг-Чул

Играч Лий Мин Хо


Ким Ву-Бин

6. Момчета над цветя (2009)

За верните фенове на Лий Мин-Хо със сигурност сте добре запознати с тази една драма. Една от най-добрите драми, изиграни от Лий Мин Хо, излезе през 2009 г. и процъфтява в много страни, включително Индонезия.

Тази корейска драма за това едно училище разказва историята на Goo Jun Pyo (Lee Min-Ho), красивият и най-богатият ученик в неговото училище, като се има предвид, че той е и наследник на компанията на баща си, Shin Hwa Group.

След разследване се оказва, че Goo Jun Pyo е влюбен в Geum Jan-di (Goo Hye-sun), син на обикновен собственик на бизнес за пране. Различни конфликти и вълнуващи любовни истории ще ви накарат автоматично да се увлечете от емоции, банда!

Информация Момчетата преди цветята
Рейтинг 93% ( Asianwiki.com )
Жанр Тийн


Училище

Брой епизоди 25 епизода
Дата на излизане 5 януари 2009 г. - 31 март 2009 г.
Директор Jeon Ki-Sang
Играч Лий Мин Хо


Ким Хюн-Джунг

7. Dream High (2011)

Тази корейска драма също процъфтява, знаете ли! Dream High е корейска драма за училището и любовта , която трябва да гледате, защото съдържа огромни морални и житейски ценности.

Разказва историята на 6 деца в художествената гимназия Кирин в Южна Корея, по-късно те ще се бият заедно, за да постигнат мечтата си да станат известна звезда в Южна Корея.

Всъщност те също работят ръка за ръка и се борят заедно, за да постигнат целите си в света на развлеченията. За тези от вас, които харесват корейски драми за музикални училища , тази поредица е силно препоръчителна за вас.

Информация Dream High
Рейтинг 93% ( Asianwiki.com )
Жанр Музика


Навършване на пълнолетие

Брой епизоди 16 епизода
Дата на излизане 3 януари - 28 февруари 2011 г.
Директор Лий Юнг-Бок
Играч Ким Су-Хюн


TaecYeon

Това бяха поредица от препоръки за корейски драми за училища, които трябва да гледате. Съгласни ли сте с Джака или дори имате други мнения?

Ако имате, моля, запишете вашето мнение в колоната за коментари по-долу. Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Diptya .