как да получите синя отметка в Instagram

Как да получите синя отметка в Instagram е кратко и лесно. Има много предимства, които IG акаунтът може да има!

Така че потвърденият акаунт може да е мечтата на потребителите на Instagram. Но знаете ли вече как да получите сини кърлежи в Instagram преди?

Със синя отметка е сигурно, че вашият IG акаунт ще намери по-лесно да получите нови последователи. Това е така, защото с проверен знак означава, че акаунтът ви е убеден и е сигурно, че не е бот.

Както знаем, синята отметка е официалният статус, издаден от Instagram, че акаунтът ви е потвърден.

Всъщност как да получите синя отметка в Instagram не е толкова сложно, колкото си мислите. Причината е, че можете да направите тази услуга от приложението Instagram.

Трябва само да отговаряте на изискванията, които трябва да подготвите добре. Така Instagram да прецени акаунта ви, достоен за значка за потвърждение.

Ето някои неща, на които трябва да обърнете внимание в поредица от начини да получите сини кърлежи в социалните мрежи на Instagram.

Какво представляват сините кърлежи в Instagram?

Синята отметка или значката за потвърждение е символ, който ще помогне на потребителите на Instagram лесно да намерят публични личности, знаменитости в Instagram (знаменитости) и официални марки.

Синята значка ще бъде показана вдясно от нашето име. Съществуването на тази значка показва, че Instagram е прегледал нашия акаунт и се счита за достоен за значка за потвърждение.

С тази значка потребителите могат да знаят кои акаунти са реални и кои фалшиви, така че другите потребители на Instagram да не бъдат заблудени.

Въпреки че изглежда като прост знак, този син отметка има ключова функция да увеличи доверието на потребителите на Instagram в акаунта, който използвате.

Следователно, въпреки че има няколко условия, които трябва да бъдат изпълнени, трябва да знаете как да получите син списък за проверка в Instagram, така че да му се вярва повече.

Изисквания за получаване на сини кърлежи в Instagram

Стартирайки от официалния сайт на Instagram, има няколко изисквания, на които трябва да отговаряте, за да започнете да практикувате как да получите синя отметка в Instagram.

Тези изисквания ще бъдат взети предвид от Instagram при предоставянето на значка за потвърждение. Има поне четири изисквания, които Instagram изисква:

 1. Автентичен : Акаунтът, който регистрирате, трябва наистина да представлява реално лице, бизнес или друго лице.

 2. Уникален : Акаунтът, който регистрирате, трябва уникално да представлява лицето или бизнеса. Какво означава? Ще има само един акаунт на човек или бизнес, който може да бъде проверен. Но има някои изключения за някои езици.

 3. Попълнен : Акаунтът, който регистрирате, трябва да има биография, снимка на потребителския профил и поне една публикация. Освен това акаунтът ви трябва да е публичен и не може да бъде частен .

 4. Известен : За да бъдете одобрен за този син отметка, вашият акаунт трябва да бъде класифициран като добре познат акаунт.

Въпреки че няма конкретно ограничение по отношение на броя последователи, които трябва да имате, колкото повече последователи имате, толкова по-голям е шансът акаунтът ви да бъде потвърден.

Това изискване е важно, за да разберете преди да приложите как да получите синя отметка на IG. За да можете да подготвите акаунта си много преди процеса на подаване.

Как да получите синя отметка в Instagram

След като знаете какви изисквания са необходими. Време е да влезете в стъпките за кандидатстване за значка за проверка.

Има няколко стъпки или начини да получите син отметка в Instagram и ето повече информация.

 1. Въведете профила на акаунта, който искате да потвърдите.
 1. Натиснете иконата на тройната линия, разположена в горния десен ъгъл, изберете Настройки .
 1. Изберете менюто Акаунт .
 1. Изберете менюто Заявка за потвърждение .
 1. От Instagram ще бъдете помолени да попълните някои данни като вашето име и снимка на вашата лична карта (KTP, SIM, паспорт) като доказателство, че наистина притежавате акаунта.

Уверете се, че сте попълнили цялата необходима информация за профила в Instagram напълно и честно.

Instagram ще извърши процес на преглед, след като подадете заявка за проверка и изпратените данни ще бъдат проверени за съответствие с информацията в полето.

Други условия за използване Instagram Blue Tick

След като Instagram прегледа профила ви, ще получите известие няколко дни по-късно .

Ако молбата ви бъде отхвърлена, това означава, че има условия, които не са изпълнени. Можете да кандидатствате отново след 30 дни.

Ако успеете, трябва да запомните, че Instagram има право да отмени значката за потвърждение, ако направите едно от трите неща по-долу:

 1. Рекламирайте, прехвърляйте или продавайте значки за потвърждение.

 2. Използвайте раздела за снимка на профила, биография или име, за да популяризирате други услуги.

 3. Опит за потвърждаване на акаунта чрез трета страна.

Уверете се, че винаги спазвате правилата, прилагани от Instagram, за да не бъде премахната синята отметка в акаунта ви.

Ако Instagram открие нарушение и премахне вашия син отметка, тогава как да получите синя отметка в Instagram ще бъде по-трудно да се приеме.

Ето как да получите син контролен списък в Instagram, който можете да практикувате, така че акаунтът ви да е още по-доверен.

Стига да отговаряте на изискванията на Instagram и да следвате стъпките правилно. Вижте също как да се справите със следния акаунт в Instagram, който не може да влезе:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да е полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Ilham Fariq Maulana