10 задължителни софтуера за инсталиране за нови компютри и лаптопи

Ето 10 софтуера, които трябва да се инсталират за нови компютри и лаптопи. Следният софтуер със сигурност е полезен за всички ваши ежедневни дейности.

В момента повечето хора наистина са преминали към мобилни технологии. Почти всичко, което можеше да се направи само на компютър, вече може да се направи само с помощта на смартфон. Все още обаче има много хора, които използват компютри или лаптопи, за да извършват ежедневните си дейности. Ако имате нов лаптоп или компютър, понякога може да се объркате какъв софтуер да инсталирате . Е, този път ApkVenue иска да обсъди 10 задължителни софтуера за инсталиране за нови компютри и лаптопи .

Наскоро закупените лаптопи или компютри обикновено са все още празни, не са инсталирали никакъв софтуер , понякога дори без операционна система Windows. Ново, вие като потребител инсталирате необходимия софтуер . Кои са основните софтуери , които наистина са необходими и трябва да бъдат във всеки компютър? Следва прегледът.

  • 10 най-добри приложения за изтегляне освен IDM, които са 10 пъти по-бързи!
  • Софтуер, който трябва да инсталирате след преинсталиране на Windows
  • 5 Софтуер, за да знаете производителността на батерията на вашия лаптоп

10 Софтуер, който трябва да инсталирате за нови компютри и лаптопи

1. Google Chrome

Първият софтуер , който трябва да инсталирате за новия си лаптоп или компютър, е браузър. Да, Google Chrome е най-добрият избор на браузър за операционната система Windows. Да, Windows има Internet Explorer или Microsoft Edge, които са браузърите по подразбиране. Въпреки това изглежда по-малко привлекателно и функциите не са пълни. С Google Chrome можете да получите достъп до интернет по-лесно и бързо.

Моля, изтеглете задължителния софтуер, за да инсталирате Google Chrome по-долу.

Google Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ

2. Internet Download Manager

За тези от вас, които често изтеглят който и да е файл в интернет, от софтуер , филми, песни и т.н., знаете ли IDM, известен още като Internet Download Manager ? Да, с този много полезен софтуер изтеглянето на всеки файл е много по-бързо. Дори до 10 пъти по-бързо и по-практично. Удивително е, че ако процесът ви на изтегляне спре по средата на пътя, защото интернет връзката е загубена или квотата свърши, просто се успокойте. Тъй като все още можете да продължите изтеглянето по-късно, дори на друг компютър. IDM също има приставка за изтегляне на видеоклипове от YouTube директно във вашия браузър.

Моля, изтеглете необходимия софтуер, за да инсталирате Internet Download Manager по-долу.

Изтегляне на приложения и приставки Tonec Inc. ИЗТЕГЛИ

3. WinRAR

Това е един от най -полезните софтуери за потребители на компютри и лаптопи. WinRAR е софтуер, който може да се използва за компресиране на колекция от файлове в ZIP или RAR файл, както и да функционира като екстрактор за отваряне на различни ZIP, RAR, 7z, JAR, ISO и т.н. WinRAR е софтуер с пълни функции и трябва да бъде включен във всеки лаптоп или компютър.

Моля, изтеглете задължителния софтуер за инсталиране на WinRAR по-долу.

Компресия и архивиране на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ на RARLab

4. GOM Player

Една от дейностите, които обикновено се правят на компютър или лаптоп, е гледането на видеоклипове. Независимо дали е под формата на музикални видеоклипове, забавни видеоклипове, телевизионни сериали или филми. За да гледате филми и други видеоклипове по-гладко, ви е необходим софтуер за видео плейър , известен още като качествен видео плейър. Най-добрият видео плейър, който можете да използвате, е GOM Player . Този софтуер може да възпроизвежда видеоклипове от всякакъв файлов формат. Този видеоплейър също има малък размер на файла и е сравнително лек при работа. Характеристиките му също са много и пълни. Дори GOM Player може да се използва за поточно предаване на видеоклипове от интернет, знаете ли!

Моля, изтеглете задължителния софтуер, за да инсталирате GOM Player по-долу.

5. LibreOffice

Създаването и обработката на документи е едно от най-важните неща, които трябва да направите на компютър или лаптоп. Един от безплатния софтуер за обработка на документи, който ApkVenue препоръчва, е LibreOffice . Неговите функции не се различават много от Microsoft Office, но с по-малък и по-лек размер на файла.

Моля, изтеглете задължителния софтуер, за да инсталирате LibreOffice по-долу.

Офис приложения и бизнес инструменти ИЗТЕГЛЕТЕ LibreOffice.org

6. CCleaner

За да работи добре производителността и производителността, трябва също така да сте усърдни в поддръжката на вашия компютър и лаптоп. Особено за почистване на боклуци, като кеш , временни файлове и т.н. За да направи работата на компютъра ви по-лека и бърза. Най -добрият софтуер за изпълнение на тази задача е CCleaner . Като инсталирате и стартирате CCleaner, вашият компютър или лаптоп ще се почувства много по-лек и по-бърз, когато се използва.

Моля, изтеглете необходимия софтуер, за да инсталирате CCleaner по-долу.

Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Foxit Reader

Един от най-широко използваните файлови формати на документи е PDF. Защото размерът е по-малък, като по този начин ускорява процеса на изпращане по електронна поща. Сега, за да отворите файл във формат PDF, ви е необходим специален софтуер . Най -добрият софтуерен вариант за отваряне на PDF файлове е Foxit Reader . Защото този софтуер има много по-малък размер на файла и е по-лесен за работа. Функциите му също не отстъпват на Adobe Reader.

Моля, изтеглете задължителния софтуер, за да инсталирате Foxit Reader по-долу.

Офис приложения и бизнес инструменти Foxit Software ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Adobe Photoshop

Изглежда, че за обработка и редактиране на изображения и снимки няма друг софтуер, на който да се вярва освен Adobe Photoshop . Вече трябва да знаете, че характеристиките и способността за редактиране на снимки стават все по-красиви? Или да създадете прост дизайн, който може да се използва за различни цели. Photoshop е софтуер, който трябва да бъде инсталиран на вашия лаптоп и компютър.

Моля, изтеглете задължителния софтуер, за да инсталирате Adobe Photoshop по-долу.

Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Google Drive

Понастоящем облачният носител за съхранение е все по-популярен. С облака можете да съхранявате различни файлове като документи, снимки или видеоклипове, без да се страхувате да ги загубите, когато твърдият ви диск е повреден. Тъй като тези файлове се съхраняват на сървъра и можете да имате достъп до тях по всяко време и навсякъде, стига да имате достъп до интернет. Една от най-добрите облачни услуги е Google Drive . Голям капацитет и разбира се безплатен за цял живот. Също така трябва само да използвате личния си акаунт в Google за достъп до него.

Моля, изтеглете задължителния софтуер, за да инсталирате Google Drive по-долу.

Изтегляне на приложения и приставка за Google ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Фабрика за формати

Със софтуера Format Factory можете да промените формата на различни файлове като изображения, видео и аудио. Процесът е бърз и лесен. Можете също така да регулирате качеството на изходния файл, за който променяте формата.

Моля, изтеглете необходимия софтуер, за да инсталирате Format Factory по-долу.

Производителност на приложения Свободно време ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 10 софтуера, които трябва да инсталирате за новия си компютър и лаптоп . Ако имате друга информация за друг софтуер, който трябва да бъде инсталиран, моля, напишете вашето мнение в колоната за коментари по-долу.