как да преместя контактите към всички чисто нови hp & os

Как да преместите контакти към нов мобилен телефон от Android към iOS или обратно е изненадващо лесно, знаете ли! Вижте как да преместите контактите към друг мобилен телефон изцяло тук!

Как да премествате контакти в нов мобилен телефон всъщност е много лесно да се направи, а, банда. Но всъщност все още има много хора, които не знаят как.

Всъщност този един метод е много важен за вас, особено ако току-що сте закупили нов мобилен телефон с Android или iPhone. Вместо да запазвате контактите един по един, преместването със сигурност е най-практичният вариант.

Но спокойно! За тези от вас, които са объркани и имат проблеми с преместването на контакти към друг мобилен телефон, ApkVenue има решение.

Любопитен? Хайде, вижте урока за това как да преместите контактите в нов мобилен телефон изцяло по-долу!

Колекция от начини за преместване на контакти в най-новия нов мобилен телефон 2020

Наличието на нов мобилен телефон със сигурност е много забавно, но това не включва кога трябва да преместите стари данни в нов мобилен телефон, където един от тях е списък с контакти.

Различно от това как да премествате файлове от мобилни телефони към лаптопи, което е много лесно да се направи, как да премествате контакти към този нов мобилен телефон според ApkVenue е малко по-сложно, банда.

Но не е нужно да се притеснявате! Защото тук ApkVenue е подготвил пълна колекция от начини за преместване на контактите на HP към друг мобилен телефон през 2020 г.

О, да, за тези от вас, които търсят начини за преместване на контакти с HP Vivo или други марки, можете да следвате стъпките по-долу!

1. Как да премествам контакти за Android или iOS Peers

Ако вашият стар мобилен телефон и вашият нов мобилен телефон имат една и съща операционна система, тогава как да преместите контактите в друг мобилен телефон може да се направи по-бързо и лесно.

Едно нещо, което трябва да направите, за да направите този метод, е акаунт в Google или Gmail като носител за процеса на преместване на контакти от стари мобилни телефони в нови мобилни телефони.

Но ако все още нямате акаунт в Google или Gmail, не се притеснявайте! Можете да го направите първо, като прочетете следващата статия на ApkVenue.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ако вече имате акаунт в Google, можете да следвате стъпките, които ApkVenue е описал подробно по-долу.

Стъпка 1 - Влезте в менюто „Настройки“

 • Първо отваряте менюто „Настройки“ от стария си мобилен телефон. След това превъртате надолу и отваряте менюто „Акаунти и синхронизация“ .

 • Например тук ApkVenue използва мобилен телефон Xiaomi, за да направи как да премести контактите в нов мобилен телефон. За други марки телефони с Android или iPhone просто трябва да го настроите, банда.

Стъпка 2 - Изберете акаунта в Google, за да преместите контакта

 • На страницата Accounts & Sync изберете менюто „Google“ .

 • Следващата стъпка е да изберете акаунт в Google, който също ще се използва на новия мобилен телефон.

Стъпка 3 - Синхронизиране на акаунти

 • На този етап се уверете, че сте проверили опцията „Контакти“ .

 • След това синхронизирайте, така че когато този акаунт се използва на нов мобилен телефон, всички данни за контакти се преместват, без да остане нито един.

Стъпка 4 - Влезте в акаунта на новия мобилен телефон

 • На този етап процесът на синхронизиране на контактите на стария ви Android или iPhone е завършен, банда.

 • След това просто трябва да влезете или да добавите акаунта в Google / Gmail на новия си мобилен телефон. Ако не знаете как да добавите акаунт в Google, ApkVenue го е обсъдил в следната статия:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, ако сте влезли успешно или сте добавили акаунта в Google / Gmail на новия си мобилен телефон, тогава новият ви мобилен телефон ще се синхронизира автоматично.

Ако обаче списъкът с контакти все още не се синхронизира автоматично, можете да извършите ръчна синхронизация по същия начин, както по-горе.

О, да, така че как да преместите контакти от стари мобилни телефони в Android или iPhone е успешно, уверете се също, че сте настроили съхранение на контакти, така че те автоматично да се съхраняват във вашия акаунт в Gmail , банда!

Как да преместите контакти в самия Gmail е много лесно. На страницата Контакти изберете менюто Настройки> Импортиране / експортиране на контакти .

След това избирате „Импортиране от SIM карта“ и посочвате акаунта в Google, в който искате да запазите контакта.

2. Как да преместите контакти в нов HP (iPhone - Android)

Ако преди старите и новите мобилни телефони са имали една и съща операционна система, какво ще стане, ако и двамата имат различни операционни системи ? Възможно е вашият стар мобилен телефон да използва iOS, а новият ви мобилен телефон да използва Android.

Въпреки че новата ви операционна система за мобилен телефон се различава от старата, все пак можете да премествате контактите , знаете ли, банда.

За потребителите на мобилни телефони iPhone, които искат да преминат към използване на Android, можете да използвате как да преместите контакти към този нов мобилен телефон.

Просто начинът за прехвърляне на контакти от стари мобилни телефони към нови мобилни телефони, който се прави този път, е съвсем различен от преди и малко по-сложен. Хайде, вижте изцяло!

Стъпка 1 - Влезте в iCloud

 • Първата стъпка, която трябва да направите, е първо да влезете в акаунта си в iCloud чрез приложение за браузър на вашия компютър.

 • Въведете вашето потребителско име и парола за iCloud.

Стъпка 2 - Проверете кода

 • След това, от съображения за сигурност, ще бъдете помолени да направите двуфакторно удостоверяване, което ще бъде изпратено до вашия номер на мобилен телефон по време на регистрацията на акаунта в iCloud.

Стъпка 3 - Изберете „Контакти“

 • След като влезете успешно, изберете менюто „Контакти“ .

Стъпка 4 - Изберете номер за контакт

 • На този етап избирате номера за контакт, който искате да преместите в нов телефон с Android.

 • За да не продължи процесът на избор на номера за контакт, който да се премести, натиснете Ctrl + A на клавиатурата. Ако бъде избран успешно, номерът за контакт ще стане син.

Стъпка 5 - Изберете „Експортиране на vCard“

 • След като всички телефонни номера за контакт са избрани успешно, щракнете върху логото за настройки в долния ляв ъгъл, след което изберете „ експортиране на vCard“ .

Стъпка 5 - Отворете акаунт в Gmail

 • След като процесът на експортиране бъде успешно запазен, следващата стъпка е да отворите акаунт в Gmail , след което да изберете „ Контакти .

 • За да намерите менюто с контакти , щракнете върху логото до снимката на вашия профил.

Стъпка 6 - Импортиране на контакти

 • След като успешно влезете в менюто за контакти, следващата стъпка е да импортирате файла с контакти , който сте експортирали в iCloud.

 • За да се покаже менюто „Импортиране“ , първо кликнете върху менюто „Още“ .

Стъпка 7 - Изберете „Импортиране“

 • След това изберете Импортиране . След това ще се появи дисплей, както следва.

Стъпка 8 - Изберете файла с контакти

 • След това въведете файла за контакти vCard , който преди това сте експортирали от iCloud.

На този етап всъщност файлът за контакти vCard може да се използва и когато искате да направите начин за преместване на контакти към друг мобилен телефон чрез Bluetooth .

Но това не е задължително и ако не искате да ви се завие свят, по-добре е просто да следвате следващите стъпки от ApkVenue.

Стъпка 9 - Щракнете върху „Импортиране“

 • Ако файлът е вмъкнат успешно, щракнете върху Импортиране .

След успешно изпълнение на всички стъпки по-горе, контактите от стария ви iPhone бяха успешно прехвърлени в новия телефон с Android.

Преместването на контакти към нов мобилен телефон по този начин всъщност се възползва от същия принцип като предишния метод, където Google ще синхронизира потребителските данни автоматично.

О, да, можете също да следвате горните стъпки, ако искате как да преместите контакти към нов мобилен телефон на Samsung от iPhone, а!

3. Как да преместите контакти в нов мобилен телефон (Android - iPhone)

Почти същото като начина за преместване на контакти от iPhone на iPhone, за случаите от Android на iPhone можете да го направите и чрез импортиране на vCard контакти .

Въпреки че принципът е един и същ, как да преместите контакти от Android към iPhone, се изисква различно боравене и стъпки .

Ето стъпките, които можете да предприемете, за да експортирате контакти от Android и по-късно тези контакти ще бъдат прехвърлени на вашия iPhone.

Стъпка 1 - Отворете контакт

 • От страницата с контакти докоснете иконата с три точки и изберете менюто „Импортиране / експортиране на контакти“ . О, да, тук ApkVenue използва мобилен телефон Xiaomi, просто трябва да настроите менюто, банда.

Стъпка 2 - Експортиране на контакти

 • След това избирате опцията „Експортиране в хранилището“ , за да улесните процеса на преместване на контакти към нов мобилен телефон от Android към iPhone чрез iCloud.

 • Ако се появи прозорец за известие, щракнете върху „OK“ . На този етап контактите на телефони с Android също са били успешно експортирани в паметта на HP.

След това, за да импортирате контакти в iCloud, методът е същият, както когато премествате контакти от iPhone в Android, само че този път изберете импортиране на vCard .

Лесно е, нали? Е, ако искате да знаете други трикове за това как да преместите контакти в нов мобилен телефон от Android на iPhone, можете да прочетете следната статия на ApkVenue: Как да преместите контакти от Android на iPhone .

ВИЖТЕ СТАТИИ

И така, това са стъпките за преместване на контакти към нов мобилен телефон, или от Android към iPhone, или обратно. Лесно е, нали?

Има малка разлика в метода, когато искате да преместите контакти в различна операционна система от стария мобилен телефон, но все пак не отнема много време, наистина.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да бъде полезна за всички вас и да се видим в следващата статия!