как да направите свое собствено приложение за чат за Android без кодиране

Има толкова много приложения за чат за Android, затруднявали ли сте се да използвате кое? Така че няма да ви се завие свят, по-добре е да създадете свое собствено приложение за чат с Android. Това е лесно!

Има толкова много приложения за чат , понякога ApkVenue се обърква кое да използва. Има BlackBerry Messenger, LINE, WhatsApp, WeChat и много други. Носите ли всички тях?

ApkVenue инсталира всичко, но обърка кой да използва. За да не бъде объркан, ApkVenue създаде собствено приложение за чат , за да може наистина да принадлежи на себе си. Ти искаш? Колко лесно е да направите свое собствено приложение за чат ( messenger ). Шшш , нямате нужда от умения за кодиране, за да направите това приложение за чат .

  • Как да направите просто приложение за Android безплатно, просто кликнете!
  • Как да направите безплатна кредитна карта MasterCard!
  • Как да направите компютърна беседа

Създаване на приложение за чат без кодиране

Все още ли помните статията Как да направите приложения за Android без кодиране, която ApkVenue даде? Като продължите да използвате същата услуга на уебсайта, този път ApkVenue ще ви даде начин да създадете приложение за чат без кодиране .

Как да си направим приложение за чат с AppsGeyser

Все още ли помните уеб страницата? Отворете //www.appsgeyser.com/ от вашия компютър. Защо трябва да е компютър? Целта е да можете лесно да извършите процеса, като същевременно можете да подготвите икона за приложение за чат , която ще направите внимателно.

  • Все още използвате AppsGeyser, този път изберете Messenger в изгледа Build App . За протокол AppsGeyser използва основата на приложението Telegram , така че създаденото от вас приложение за чат ще изглежда като Telegram. Разликата е, че можете да направите своя собствена икона, за да регулирате цвета на дисплея за чат в нея.

Все още не сте сигурни относно използването на Telegram? Прочетете статията WhatsApp VS Telegram, за да разберете предимствата на Telegram пред WhatsApp.

Apps Social & Messaging Telegram LLC ИЗТЕГЛЯНЕ
  • След това, моля, задайте цветовете и фоновото изображение за разговора, които ще се използват във вашето приложение за чат . Щракнете върху Напред, когато сте готови.
  • Следващата стъпка е да въведете името и описанието на приложението за чат на Android, което ще създадете. Можете да използвате уникални и подходящи имена, или можете да използвате думата Telegram, комбинирана с вашето име. Направете го толкова уникален и колкото искате.
  • Както в процеса на създаване на приложение без кодиране , трябва да подготвите икона на приложение, което ще използвате. Моля, създайте икона с 512x512 пиксела с помощта на Photoshop или любимото си приложение, след което го качете в Appsgeyser. Или можете да използвате иконата по подразбиране , която е предоставена.
  • След като приключите с качването на изображението, не забравяйте да го изпратите . След това щракнете върху Напред .
  • Изберете Създаване на приложение и изчакайте да завърши процесът на генериране на вашето приложение за чат .

След като завършите процеса на генериране , вашето приложение за чат е готово за изтегляне. Но както преди, първо трябва да влезете, за да го изтеглите. Просто влезте с Facebook, за да не се притеснявате да създавате нов акаунт.

За да го изпробвате, можете да го изтеглите чрез компютър, след което да го прехвърлите на вашия Android с помощта на кабел за данни или да сканирате баркода с помощта на вашия Android. След това го инсталирайте както обикновен apk.

Резултатите са както следва:

Бъдете креативни с цветове, които показват вашия характер. И направете икона за приложение за чат , която е наистина свежа и привлича вниманието. Така че, когато ще го покажете на приятелите си, вие сте доста уверени. Приятно създаване на собствено приложение за чат !