15 най-добри игри на симулатор на самолет 2018

Препоръки за най-добрите игри на симулатор на самолет, които можете да играете според вашия избор както на устройства с Android, така и на компютри.

Чрез игрите можем да изживеем фантазии, които не могат да бъдат направени в реалния живот. Едно от тях е фантазията да летиш със самолет или изтребител.

Самолетните симулаторни игри не предлагат просто фантазия, а са проектирани чрез комбиниране на видео игри и реалност.

Любопитен? Ето 15 от най-добрите игри на симулатор на самолет .

Преди да бъдат включени в препоръката, инцидентите около самолетни произшествия все още са чести, включително в Индонезия. Често обвиняваме определени партии, включително пилотите.

Всъщност ние самите не знаем колко е трудно и сложно да се управлява самолет или боен самолет. Игрите по-долу със сигурност могат да отговорят на вашето любопитство.

Най-добра игра на самолетен симулатор 2018

Вие, които се стремите да бъдете пилот или просто искате да почувствате усещането за летене на самолет през самолетна симулация. Нямате достъп до това? Не се притеснявайте!

Можете да го направите чрез игри, които можете да играете както на компютър, така и на мобилни (Android) версии. Тук ApkVenue дава препоръките:

ВИЖТЕ СТАТИИ

1. Самолет Pilot Sim

Говорейки за самолети, разбира се, трябва да включите Airplane Pilot Sim като една от игрите на самолетен симулатор, които трябва да опитате. Ще бъдете поканени и предизвикани да действате като професионален пилот в полет, който също е професионален.

Въпреки че графично за тази една игра не може да се каже, че е най-добрата, опитът при шофиране на самолет, който получавате, е съвсем реалистичен. Не е нужно да се страхувате да не ви омръзне, защото по време на полета ще ви бъдат дадени вълнуващи и предизвикателни мисии.

Изтегляне: Самолет Pilot Sim

2. Безкраен полетен симулатор

За тези от вас, които все още са неспециалисти, които изобщо не разбират от самолети, Infinite Flight Simulator е игра, която трябва да опитате да играете за първи път.

Тази игра ви предлага да изпробвате урок и въведение в компонентите на волана на самолета, преди да започнете да летите с него.

Графично за тази една игра може да се каже, че е много добра. Ще почувствате усещането за летене, което е доста реално в тази игра. Също така няма да ви липсва избор, защото има повече от 17 модела самолети, с които можете да летите.

Изтегляне: Infinite Flight Simulator

3. Абсолютен RC

Въпреки че предлага само четири модела самолети, които можете да използвате, Absolute RC е може би една от най-добрите игри за тези от вас, които искат да почувстват усещането, че са пилоти.

Що се отнася до графиката, тази игра не трябва да се съмнява, защото тя показва подробности за самолетите и небето и гледки към други градове, които са много ясни и реални. Ще играете, докато изучавате правилните и правилни полетни процедури.

Изтегляне: Абсолютен RC

4. Google Earth: Flight Simulator

Google Earth: Flight Simulator се различава от другите симулаторни игри , тази игра не изглежда реалистична, но не боли да я включите като най-добрата. Освен че е безплатна, тази игра предлага разнообразие от интересни функции.

Играчите могат да видят 3D изглед в резултат на изображения от сателити на Google. С два варианта за издръжливи самолети, като Propeller F-16 Viper и Cirrus SR22, можем да изследваме земята доколкото е възможно.

Освен това не е нужно да се страхувате да не останете без гориво. Можете дори да кацате самолети на известни летища в света.

5. USAF на Джейн

Jane s USAF е игра, създадена в началото на 90-те, която е в състояние да запише нови иновации в игралната индустрия. Освен че се появява в 3D, тази игра може да предложи по-обширна визуална стая в пилотската кабина, играчите ще бъдат поканени да усетят усещането като истински боен пилот.

Jane s USAF може да се играе и до днес и е подходящ за геймъри, които искат да изпитат простотата в старите игри.

Още един най-добър самолетен симулатор

6. Космическа програма Кербал

Kerbal SpaceProram е една от най-добрите и най-реалистични игри за полет на космически симулатор до момента.

Подобно на астрофизиката от реалния живот, трябва да отделим дълго време за изучаване и изучаване на няколко правила, преди да полетим.

Звучи сложно, но първо ще разгледаме някои ръководства. След това можем да започнем да проектираме, изграждаме и изстрелваме самолета. Интересното е, че ще изстреляме космически кораб, базиран на наш собствен дизайн.

Може да се каже, че тази игра не е лесна. Често ще изпитаме самолет, който не може да лети или да бъде унищожен във въздуха, ако го проектираме погрешно.

7. X-Plane 10

Има много неща, които правят X-Plane 10 по-добър от другите игри на симулатор на полет. Един от тях е концепцията за използвания аеродинамичен модел.

В допълнение, тази игра също така поддържа дозвукова и свръхзвукова динамика на полета, която позволява на играчите да научат характеристиките на самолета.

X-Plane 10 включва също повече от 1400 играеми модела самолети. Геймплеят, който X-Plane предлага е доста подробен, като се започне от самолета и метеорологичните условия, които можем да изпитаме по всяко време.

Можем да имаме и приятел или инструктор, който е готов да помогне, ако има проблеми в полета. Играта на X-Plane 10 ще ни накара да се почувстваме като истински пилот.

8. Flight Simulator X

Microsoft Flight Simulator X е един от най -забележителните полетни симулатори . Тази игра предлага безспорно най-готините възможности за симулация.

Flight Simulator е игра за симулация на полет, която ни позволява да изпитаме летене на различни видове самолети, реализмът, който тази игра предлага, изглежда достатъчен, за да бъде упражнение за хора, които искат да получат истински пилотен лиценз.

Има няколко серии от мисии, които трябва да изпълним и това ни прави като пилот, който е отговорен за авиационната безопасност и разбира се захранващите устройства в нея.

Най-добра игра за симулатор на боен самолет 2018

В допълнение към търговски самолети или обикновени самолети, можете също да научите и да пожелаете да станете персонал на ВВС, като изпробвате симулация на боен самолет.

Следват препоръките на Jaka за най-добрата симулация на боен самолет, която можете да играете на Android или PC:

1. Falcon 4.0: Съюзническа сила

Falcon 4.0: Allied Force е една от най-добрите игри някога. Като цяло тази игра предлага забавна и сложна игрална сензация.

Но това прави играта Falcon 4.0: Allied Force обичана от любителите на симулаторните игри . Всичко в играта е направено много подробно и наподобява оригинала.

2. Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader

Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader е игра на симулатор на самолет, която ни позволява да изкореним извънземните с футуристичен космически кораб.

За феновете на външния свят е задължително да играете тази игра, ще бъдете поканени да усетите реализма и последователността на реалното космическо пространство.

3. Възход на полета

Rise of Flight е игра на симулатор на полет , която ни връща в атмосферата на Първата световна война. В тази игра можем да почувстваме усещането за полет със самолет в миналото.

Играейки играта Rise of Flight, ние също можем да научим много, особено колко тактическа и бойна механика са били страхотни по това време.

Най-трудната част от удрянето на движеща се цел във въздуха, като се има предвид, че древните самолети все още не са разполагали с усъвършенствана оръжейна система.

4. IL-2 Sturmovik

IL-2 Sturmovik също е една от игрите, която предлага усещането за въздушна война в ерата на Втората световна война и тази игра е една от най -добрите игри на симулатор на полет за всички времена.

В допълнение към атрактивен графичен външен вид и геймплей , ние можем да се насладим на тази игра с реалистичен интерфейс като атмосферата в кабината и всички панели в нея, които изглеждат реални.

Една интересна функция е опцията за мултиплейър , която ни позволява да играем онлайн с максимум 100 играчи наведнъж.

5. Strike Fighters 2

Strike Fighters 2 е най -добрата игра на симулатор , която се фокусира повече върху действието, отколкото върху други аспекти. Играчите ще получат няколко мисии за взривяване на място или склад с ракети.

Ако мисията е успешна, играчът ще получи пари, които могат да се използват за надграждане на оръжия и компоненти на самолета.

Едно от най-хубавите неща в играта Strike Fighters 2 е подкрепата от други играчи, като пакети за разширение, които могат да се добавят, големият брой модифициращи общности и много други.

Има различни видове самолети, които можем да получим чрез форуми на общността, които са резултат от модифициране или направени от други играчи.

Още една най-добра симулация на изтребител

6. Симулатор на полет на военни самолети

War Plane Flight Simulator е игра или приложение, което е идеално за тези от вас, които искат да изпробват симулации на бойни самолети.

Без половин сърце, можете да скочите направо в атмосферата на въздушната война и да се опитате да я спечелите с отбора си. Тази игра, направена от FOG.COM, е една от най-изтегляните, знаете ли.

7. F18 Самолетен симулатор 3D

И накрая, има F18 Airplane Simulator 3D . Както подсказва заглавието, тази игра ще ви покани да пилотирате военен самолет с тип F18, който обикновено се използва от свръхмощните войски на АС.

Има 20 нива, които трябва да завладеете, за да завършите тази една игра. Върнете се в базата, когато приключите с всичко.

Това е препоръката на Jaka за най-добрата игра на симулатор на самолет, която можете да играете на компютър или Android. Хайде, веднага изтеглете или купете от най-близкия магазин за игри.

Но преди това не забравяйте да оставите коментар или да споделите с приятелите си, ако е полезно. Ще се видим в друга статия.

Прочетете също статии за игри или други писания от Рейналди Манасе .