как да се регистрирате за онлайн мотоциклетно такси през 2021 г., може да бъде от мобилен телефон!

Можете да видите как да се регистрирате онлайн Gojek за GoRide, GoCar, GoFood, GoSend и GoBox изцяло тук. Последната актуализация е 2021!

Услугата Gojek сега е една от услугите, които се придържат към общността. Освен това помага и на своите партньори, като отваря възможности за работа.

Оказва се обаче, че много бъдещи нови партньори на Gojek не знаят как да се регистрират за Gojek онлайн 2021 . Освен това се оказва, че има редица документи, които потенциалният партньор трябва да предостави, за да се регистрира.

Gojek наистина се счита за едно от най-добрите стартиращи фирми и приложения от Индонезия, което предоставя разнообразни услуги, на които могат да се ползват потребителите му, включително GoRide, GoCar, GoFood, GoSend и GoBox .

Тъй като има толкова много налични услуги, не е чудно, че много хора с различен произход се опитват да се регистрират като партньори на Gojek .

По-нататък ApkVenue обобщи изцяло как да регистрирате най-новата онлайн Gojek 2021 напълно и е лесен за проследяване за начинаещи. Вижте пълния списък, да тръгваме!

За тези от вас, които се интересуват от регистрация, за да станете партньор на Gojek, вече не е необходимо да се изправяте на опашка. Защото можете също да се регистрирате за Gojek онлайн или чрез смартфон !

Методът е доста лесен. Всичко, което трябва да направите, е да попълните онлайн регистрационния формуляр и да следвате стъпките, изброени на екрана. Готов ли си?

1. Как да се регистрирате GO-RIDE онлайн

GoRide е онлайн услуга за мотоциклетни таксита, предоставяна от Gojek с начин на транспорт под формата на мотоциклет за пътуване.

Уверете се също, че всички необходими документи (SIM, SKCK, STNK и KTP) са подготвени и са ясно видими. Също така подгответе тези документи, когато бъдете извикани да посетите оперативния офис на Gojek.

По-долу ApkVenue обобщи изцяло стъпките и начините за регистрация на GoRide онлайн в Gojek, както следва:

 1. Първо посетете сайта за регистрация на партньори в GoRide на адрес listing.go-ride.co.id. Изберете раздела РЕГИСТРИРАНЕ и попълнете предоставената форма. Ако е така, всичко, което трябва да направите, е да докоснете РЕГИСТРИРАНЕ .
Източник на снимката: Gojek
 • Уверете се, че нищо не е пропуснато и въведените данни са правилни и правилни.
 1. Ако е така, ще бъдете помолени да въведете OTP кода, който ще бъде изпратен чрез SMS на регистрирания номер. Въведете 4-цифрения OTP номер и докоснете ИЗПРАТИ .
Източник на снимката: Gojek
 • Уверете се, че използваният телефонен номер се използва активно и може да бъде достъпен при регистрация.
 1. Попълнете домашния си адрес и номера на мобилния телефон. Изброеният номер на мобилен телефон може да бъде повече от един.
Източник на снимката: Gojek
 1. След това попълнете копието на данни на SKCK, KTP, SIM и STNK под формата на файлове със снимки в раздела UNGGAH . Когато приключи, просто докоснете ИЗПРАТИ .
Източник на снимката: Gojek
 • Уверете се, че качените документи не са размазани и четливи.

 • Файлът не е по-голям от 10MB и е във формат .jpg, .jpeg, .gif, .png.

 1. Ще се появи страница за потвърждение, за да кандидатствате за регистрация в GoRide. Ако сте сигурни в данните, просто щракнете ДА .
Източник на снимката: Gojek
 1. Уверете се, че мобилният ви телефон е винаги активен, защото потвърждението за резултатите от регистрацията ще бъде изпратено чрез SMS. Ако данните са проверени, потенциалните партньори ще получат SMS, за да дойдат в оперативния офис на Gojek, за да завършат процеса на регистрация.
Източник на снимката: Gojek
 1. Изтеглете приложението специално за драйвери, а именно GoPartner, което е предоставено. Ако не го направите, можете да го изтеглите чрез следната връзка :

> Изтеглете от тук <

Източник на снимката: Gojek

Наистина лесно, нали? Ако сте изпълнили горните стъпки и сте го проверили и активирали, това означава, че акаунтът ви в Gojek Driver е готов за използване.

2. Как да се регистрирате GoCar онлайн

Ако преди това GoRide е използвал мотоциклет, той е различен от GoCar, който е онлайн услуга за транспорт от Gojek, която използва режима за автомобилен транспорт.

Уверете се също, че сте подготвили документи като как да се регистрирате в GoRide като SKCK, KTP, SIM, STNK, както и най-новите снимки.

Друго изискване, разбира се, трябва да имате кола, която да обслужва пътниците. Що се отнася до това как да се регистрирате за GoCar онлайн , можете да следвате стъпките по-долу:

 1. За да се регистрирате за GoCar, можете директно да посетите click.go-car.co.id директно от браузъра на вашия смартфон .
Източник на снимката: Gojek
 • Докоснете раздела РЕГИСТРИРАНЕ и попълнете личните си данни. Ако е завършен, просто трябва да докоснете РЕГИСТРИРАНЕ .
 1. Изчакайте няколко минути, докато получите OTP кода, изпратен чрез SMS. След това въведете 4-цифрения OTP в предоставената колона и докоснете ИЗПРАТИ .
Източник на снимката: Gojek
 • Уверете се, че използваният номер на мобилен телефон се използва активно и можете да получите достъп до него, когато се регистрирате.
 1. Ще бъдете отведени до сайта, за да попълните САМИТЕ СИ ДАННИ , като номера за спешни мобилни телефони, адреси, банкови данни до предишни работни места. Ако вече докоснете ПРОДЪЛЖАВАНЕ .
Източник на снимката: Gojek
 1. След това ще бъдете помолени да качите Close Up Photo, SKCK / профилната снимка, КТП, SIM и STNK в КАЧИ секцията . Ако имате, моля изпратете ИЗПРАТЕТЕ .
Източник на снимката: Gojek
 • Уверете се, че снимките, SKCK, KTP, SIM и STNK файловете, които качвате, са видими отпред, ясни, не размазани и имат достатъчно осветление.

 • Размерът не може да бъде по-голям от 10 MB и да се качва във формат .jpg, .jpeg, .gif, .png, .tiff или .bmp.

 1. След това ще бъдете помолени да потвърдите подаването на списък като партньор на GoCar. Докоснете ДА, за да започнете да получавате потвърждение от Gojek.
Източник на снимката: Gojek
 1. В рамките на няколко минути ще ви бъде изпратен SMS, ако успешно преминете проверката.
Източник на снимката: Gojek
 1. Не забравяйте първо да изтеглите специалното приложение GoPartner на мобилния си телефон. След това незабавно елате до най-близкия оперативен офис на Gojek във вашия град.
Източник на снимката: Gojek

Може би се чудите дали нямате SKCK или вече имате SKCK, но вече не е валиден, все още не можете ли да се регистрирате за GoCar?

Спокойно, все още можете да се регистрирате за GoCar. Как да се регистрирате за GoCar без SKCK все още може да се направи, но трябва незабавно да изпълните изискванията, когато посетите оперативния офис на Gojek.

3. Как да се регистрирате GoFood онлайн

Имате ли кулинарен бизнес и искате вашият бизнес да бъде признат от много хора? Можете също така лесно и бързо да се регистрирате за GoFood Partner от вашия смартфон .

Преди това бизнес партньорите на Gojek трябваше да се регистрират през сайта един по един. Сега обаче Gojek го промени, като предостави услуги на бизнес партньори на едно гише с GoBiz. Услугите, предоставяни от GoBiz, включват GoFood, GoPay и POS.

О, да, как да се регистрирате за GoBiz онлайн е безплатно. Освен това събраните данни имат гарантирана сигурност и няма да бъдат използвани за страни извън компанията.

Ако се интересувате да станете GoBiz партньор на Gojek, по-добре е незабавно да изпълните следните стъпки:

 1. Изтеглете GoBiz от PlayStore чрез всеки мобилен телефон с Android, ако го нямате, моля изтеглете го чрез следната връзка :

> Изтеглете от тук <

Източник на снимката: Gojek
 • След това докоснете бутона за регистрация на GoBiz.
 1. Включете данни като самоличност на собственика (KTP), информация за банкова сметка, бизнес информация и информация за търговски обекти в приложението GoBiz.
Източник на снимката: Gojek
 1. Въведете данните, показани на екрана. Обърнете внимание как да направите KTP снимка и своя снимка с KTP в съответствие с изброената снимка.
Източник на снимката: Gojek
 1. Попълнете данните за акаунта, които ще се използват за изплащане на бизнес средства, след което докоснете Проверка.
Източник на снимката: Gojek
 • Ако името на собственика на банковата сметка не съвпада с името на собственика на бизнеса, трябва да качите подкрепящи документи под формата на спестовна книжка или разчетна сметка.
 1. Вижте ръководството за писане на име на фирма, за да избегнете грешки. След това попълнете данните, изброени на екрана.
Източник на снимката: Gojek
 1. Отворете първо пълното ръководство за писане на адреси, за да прочетете всички условия, така че да не възникнат грешки.
Източник на снимката: Gojek
 • Уверете се, че снимката на каченото местоположение съвпада с регистрираното, не е размазана, има добро осветление и името на контакта е ясно видимо.
Източник на снимката: Gojek
 • Ако имате домашен бизнес, моля, направете снимка на предната част на къщата, където е бизнесът.
 1. Накрая изберете услугата GoFood, която да активирате, като поставите отметка в квадратчето вдясно на екрана.
Източник на снимката: Gojek

Как Изглежда малко сложно и трудно. Но за тези от вас, които искат вашият бизнес да има по-голяма печалба, не пречи да следват списъка с партньори на GoBiz по-горе.

4. Как да се регистрирате GoSend Online

В допълнение към предоставянето на услуги за онлайн такси и режим на таксиметрови превози , Gojek предлага и практически експедиционни услуги в същия ден, използвайки GoSend .

Преди да се регистрирате, разгледайте добре изискванията, необходими за да станете партньор на GoSend по-долу:

 • Минималната възраст на превозното средство е 8 години
 • Включете KTP документи
 • Включете SIM документи C
 • Включете документа STNK
 • Включете най-новите документи на SKCK
 • Готови за работа 10 часа на ден и 5 дни в седмицата
 • Максимална възраст от 35 години
 • Поне 1GB RAM на мобилен телефон
 • Минимум 5 инчов мобилен екран

Любопитни ли сте как да се регистрирате за GoSend онлайн ? Ето стъпките, които можете да предприемете:

 1. Първо отидете на сайта www.go-jek.com/go-send/join/ директно от мобилния си телефон.

 2. Превъртете надолу, докато намерите формуляра за присъединяване GoSend, който можете да попълните според наличните полета. Ако е така, просто попълнете капчата и докоснете ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ .

Източник на снимката: Gojek
 1. Изчакайте SMS за потвърждение, който ще бъде изпратен на номера на мобилния телефон. След това ще бъдете помолени да посетите най-близкия оперативен офис на Gojek и да продължите регистрацията там.
 • Уверете се, че номерът на мобилния телефон, използван при регистрация, е активен и може да се свържете по всяко време.

5. Как да се регистрирате GoBox онлайн

Имате празен и неизползван пикап , кутия или камион? Изправяйки ви веднага следвайте метода за регистрация на GoBox онлайн, за да получите допълнителен доход.

Самият GoBox е логистична услуга, предоставяна от Gojek за експедиции на стоки с големи товари. Предварително обмислете първо следните изисквания:

 • Включете KTP документи
 • Включете KK документи
 • Включете SIM документи
 • Включете документа STNK
 • Включете активни KIR документи

Освен това присъединяването към GoBox всъщност е не само шофьор, но и организатор на бизнес и събития . Процесът на регистрация е горе-долу същият. За това как да се регистрирате, проверете по-долу.

 1. Посетете сайта join.go-jek.com/go-box/, за да се регистрирате чрез предоставената форма.
 • Попълнете напълно личните си данни и данни за превозното средство и след това активирайте капча и докоснете ИЗПРАЩАНЕ .
 1. На регистрирания номер на мобилен телефон ще бъде изпратен SMS за потвърждение. Ще получите покана да дойдете до най-близкия оперативен офис на Gojek и да продължите процеса на регистрация на GoBox.

И така, това е ръководството и как да се регистрирате за Gojek онлайн, без да е необходимо да се изправяте на опашка и може да се направи директно от мобилния ви телефон .

Също така разгледайте някои от приложенията на Gopay безплатно и най-новите през 2021 г. в следната статия:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ако има нещо по-лесно, защо трябва да се регистрирате офлайн , нали? Дано тази статия е полезна и късмет да се регистрирате като партньор на Gojek.

Прочетете също статии за Gojek или други интересни статии от Ilham Fariq Maulana .