30 секундно бързо решение за решаване на проблема със защитен от запис флашдиск

Ако имате проблем с FlashDisk, който е защитен от запис, не се притеснявайте. ApkVenue има бързо 30 секундно решение за решаване на проблема с FlashDisk, защитен от запис.

В предишната статия ApkVenue предостави решение на проблема с FlashDisk, който не може да бъде форматиран. Този проблем е много често срещан сред потребителите на FlashDisk. Можете да видите как да го поправите в статията FlashDisk не може да бъде форматиран? Това е решението, лесно и БЕЗПЛАТНО!

Оказва се, че освен че не е форматиран, има и други проблеми, които наистина се случват на FlashDisk и се срещат от някои от приятелите на Jaka. А именно FlashDisk е защитен от запис, така че не може да се използва. Данните, които все още се съхраняват на FlashDisk, не могат да бъдат изтрити или копирани , дори форматирането на FlashDisk е трудно. Винаги ще се появи предупредително поле с информация, че FlashDisk е защитен от запис . Ако имате този проблем, не се притеснявайте. ApkVenue има бързо 30 секундно решение за решаване на проблема с FlashDisk, защитен от запис .

  • Как да разширим FlashDisk от VIRUS с безплатна ИМУНИЗАЦИЯ
  • Не можете да форматирате FlashDisk? Това е решението, лесно и БЕЗПЛАТНО!
  • Как да премахна вирусен пряк път на Flashdisk

Записването на защитени условия на FlashDisk може да възникне по много причини. Първото е увреждането на компонентите, особено на носителя за съхранение на данни. Ако случаят е такъв, по-добре просто заявете гаранцията в магазина. Хехехе ... Но освен това, това, което най-често се случва, е системна повреда, причинена от вашата небрежност при използването му. Например принуждавате FlashDisk, докато е в процес на прехвърляне или копиране на данни. За това можете да прочетете статията Опасно ли е да премахнете Flashdisk без безопасно премахване на хардуер? Или може да е, вашият FlashDisk е бил повреден от вирус. Затова по-добре го сканирайтепърво с вашия водещ антивирус. Но преди това нека първо проверим, да тръгваме. Кой знае, че има срив в системата, който може да бъде разрешен по следните начини:

30-секундно Flash решение за решаване на защитени проблеми с писане на FlashDisk

  • Изтеглете приложението USB Write Protect тук. Това приложение е много леко и малко.
ИЗТЕГЛЕТЕ Naresh Manandhar Utilities Apps
  • Включете вашия FlashDisk през USB порта на вашия компютър или лаптоп.

  • След като изтеглянето приключи, можете да отворите програмата. USB Write Protect не изисква процес на инсталиране. Така че просто трябва да щракнете с десния бутон на мишката, след което да изберете „Изпълни като администратор“ .

  • В раздела „Защита от запис на USB устройство“ ще видите, че „Състояние на защита от запис“ е „Разрешено“ . Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона "Деактивиране" вдясно.
  • Ако състоянието се е променило на "Disabled" , можете да затворите програмата, като щракнете върху бутона "Close" .
  • Готово, добре. Сега вашият FlashDisk може да се използва както преди.

Наистина е лесно, нали? Въпреки че приложението е леко и малко, то е лесно за използване, само с едно щракване на бутон, за да поправите всичко. Освен че поправяте FlashDisk, който е защитен от запис , вие правите и обратното. А именно заключване и защита на вашия FlashDisk. Можете да направите това, за да предотвратите копирането и поставянето на важни данни на вашия FlashDisk от други хора. Успех с решението на Jaka. Надявам се, че може да ви помогне, да! Не забравяйте да споделите мнението си чрез колоната за коментари по-долу.