3 начина за прехвърляне на XL кредит към ос и колега XL 2020

Искате ли да знаете как да прехвърлите XL кредит към Axis и колегите XL? Хайде, вижте урока за прехвърляне на импулси XL Axiata. Не е сложно, наистина! (Актуализация 2020)

Как да прехвърля XL кредит е наистина задължително, за да знаят всички потребители на този оператор. Като потребители не знаем кога трябва да се направи нещо подобно и е по-добре да сме подготвени, отколкото да отстъпваме.

В ерата на интернет като сега, квотата за интернет на HP е едно от нещата, които потребителите на смартфони трябва да имат. Без квоти, нашите смартфони са просто телефони.

С нарастващата популярност на интернет квотите, кредитът е нещо, което често се забравя. Въпреки че кредитът е много важен, ако имате внезапни нужди, но нямате връзка с интернет.

За щастие, ако кредитът ви свърши по време на извънредна ситуация, можете да прехвърлите кредит между оператори, дори на други оператори. Този път ApkVenue иска да ви научи как да прехвърляте XL кредит на други, а също и на AXIS.

Как да прехвърля XL кредит към най-новите оси и XL Peers 2020

За тези от вас, които не знаят, XL и Axis вече са обединени в една група под XL Axiata . Следователно услугата за превод на кредит може да се извършва и между потребители на Axis и XL .

Така че потребителите на XL могат да прехвърлят кредит на потребители на Axis и обратно. Как да прехвърлите XL към XL или Axis към XL кредит също е много лесно, банда.

Как обаче да прехвърлите XL към Axis кредит и как да прехвърлите Axis към XL кредит изисква малко по-висока такса в сравнение с други оператори.

Въпреки че има различни разходи, методът за споделяне на XL кредит между хората и към AXIS е абсолютно същият метод. Можете да следвате поредицата от начини, които ApkVenue споделя за импулси XL и AXIS.

Общи условия за превод на кредит XL

Преди да можете да извършвате транзакции с кредитни преводи XL, първо трябва да разберете и да изпълните съществуващите условия.

Това условие за превод на кредит XL се прави, за да се осигури комфорт на потребителя при използване на този метод. Следват някои от условията, които трябва да бъдат изпълнени.

  • Уверете се, че подателят и получателят са все още в активен период .
  • Минималният оставащ кредит (след извършване на транзакцията) е 5000 IDR.
  • Всяка извършена транзакция с кредитен превод ще бъде обект на отстъпка от Rp . 500, която се взема от изпратения кредит. Така че, ако искате да дадете кредит от 50 000 IDR, изпратете го с номинална стойност от 50 000 IDR.
  • Максималният брой транзакции, които могат да бъдат извършени, е 5 пъти на ден.
  • Тази такса за транзакция с кредитен превод варира в зависимост от номиналния изпратен кредит. По същия начин с активния период.

Колекция от методи за превод на XL Axiata

Има 3 начина да направите XL кредитни преводи. Както ApkVenue обясни по-рано, както потребителите на XL , така и на Axis ще имат същите стъпки .

Тези три метода се възползват от различни методи, а именно чрез UMB, SMS, а също и чрез приложението MyXL. Трябва само да изберете кой метод е най-удобен за използване.

Ако нямате търпение да разберете как да споделяте XL кредит, просто продължете и вижте следния урок, хайде, банда!

Как да прехвърля XL кредит чрез SMS

Начинът за първия XL кредит, който ApkVenue ще обсъди този път, е използването на функцията SMS . Стъпките са много прости, защото са необходими само 2 стъпки.

Освен че е лесно да прехвърлите XL кредит на други потребители или на номер AXIS, той е и кратък и подробен .

Можете да прегледате процеса за XL кредит, който първо ще направите, преди да натиснете бутона за изпращане. За тези, които искат да знаят стъпките, ето пълна дискусия,

Стъпка 1 - Как да прехвърля X кредит чрез SMS

Отворете приложението за съобщения на вашия смартфон. След това изпратете съобщение до 168 с формат Разделяне (интервал) номера на дестинацията (интервал) номиналния кредит . След това изпратете и изчакайте съобщение за отговор.

Стъпка 2 - Отговор за потвърждение на отговора чрез SMS от оператора

След това ще получите съобщение за потвърждение на отговора от 168. За да приемете транзакцията, отговорете, като напишете Y и изпратете. След това ще получите съобщение за потвърждение, че транзакцията е била успешна.

Как да прехвърля XL кредит с помощта на UMB

Вторият начин за прехвърляне на XL кредит, който можете да направите, е като използвате функцията UMB или чрез приложение за повикване .

Чрез натискане на определена цифрова комбинация веднага ще можете да изпращате импулси според желания номинал към потребителите на XL и Axis.

Начинът да направите това е доста лесен за изпълнение, просто разгледайте следните стъпки.

Стъпка 1 - Натиснете UMB комбинации от номера, за да прехвърлите XL кредит

Първо отворете приложението Call на мобилния си телефон. След това наберете * 123 * 168 # , след това Обадете се .

Стъпка 2 - Въведете телефонен номер и кредитно салдо

След това въведете телефонния номер, на който искате да изпратите кредит. След това въведете номиналния кредит и изпратете.

Стъпка 3 - Следвайте следващите инструкции

Следвайте следващите инструкции, дадени от оператора, докато прехвърлянето на XL импулси към Axis и други XL не успее.

Алтернативни начини за прехвърляне на XL кредит чрез UMB Версия 2

Последният метод все още използва UMB кода. Като алтернатива можете да използвате алтернативен трансфер на XL импулси към AXIS или към други членове на XL , ако първият код не работи както трябва.

Освен изпращане на кредит, този код има много повече функции. Като например функцията за искане на кредит и също интересна информация.

За тези, които искат да знаят как да споделят XL кредит на AXIS или на други преки клиенти, нека видим стъпките.

Стъпка 1 - Въведете комбинация от числа като начин за споделяне на кредит

Отворете отново приложението Call на мобилния си телефон. След това наберете * 123 * 8461 # . След това изберете въведете номер 4 за Share Credit.

Стъпка 2 - Въведете номера на дестинацията и номинала, който искате да изпратите

След това въведете номера на дестинацията и сумата на кредита, който искате да изпратите. Подобно на предишния процес, въведете предоставения код, за да потвърдите транзакцията.

Стъпка 3 - Следвайте инструкциите, предоставени от оператора

Следвайте процеса на потвърждение, както е поискано. Ако вашата транзакция за кредитен превод XL е успешна, тогава ще получите съобщение за потвърждение като това по-долу, банда.

Как да споделяте XL кредит чрез приложението MyXL

Освен използването на UMB и SMS, в момента можете да прехвърляте и XL импулси директно през приложението MyXL .

Използвайки това приложение за проверка на кредит и квоти, можете да изпратите кредит на приятели или роднини, които и двамата използват XL или AXIS номера по-лесно.

За тези, които са любопитни как да го направят, ето стъпките, които можете да следвате.

Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението MyXL

За да можете да използвате това приложение като средство за кредитен превод, разбира се, първо трябва да изтеглите и инсталирате това приложение. За тези, които го нямат, можете директно да го изтеглите от връзката по-долу.

Apps Productivity PT XL Axiata Tbk ИЗТЕГЛЯНЕ
Стъпка 2 - Отворете менюто за превод на кредити XL

След като изтеглите и инсталирате успешно това приложение на мобилния си телефон, отворете го, след това натиснете иконата с три точки в долния десен ъгъл, след което изберете менюто за споделяне на баланса .

Стъпка 3 - Въведете телефонен номер и прехвърлете номинала

След като успешно отворите менюто за превод на кредит XL, въведете телефонния номер, както и номиналния кредит, който искате да изпратите, след което натиснете Споделяне . Потвърдете, както е поискано.

Как да прехвърля XL кредит на други оператори

Единственият друг оператор, който може да извърши процеса на кредитен превод с XL, е AXIS. XL все още не може да изпраща импулси с други оператори като Telkomsel, IM3 и други.

Този метод за прехвърляне на XL импулси към други оператори, който не е достъпен, е разбираем, тъй като не е имало сътрудничество между XL и други оператори.

Така че, засега се възползвайте от метода за кредитен превод, който може да се направи първо . Ако вашите роднини, които използват други оператори, имат недостиг на кредит, е по-лесно просто да попълните веднага.

Това са някои методи, известни още как да прехвърлите импулси XL Axiata от ApkVenue, които можете да използвате за определени ситуации.

Всички методи, които ApkVenue сподели, все още работят добре досега, така че просто трябва да изберете кой е най-лесният за правене.

Ако имате проблеми или проблеми по време на процеса на превод на кредит, можете да се свържете с кол центъра на XL на (021) 576 1881 . Надявам се, че е полезно!

Прочетете също статии за смартфони или други интересни статии от Рейналди Манасе .