4 начина за дублиране на приложения на телефон с Android (актуализация 2020)

Искате ли да дублирате същото приложение на 1 мобилен телефон? Вместо да купувате нов мобилен телефон или да затруднявате използването на компютър, ето как да клонирате най-лесното за вас приложение.

Операционната система Android улеснява инсталирането на приложения от различни източници, различни от Google Play Store. Всъщност можете лесно да създавате свои собствени приложения, да клонирате или дублирате приложения за Android.

Чрез клониране на приложение за Android можете лесно да инсталирате същите 2 приложения за Android на 1 смартфон. Например инсталиране на 2 приложения на Clash of Clans или 2 WhatsApp на 1 мобилен телефон.

Е, този път не е нужно да сте сложни за дублиране на приложения. Просто следвайте това ръководство, вече можете да имате 2 приложения на същия 1 мобилен телефон.

Как лесно да дублирате приложения за Android

За да дублирате приложение за Android, обикновено трябва да използвате специална софтуерна помощ за процеса на компилиране , декомпилиране и подписване .

С усъвършенстването и разработването на текущите приложения можете лесно да дублирате приложения за Android без помощта на компютър!

Не само по един начин, този път ApkVenue ще сподели 3 начина за дублиране на приложения наведнъж и просто трябва да изберете най-удобния за използване.

Как да клонирате приложения, използващи паралелно пространство

Parallel Space е приложение за Android, което ви позволява достъп до приложения на вашия мобилен телефон с 2 различни акаунта.

Както подсказва името, Parallel Space ще създаде паралелен интерфейс, който може да бъде достъпен с помощта на втория ви акаунт и как да го използвате е наистина лесно.

Ето стъпките, които можете да следвате в редица начини за дублиране на приложения, използващи Parallel Space.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението Parallel Space на мобилния си телефон, а за тези, които го имат, можете да го изтеглите директно чрез връзката по-долу.

Изтеглете приложението за паралелно пространство тук!

Инструменти за разработчици на приложения Паралелно пространство ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 2 - Отворете приложението, Parallel Space, натиснете продължи бутона , за да продължите, и да позволи на заявленията за достъп от това приложение.
 • Стъпка 3 - След като разрешението бъде предоставено, ще бъдете насочени към селекция от приложения, които могат да бъдат дублирани. Изберете всяко приложение, което искате да дублирате, и натиснете бутона Add to Parallel Space .
 • Стъпка 4 - Ако приложението, което дублирате, е 64-битово приложение, Parallel Space ще поиска разрешение за инсталиране на приложение за поддръжка за 64-битовото приложение, след което натиснете install.
 • Стъпка 5 - След като поддържащото приложение приключи с инсталирането, отворете отново приложението Parallel Space и изберете приложението, което искате да стартирате, и готово. Първият начин за клониране на приложението беше успешен.

Приложенията, които добавяте за дублиране в Parallel Space, ще поискат да влязат отново като новоизтегленото приложение.

Тук въвеждате алтернативния акаунт, който искате да използвате за достъп до важни приложения като WhatsApp, Line, Facebook и т.н.

Въпреки че е класифициран като приложение със сложно ниво на работа, Parallel Space е доста лек и отзивчив, не е нужно да се притеснявате, че работата на мобилния ви телефон ще стане твърде тежка.

Как да клонирате приложения с помощта на 2Face

Подобно на предишното приложение, 2Face е приложение, което ви помага да клонирате различни приложения на мобилния телефон, който използвате.

Как да дублирате приложения, използвайки 2Face, също е доста практично и интерфейсът е лесен за разбиране дори за начинаещи.

Любопитен ли сте как да дублирате приложения с помощта на 2Face? Ето пълните стъпки.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението 2Face, което ще се използва като алтернатива на приложенията за клониране. За тези, които го нямат, можете да го изтеглите директно отдолу.

Изтеглете приложението 2Face тук

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
 • Стъпка 2 - Отворете приложението 2Face и щракнете върху бутона старт , разрешете разрешенията, поискани от това приложение, ако се появят.
 • Стъпка 3 - След натискане на бутона за стартиране 2Face ще сканира за всяко приложение на мобилния ви телефон и просто трябва да изберете кое приложение искате да дублирате.
 • Стъпка 4 - Когато приключите с избора на приложението, което искате да дублирате, натиснете бутона Add to multi-master .
 • Стъпка 5 - Изчакайте няколко минути, докато 2Face завърши дублирането на избраното от вас приложение и когато приключи, дублираното приложение е готово за използване.

Подобно на първото приложение, можете да изтеглите и използвате 2Face безплатно, но 2Face показва реклами по-често от първото приложение.

Ако се чувствате неудобно от рекламите в това приложение, можете да надстроите до професионалната версия, за да се отървете от тези реклами и да получите други функции.

Как да дублирате приложения с 2 акаунта

Приложението, използвано в този трети метод на клониране на приложения, всъщност има същите принципи на работа като предишните 2 приложения.

2Accounts ще създаде виртуално пространство за приложението, което искате да дублирате, така че да може да бъде достъпно чрез друг акаунт.

Как да използвате приложението за дублиране на това приложение също е много лесно. Ето пълните стъпки.

 • Стъпка 1 - Изтеглете и инсталирайте приложението 2Accounts на мобилния си телефон, а за тези, които го нямат, можете да го изтеглите директно от връзката по-долу.

Изтеглете приложението 2Accounts тук!

Производителност Excelliance Technology Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Стъпка 2 - Отворете инсталираното приложение 2Accounts. Това приложение ще открие приложения, които може да дублира автоматично.
 • Стъпка 3 - Ако приложението, което искате да дублирате, не се вижда на началния екран, натиснете бутона Добавяне на още приложения, за да потърсите желаното приложение.
 • Стъпка 4 - Намерете приложението, което искате да дублирате, и поставете отметка вдясно.
 • Стъпка 5 - Когато всички приложения са добавени, натиснете бутона Enable, за да дублирате избраните приложения.

Готово, приложението, което сте копирали, вече може да бъде достъпно директно чрез приложението 2Accounts.

2Accounts ви дава гъвкавост при избора на нови приложения, които искате да използвате, както и не твърде много реклами в това приложение.

Освен това 2Accounts могат да се използват и като алтернативен начин за дублиране на повече от 2 приложения, но първо трябва да закупите Pro версията.

Как да дублирам приложения без приложения

Последният начин, по който ApkVenue споделя това, всъщност има различни стъпки в зависимост от типа мобилен телефон, който използвате.

Например ApkVenue използва мобилен телефон с марка Xiaomi с MIUI 11.0. Тази версия на MIUI вече предлага вградената функция за умножение на приложения.

Ето стъпките за дублиране на приложения без приложения с Xiaomi MIUI 11 HP.

 • Стъпка 1 - Влезте в менюто с настройки и изберете менюто Dual Apps .
 • Стъпка 2 - Изберете приложението, което искате да дублирате, като превъртите надолу наличните опции на приложението.
 • Стъпка 3 - Натиснете превключвателя вдясно, за да стартирате желания процес на дублиране.
 • Стъпка 4 - Ако за пръв път дублирате приложението, Системата ще поиска първо да дублира Google Services, натиснете Turn On, за да продължите.
 • Стъпка 5 - Когато услугата на Google приключи с дублирането, системата незабавно ще дублира предварително избраното приложение и когато приключи, до него може да се осъществи директен достъп в главното меню.

За тези от вас, които използват други марки мобилни телефони, можете да разгледате менюто с настройки на мобилния си телефон, защото обикновено има опция за дублиране на приложения.

Този метод на дублиране на приложения без това приложение е класифициран като най-добрият, тъй като системата е направена от използвания производител на мобилни телефони.

Вече знаете как да дублирате приложения, нали? Достатъчно лесно, нали? Моля, използвайте разумно този метод за дублиране на това приложение.

Не използвайте странни неща, като например свързване с любовна връзка, измама на други хора и т.н. Уверете се, че използвате този лесен и безплатен метод за продуктивни цели, банда.

Надяваме се, че този метод е полезен за вас и ще се видим в следващите интересни статии. Късмет!