най-добрата mmorpg игра през 2019 г., която трябва да играете

Побързайте и изтеглете най-добрата MMORPG игра от 2019 година. Някои дори се дават безплатно, така че не е нужно да плащате с CC или да намалите кредит.

Чувайки термина MMORPG, със сигурност вече сте запознати с този жанр на играта, нали?

Жанрът на играта, който означава „ Massively Multiplayer Online Role-Playing Game“ , все още изглежда е един от жанровете, които геймърите играят доста.

Наречете го DragonNest, World of Warcraft, Ragnarok и много други заглавия на игри, които са успели да привлекат геймърите да ги играят непрекъснато.

Е, за тези от вас, които обичат да играят този жанр на играта , по-долу има някои MMORPG заглавия на игри, които са в най -добрата категория тази година и можете да изтеглите и да играете веднага. Ето прегледа.

Най-добрата MMORPG игра за компютър

1. Черна пустиня

Black Desert е екшън игра от трето лице, разработена от Game Developer от Gingseng Country. Като игра на MMORPG ни е възложено да правим проучвания при изпълнение на мисии, побеждавайки всяко препятствие или враг, които ни пречат.

Историята на тази игра не споменава реални събития, известни още като фантазия или измислица. Тази игра се появи за първи път във версията на Xbox от 2018 г. под лиценза на Microsoft. За да го изтеглите, може би трябва да попълните достатъчно голяма квота за интернет и да инсталирате Internet Download Manager на вашия компютър, така че да не се прекъсва поради променливия интернет сигнал.

2. Властелинът на пръстените онлайн

Властелинът на пръстените онлайн е MMORPG игра, създадена от Standing Stone Games . Първоначално тази игра беше платена, но по-късно стана безплатна за игра , така че можете да я играете безплатно . Можете обаче да закупите региони за отключване или да се абонирате.

Въпреки това системата за безплатна игра в тази игра все още е много честна . Можете лесно да отключите регистрите само като играете играта , без да се налага да харчите пари. Все пак може да се наложи малко финансиране за събиране на куестове, за да можете да закупите следващия реген. Всичко все още е в разумен етап, без да се налага да ви принуждавате да харчите пари.

3. Гилдийни войни 2

Въпреки че възрастта на тази игра е достигнала 5 години , все още има много геймъри, които играят тази игра. В началото на пускането му имаше много промени, които можеха да бъдат намерени в тази игра, а не в други MMORPG игри, които използваха нови механизми и бяха далеч от други MMORPG, особено тези, издадени през същата година или предишни години. Например Rising Force, Ragnarok, World of Warcraft и други.

В тази игра няма да можете да успеете само с помощта на разбиване на бутони , така че наистина трябва да се биете механично, което не е просто разбиване на бутони . Combat трябва да мисли, да бяга, докато се бие, да обикаля и да има подходящия момент за атака , така че тази игра да е много по-интензивна и да се чувства като онлайн екшън игра, която е заета да се играе.

4. Eve Online

Тази игра има концепцията за търговия в космоса , където играчите могат да създадат собствена компания или да кандидатстват за работа в големи компании, създадени от хора. Също така имате силата да създадете компания според вашите собствени желания, можете да станете главен изпълнителен директор , да наемете хора за добив и след това да я продадете отново или дори да се присъедините към голяма съществуваща компания.

По същество тази игра има своя собствена икономическа система , можете да станете наемник или дори похитител, който заграбва стоки , които са добивани от работници. Ако това се случи, ще бъдете насочени от компанията и самолетът ви ще бъде унищожен. Освен това можете да станете и насилник , а именно човекът, който изкоренява пиратите . И всъщност има много повече неща, които можете да направите в тази игра.

5. Междузвездни войни: Старата република

Междузвездни войни: Старата република е игра, създадена от Bioware . Тази игра има много социален геймплей, който е много добър и в нея също има вид боен пъзел и много готина сюжетна линия . В тази игра вие ще правите време, парти, за да завършите куеста. Има предоставяне, но не е скучно, трябва да се върнете на място поради нападение, а също и тежък разказ .

Въпреки че се различават от абонираните и безплатните , разликата не е твърде далеч, за да не е конкурентна. Неговата безплатна игра все още е в разумни граници и е приятна за игра.

И така, това са някои MMORPG заглавия на игри за компютър, които можете да опитате още сега.