колекция от начини за преодоляване на WhatsApp, чакащи и не изпратени

Случвало ли ви се е да изчаква приложението WA и да не се изпращат съобщения? Е, ApkVenue има решение как да се справите с WhatsApp в очакване и грешки на мобилен телефон с Android (100% работи).

Въпреки че е добре известно като едно от популярните приложения за чат на различни платформи , WhatsApp със сигурност не е без проблеми, банди.

Подобно на чакащо съобщение в WhatsApp , то в крайна сметка не се доставя и се приема добре. Да, сигурно е много досадно, нали?

Сега, за да отговорите на проблема си, в тази статия ApkVenue ще прегледа колекция от начини за преодоляване на чакащи и грешки в WhatsApp .

Съществува и колекция от начини за решаване на различни други проблеми с грешки в WhatsApp, които можете да опитате сами у дома. Хайде, вижте пълната статия по-долу!

Лесни начини за преодоляване на чакащи и недоставени съобщения на WhatsApp

Много фактори причиняват най-популярното приложение за съобщения накрая тази грешка в sejagad и в крайна сметка ви е трудно да използвате за комуникация.

Като се започне от сървъра, който е надолу в световен мащаб или също ограничаване на достъпа до това приложение в даден регион.

И така, този път ApkVenue ще прегледа един по един методите, които можете да направите, за да преодолеете WhatsApp, който е в очакване или грешка , банда.

1. Проверете Интернет мрежата

Източник на снимки: autoevolution.com (Проверката на интернет е един от начините за решаване на грешки в WA).

Първата стъпка, която можете да направите, е да проверите интернет мрежата, която е активна в момента.

Уверете се, че сте в най-добрата интернет мрежа, за да предотвратите получаването на съобщения от WhatsApp, известни още като чакащи .

Тук можете също да изпълните няколко метода, за да сте сигурни, че интернет мрежата ще остане стабилна на вашия смартфон с Android.

Един от тях е чрез заключване на 4G LTE мрежата, за да се постигне висока и стабилна скорост на интернет.

Трикът, просто трябва да отидете в менюто Настройки> Връзки> Мобилни мрежи> Режим на мрежи> LTE само, за да сте сигурни, че вашата мрежа е само на 4G LTE, банда.

2. Включете самолетен режим

Източник на снимки: gadgethacks.com

Ако първата стъпка не е успешна, можете да включите и изключите режима за връщане на въздуха ( самолетен режим ) на вашия Android телефон.

По този начин терминът сте рестартирали всички свързани мрежи на смартфона .

Опитайте няколко пъти, докато получите интернет мрежа и съобщението WhatsApp не бъде получено. Обикновено интернет мрежата се връща и можете да влезете в интернет за известно време.

Как да преодолеем WhatsApp в очакване на други ...

3. Използвайте VPN приложение

Източник на снимки: pcmag.com (Как да решим грешките в WhatsApp на Android също може да се направи с помощта на приложение за VPN).

Достъпът до WhatsApp, който в момента е ограничен, може да затрудни използването на това едно приложение - от чакащи съобщения до невъзможност за изпращане на снимки.

Е, тук можете да използвате редица VPN приложения, налични на телефони с Android, например Turbo VPN , Tunnel Bear или Samsung Max, специално за серията Samsung Galaxy.

За да го използвате, просто трябва да изтеглите и инсталирате приложението VPN, след което да се свържете с помощта на мрежа от друга държава, банда.

Междувременно за потребители на iPhone, PC и лаптопи можете също да следвате урока за това как да използвате VPN, който ApkVenue е прегледал тук: Как да използвате VPN на най- пълните Android, iPhone и PC .

4. Проверете Android Power Saver

Източник на снимки: androidauthority.com

Смартфонът с Android, който имате, наистина е оборудван с множество полезни функции за своите потребители.

Една от тях е функция за пестене на енергия, която автоматично ще се активира, когато Android свърши батерията.

За съжаление, това приложение за пестене на батерията всъщност ще направи някои известия за съобщения, които не са въведени, псевдоними, за да спести батерията на Android, включително WhatsApp, банда.

Сега, за да го деактивирате, повечето Android ще бъдат в лентата за известия, като докоснете иконата на батерията.

Ако не, можете да влезете в менюто Настройки> Батерия> Икономия на батерията и да изключите активния превключвател .

5. Деинсталирайте приложението за почистване на RAM

Източник на снимката: megebyte.com

Не е необичайно за повечето потребители да инсталират приложение за почистване на RAM, така че да се поддържа скоростта на техния Android смартфон .

Е, това може да е един от проблемите, както и причината защо WhatsApp съобщенията са чакащи и грешки, когато ги използвате.

Приложенията за почистване на RAM обикновено ще почистват приложения за Android, които работят във фонов режим, известен още като фон .

Тъй като WhatsApp работи във фонов режим за получаване на съобщения, възможно е приложението за почистване на RAM случайно да го затвори.

Решението е, че можете да деинсталирате приложението за почистване на RAM на мобилен телефон с Android, ако е доста досадно. По този начин, WhatsApp съобщения ще бъдат получени обратно към нормалното, банда.

6. Изчистване на кеша на приложенията

Източник на снимки: thedroidguy.com (Почистването на кеша на приложението също е начин за решаване на грешки в WhatsApp).

Да си признаем? Със сигурност WhatsApp е едно от приложенията, които често използвате, когато използвате смартфон , нали?

Сега, с честата употреба на WhatsApp, разбира се, все повече и повече кеш памет ще се натрупва и ще става по-голяма в паметта ви.

Какво е кеш ? Всъщност кешът е данни, които се съхраняват временно, за да се ускори обработката на приложение.

Чрез подуване на кеша може да причини грешки в WhatsApp и да доведе до чакащи съобщения, изпратени или получени .

Ето защо понякога можете да изчистите кеша от приложението WhatsApp.

Можете да направите това, като отворите менюто Настройки> Приложения и известия> WhatsApp> Съхранение> Изчистване на кеша . Изчакайте няколко минути WhatsApp да получи съобщението отново.

7. Почистете данните на приложението

Източник на снимки: androidpit.com

Освен да изчистите кеша , можете също да почистите данните от приложението WhatsApp, за да преодолеете WhatsApp, чакащо при получаване или изпращане на съобщения.

Изглежда обаче, че първо трябва да направите резервно копие на съобщенията в WhatsApp.

За да изчистите данни от WhatsApp, можете да отидете в менюто Настройки> Приложения и известия> WhatsApp> Съхранение> Изчистване на данни . Наистина лесно, нали?

Сега, като предприемете стъпки за изчистване на данни, WhatsApp ще се върне в първоначалното си състояние, когато започнете да регистрирате WhatsApp.

Всички чатове ще бъдат загубени, така че се нуждаем от процес на архивиране , както е споменато по-горе ApkVenue.

8. Изтрийте и преинсталирайте WhatsApp

Източник на снимки: digitaltrends.com

Последната стъпка, която може само да направи, е да изпълни приложението за актуализация WhatsApp .

Възможно е грешките в WhatsApp и чакащите поради приложението за чат , което използвате, да са остарели в сравнение с последната версия.

Ако процесът на актуализация не успее, можете просто да деинсталирате и преинсталирате най- новото приложение WhatsApp чрез Google Play Store, банда.

Може би този метод е достатъчно полезен за опресняване на приложението WhatsApp, така че да се чувства ново, за да могат да бъдат разрешени всички проблеми.

Колекция от начини за решаване на различни проблеми в WhatsApp

В допълнение към висящия проблем на WhatsApp, който често се среща от почти всички потребители, WhatsApp има и различни други проблеми с грешки, които са не по-малко замаяни, банда.

Като се започне от грешката, че не можете да изпращате и получавате съобщения, грешките, че не можете да изпращате снимки и различни други проблеми.

Следователно, тук ApkVenue ще обсъди колекция от начини за решаване на различни проблеми в WhatsApp, които можете да опитате, ако изпитвате това.

Любопитен? Ето още информация!

1. Как да преодолеем грешка в WA поради изтриване на съобщения

Грешка в WhatsApp внезапно, след като изтриете някои съобщения в нея?

Всъщност този проблем е доста уникален, защото самият ApkVenue никога не го е изпитвал от години, използвайки приложението WhatsApp.

Но ако имате този проблем, можете да го разрешите с няколко начина за разрешаване на грешката в WhatsApp, защото изтрива следното съобщение.

  • Изтрий кеш-памет

Първият начин, по който можете да опитате, е да изчистите кеша на приложения на WhatsApp, банда.

Както обясни ApkVenue в началото, изтриването на самия кеш е много важно, така че паметта на мобилния ви телефон да не е твърде пълна.

Да, въпреки че логично, когато изтрием съобщението, паметта на мобилния телефон трябва да е по-широка, но всъщност тази грешка често се случва на потребителите и не може да бъде избегната.

  • Принудително затваряне на приложението WhatsApp

Ако предишният метод все още не може да реши проблема, с който се сблъсквате, сега можете да опитате да принудите да затворите приложението WhatsApp на мобилния си телефон.

За да направите това, можете да влезете в менюто Настройки> Приложения> WhatsApp> и след това да изберете опцията от менюто "Принудително затваряне" .

Ако е така, можете да опитате да отворите приложението WhatsApp отново и да направите редица неща като изпращане на съобщения или може би изтриване на съобщения, за да разберете дали приложението работи нормално.

2. Как да преодолеем грешката в WA Не може да изпраща и получава съобщения

За повечето потребители може би много често се усеща проблемът с грешката, че не могат да изпращат и получават съобщения в WhatsApp.

Освен факта, че самото приложение на WhatsApp често не работи, може би този проблем се дължи и на редица проблеми, за които не знаете.

Сега, вместо да се бъркате в намирането на корена на проблема, по-добре просто да разгледате как да разрешите грешката на WA, не можете да изпращате и получавате следните съобщения, банда.

  • Включете самолетен режим

Ако съобщението, което ще изпратите, все още е контролен списък с едно щракване или изобщо не можете да получавате WA съобщения, опитайте да активирате самолетен режим на мобилния си телефон за известно време.

Тъй като обикновено този проблем с грешка често възниква поради нестабилна интернет връзка, банда.

Чрез временно активиране на самолетен режим клетъчната мрежа ще се обнови , за да може сигналът да бъде много по-добър.

  • Проверете Интернет връзката

Ако сте направили предишния метод и се окаже, че все още не можете да изпращате или получавате съобщения WhatsApp, тогава можете да опитате да проверите вашата интернет връзка.

Можете да отворите приложение за браузър или всяко приложение, което изисква връзка с интернет.

Ако се окаже, че изобщо не можете да се свържете с интернет, сега се опитайте да проверите колко интернет квота живеете, банда. Може би свършва!

  • Актуализирайте приложението WhatsApp

Вашата интернет квота все още е в безопасност, но този проблем не е разрешен? Тихо!

Сега се опитвате да отворите Google Play Store и да видите дали има актуализация за приложението WhatsApp, което използвате.

Ако има, можете да актуализирате WhatsApp до най-новата версия и да опитате да изпратите съобщението на WhatsApp отново.

3. Как да преодолеем грешката в WA, състоянието не може да бъде изпратено

Не искате да бъдете надминати от социалните медии на Instagram с неговата функция Insta Story, която е популярна сред много хора, WhatsApp също ви позволява да създадете нещо подобно, наречено Status.

Освен писане, можете също да споделяте статус под формата на снимки или дори видеоклипове.

За съжаление, понякога потребителите изпитват проблеми, когато искат да изпратят псевдоним, за да публикуват статус в WhatsApp, банда.

Е, ако сте от тези, които изпитват това състояние, ето няколко начина за преодоляване на грешката WhatsApp, които можете да направите.

  • Временно изключете пакетите с данни

Първият начин е, че можете първо да изключите плана за данни на мобилния си телефон за известно време и след това да го включите отново.

Това се прави с цел освежаване на интернет мрежовата връзка, за да може тя да бъде по-стабилна, банда.

В някои случаи този метод се оказа ефективен за преодоляване на проблема с грешката в WhatsApp, който не може да изпрати състояние.

  • Изтрий кеш-памет

Все още не можете да намерите начин за разрешаване на грешката в WA, не можете да изпратите статус? Ако е така, можете да опитате този единствен метод, банда!

Опитвате се да изчистите кеша на WhatsApp на страницата с настройки, след което да публикувате отново състоянието на WhatsApp, което преди това сте искали да изпратите.

Ако все още не работи, след изчистване на кеша опитайте да рестартирате мобилния си телефон и да публикувате отново състоянието.

О, да, като говорим за състоянието на WhatsApp, можете също да изтеглите статуса на WA с приятели, семейство или дори бивши приятелки.

За това как можете да видите статията на ApkVenue за това как да изтеглите състоянието на WhatsApp .

4. Как да преодолеем грешката в WA Не може да изпраща изображения

Кой от вас никога не е изпращал снимка в WhatsApp? Джака е сигурен, че всичко има, нали?

Особено ако сте в офис или семейна група, не малко хора изпращат забавни снимки, за да се забавляват взаимно.

Така че, ако искате да изпратите изображение в WhatsApp, но се окаже грешка, ето няколко начина да го поправите.

  • Проверете Интернет връзката

За разлика от изпращането на чат съобщения, за да изпращате снимки на WhatsApp, разбира се, имате нужда от по-бърза интернет връзка, за да успеете.

Това означава, че когато процесът на изпращане на изображения в WhatsApp винаги се проваля, трябва да проверите отново интернет връзката, която се използва, независимо дали е проблемна или не, банда.

Можете да опитате теста, като гледате стрийминг видеоклипове в YouTube или може би изпращате други снимки на целевия човек.

  • Компресиране на файл с изображение

Друг начин, по който можете да разрешите този проблем, е чрез компресиране на файла с изображение, който ще бъде изпратен, банда.

Възможно е изображението, което сте изпратили, да е твърде голямо, така че не е възможно да го изпратите чрез WhatsApp.

Понастоящем има много най-добри приложения за компресиране на снимки, които можете да използвате на мобилен телефон с Android, за да го направите по-практичен.

Социални приложения и съобщения за приложения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

Видео: Как да отворите 2 акаунта в WhatsApp наведнъж на Android Mobile

Е, това е колекция от начини за справяне с чакащи и неизпратени съобщения на WhatsApp на вашия мобилен телефон с Android, банда.

Съществуват и начини за решаване на различни други проблеми с грешки, които често се срещат от потребителите в приложението WhatsApp.

Ако по-горе методи не работят, шансовете са, че сървърът WhatsApp е надолу и можете да изчакате само докато не се възстанови.

Между другото, някой от вас има ли друг ефективен начин? Хайде, споделете с Яка в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .