7 обещаващи онлайн бизнеса през 2019 г., идеални за хилядолетия!

Все още сте в колеж или работите, но искате да имате собствен бизнес? ApkVenue има обещаващи онлайн бизнес идеи за хилядолетното поколение. Любопитен?

Ако хората от миналите поколения са се фокусирали върху офисната работа, много хилядолетия предпочитат да започнат собствен бизнес.

Възможно ли е и вие да сте сред тези, които мечтаят да станат предприемачи?

Бизнесът, който е относително лесен и не яде много капитал, е онлайн бизнес. Особено в днешно време всичко е напълно онлайн, нали, момчета.

Интересувате ли се от стартиране на онлайн бизнес?

Е, този път ApkVenue има някои препоръки за обещаване на онлайн бизнес възможности и идеи за хилядолетното поколение през 2019 г. Любопитни за какво?

Обещаваща колекция от онлайн бизнес възможности и идеи (Актуализация 2019)

Въоръжен със смартфон и интернет, със сигурност ще ви улесни да правите различни неща. Това включва правенето на онлайн бизнес през 2019 г., момчета .

С нарастващия брой индустриални играчи сред младите хора, ето някои обещаващи онлайн бизнес препоръки без капитал , които трябва да опитате. Готови ли сте да приемете предизвикателството или не?

1. Станете писател на свободна практика

Някои от вас трябва да изпитват страст към писането, както белетристика, така и нехудожествена литература.

Тук можете да станете писател на свободна практика, известен още като писател на свободна практика , с доста прилична заплата. Започвайки от 10 000 IDR до 80 000 IDR, можете да го получите!

Разбира се, това зависи от тежестта на писаното, което ви е наложено, особено ако пишете статии на английски, момчета . Всъщност може да се плати на по- висока цена!

Сега обещаващ онлайн бизнес като този, той също може да ви направи като JalanTikus Contributor, който може да печели до милиони рупии на месец.

Можете да проверите метода тук: Как да пиша статии за JalanTikus, платени милиони!

2. YouTuber, Създаден канал в YouTube

Снимка източник: Uangonline.com

Всяко свободно време определено няма да пропуснете за достъп до това едно приложение. Да, YouTube се превърна в платформа, където хората търсят уроци за ежедневието, информация или просто забавление.

Милениалите, които са известни със своята креативност, могат да станат YouTube, като създадат свой собствен канал в YouTube.

Може да е по темата за забавлението, като съдържание за игри или полезни уроци, момчета .

Проблем с доходите? YouTubers могат да го получат чрез реклами от AdSense или свързани с рекламодатели, ако имате голям брой абонати и зрители .

Създали ли сте YouTube, но все още не сте създали AdSense? Нека видим ръководството за регистрация в следната статия: Как да получите пари от YouTube (Актуализация 2019) .

Други съвети за онлайн бизнес без капитал ...

3. Продажба в онлайн магазини

Сега всеки може да продава лесно чрез интернет.

Нищо чудно, че идеята за продажба в онлайн магазин е обещаваща възможност за онлайн бизнес през 2018 година. Освен това в момента има много платформи, които могат да се използват.

Започвайки от създаването на собствен онлайн магазин в Instagram, използвайки безплатни платформи като Tokopedia, Bukalapak и Shopee, до създаването на собствен блог за продажба, можете да правите момчета .

4. Продажба на стокови снимки (може да използва HP)

Имайте DSLR или без огледална камера, не оставайте без работа в гардероба твърде често! По-добре за тези от вас, които имат хоби на фотографията, да продават снимките си, за да бъдат складирани в интернет, като например на Shutterstock или iStockPhoto.

Нямате професионална камера? Спокойно, защо така много онлайн фирми разчитат на смартфони за тази работа.

За мобилни телефони с най-добрите камери в пълен размер можете да прочетете следната статия: Препоръки за мобилни телефони с най-добрите камери през 2019 г.

Също така ще получавате доход за изтегляне или някой, който иска да го купи изцяло . Не е лошо, особено когато доходите обикновено са в долари!

5. Научете оптимизация за търсачки (SEO)

Източник на снимки: optinmonster.com

Чували ли сте някога за този термин?

Оптимизацията за търсачки (SEO) е може би обещаващо онлайн начинание и много хора търсят хора, които са експерти в тази област. Поне отсега трябва да научите SEO, момчета .

Самата SEO се отнася до това как даден уебсайт получава най-високо класиране при търсения в търсачки, като Google.

Колкото по-висока е позицията, разбира се, толкова повече потребителски трафик ще бъде получен.

Разбира се, това ще бъде много полезно за тези от вас, които искат да бъдат в света на интернет маркетинга. Готов или не?

6. Разработване на приложения и игри

Всъщност това не е много по-различно от разработването на уеб страница, но разработването на приложения и игри Jaka смята, че е по-изгодно, тъй като броят на потребителите на смартфони, известни още като смартфони, се увеличава всяка година.

Ето защо са необходими умения за кодиране за тези от вас, които искат да участват в този обещаващ онлайн бизнес.

В допълнение, за тези от вас, които искат да учат самоуки, можете първо да прочетете тази връзка: Колекция от 12 сайта, за да научите кодирането БЕЗПЛАТНО!

7. Създаване на стартъп (пълен с предизвикателства)

Снимка източник: businnessworld.in

Мечтата на всеки е, разбира се, да създаде собствен бизнес. Така че не е чудно, че създаването на дигитално стартиране е най -новият обещаващ онлайн бизнес, защото можете да получавате големи печалби, като същевременно имате доста трудно предизвикателство. Защо?

Защото, разбира се, трябва да получите подкрепа за инвеститорите, като първо ги убедите в бизнес концепциите и идеите, които ще развиете по-късно.

Така че, ако например е успешен, може да наваксате стартиращи бизнеси, които в момента са успешни в Индонезия, като BukaLapak, GO-JEK и много други.

Въпреки че може да се каже, че създаването на стартъп е изпълнено с предизвикателства, какво не е наред да опитате, нали?

Бонус: Как лесно да намерите свободни работни места онлайн?

За тези от вас, които все още изпитват проблеми с намирането на обещаващи възможности за бизнес идеи, можете също да потърсите опит в работата в компаниите, които търсите.

В дигиталната ера можете също да търсите свободни работни места онлайн, като това, което ApkVenue обсъди в следващата статия.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това са препоръките за обещаващи онлайн бизнес идеи, които трябва да изпробвате през 2019 г., особено за вас, поколението на хилядолетието.

Разбира се, правенето на бизнес онлайн не винаги е лесно, определено има много предизвикателства. Успех и късмет момчета !

Прочетете също статии за бизнеса или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .