7 препоръки за андроид приложения за създаване на воден знак

Притеснявате се, че работата ви ще бъде класифицирана от други хора? По-добре да изтеглите следното приложение за воден знак, за да го направите по-безопасно, банда!

За любителите на фотографията определено ще се почувствате много щастливи, когато на вашите творби може да се насладите не само вие, но и много хора.

За щастие, в момента присъствието на социални медийни платформи като Instagram може да се използва за споделяне на вашите творби, банда.

Но проблемът е, че много безотговорни хора просто го приемат и признават за своя работа.

Така че, за да избегнете това, можете да добавите воден знак към снимките, така че не просто някой да може да го признае.

Приложение за създаване на воден знак

Ако професионалистите обикновено добавят водни знаци, използвайки приложения, които са доста сложни за използване от обикновените хора, в момента има много приложения на Andorid, които предлагат това съоръжение, банда.

Е, ето няколко препоръки за приложения за Android за добавяне на водни знаци към снимки, банда.

1. Добавете воден знак върху снимки

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Както подсказва името, Add Watermark on Photos е приложение, което позволява на потребителите да добавят воден знак към снимка.

Интересното е, че това приложение предоставя възможност за проектиране на собствен дизайн на воден знак, който да се използва, банда.

Освен това можете да запазите водния знак като шаблон, така че да може да се използва отново на по-късна дата.

Информация Добавете воден знак върху снимки
Разработчик Просто забавно
Отзиви (Брой рецензенти) 4,8 (33 613)
Размер 57MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 4.2

2. Photo Watermark

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Разработено от разработчика MVTrail Tech , Photo Watermark е приложение, което ви позволява да добавяте воден знак с определено ниво на прозрачност.

Самото приложение Photo Watermark има дисплей, който е доста прост, така че да е лесен за използване дори от обикновените хора.

Някои от функциите, предлагани от самото приложение, включват правене на снимки с камерата, различни възможности за избор на шрифт и цвят, стотици текст и стикери по подразбиране .png и много други.

Информация Снимка Воден знак
Разработчик MVTrail Tech
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (42,405)
Размер 15MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 4.0

3. Воден знак Maker - Добавете воден знак към снимки

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Предлагайки потребителски интерфейс (UI), който е прост, но все пак привлекателен, приложението Watermark Maker може да ви помогне да избегнете незаконно злоупотреба със снимки, банда.

Самото приложение Watermark Maker има много функции, които могат да ви помогнат да опростите процеса на създаване на лого на воден знак.

Някои от основните му функции са спестяване на дизайни като шаблони, множество възможности за избор на шрифтове, цветове и размери, цифрови подписи и много други.

Информация Производител на воден знак - Добавете воден знак към снимки
Разработчик Студио за сладки тапети
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (573)
Размер 21MB
Инсталирайте го 50K +
Android Минимум 4.4

4. iWatermark Free Добавяне на воден знак Текстово лого PicTM

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

След като е изтеглено от повече от 500 хиляди потребители, приложението iWatermark е достъпно не само за телефони с Android, но и за устройства с iOS, Mac и Windows.

Подобно на други приложения с воден знак, iWatermark предлага разнообразие от интересни функции, които могат да улеснят потребителите при създаването на водни знаци.

Функциите, предоставени от самото приложение, включват различни възможности за избор на шрифтове, настройки за превод, цветове, завъртане и др.

За съжаление, това безплатно приложение iWatermark ще постави воден знак „Произведено с iWatermark“ върху редакциите, банда.

Информация iWatermark Безплатно Добавяне на воден знак Текстово лого PicTM
Разработчик Удивителна слива
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (5,136)
Размер 10MB
Инсталирайте го 500K +
Android Минимум 4.0

5. Видео воден знак - Създайте и добавете воден знак върху видеоклипове

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Ако предишните приложения са функционирали за създаване на воден знак в снимка, това приложение за видео воден знак служи за създаване на воден знак върху видеоклипове, банда.

Не е толкова трудно, колкото си представяте, приложението Video Watermark е бързо и лесно за използване приложение за създаване и прилагане на водни знаци към видеоклипове.

Самото приложение Video Watermark е оборудвано с функции, подобни на предишните приложения.

Информация Видео воден знак
Разработчик Z Мобилни приложения
Отзиви (Брой рецензенти) 4,8 (24 484)
Размер 57MB
Инсталирайте го 500K +
Android Минимум 4.2

6. Добавете воден знак върху видеоклипове и снимки

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Търсите ли приложение, което предлага съоръжението за добавяне на водни знаци към снимки и видеоклипове в едно приложение? Ако е така, това едно приложение е подходящо за вас, банда.

Както подсказва името, това приложение Добавяне на воден знак върху видеоклипове и снимки ви позволява да добавите воден знак както към снимките, така и към видео файловете, които имате, банда.

Интересното е, че приложението Add Watermark on Videos & Photos се твърди, че може да поддържа качеството на оригиналната резолюция на файла, така че качеството да бъде гарантирано.

Информация Добавете воден знак към видеоклипове и снимки
Разработчик Z Мобилни приложения
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (4007)
Размер 43MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.2

7. Динамо - Анимиран видео воден знак

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Последната препоръка за създаване на воден знак е Dynamo - Анимиран видео воден знак , банда.

За разлика от други приложения, Dynamo предлага воден знак под формата на движеща се анимация, която можете сами да регулирате дизайна и движението.

Но за съжаление, резултатите от водния знак, създаден в това приложение, могат да се добавят само към видео файлове.

С това приложение вече не е необходимо да инсталирате приложение за редактиране на видео, което е още по-сложно за използване.

Информация Динамо - Анимиран видео Воден знак
Разработчик мобилни приложения
Отзиви (Брой рецензенти) 4,8 (6029)
Размер 43MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.2

Е, това бяха някои от приложенията за създаване на водни знаци, които могат да се използват за защита на работата ви, банда.

По този начин вашата работа ще бъде в безопасност от невежите ръце на хора, които просто си играят с чужди произведения.

Прочетете също статии за приложения за Android или други интересни статии от Shelda Audita .