огледало! приложение за запис на android екран на компютър

Можете да използвате приложение за запис на екрана на Android на компютър, така че можете да огледално или да покажете екрана на Android на компютъра.

За напомняне, по-рано ApkVenue обсъди поредица от приложения за Android, които могат да записват екрани на Android без root. ApkVenue иска отново да прегледа как лесно да записвате екрана (запис на екрана) на вашия смартфон с Android.

Разликата е, че този път ще запишем екрана на смартфона чрез компютър / лаптоп. За да можете да отразявате екрана или да показвате екрана на Android на вашия компютър, правейки видео уроци за трикове за игри или приложения много по-лесни. Веднага използваме приложение за запис на екрана на Android на компютър. Искате ли да знаете какво приложение е това?

  • Лесни начини за запазване на дълги екранни снимки на Android
  • 20 най-добри Android емулатори 2021 за компютър и лаптоп, най-леки!
  • 5 причини, поради които игровите конзоли са по-добри от компютърните игри

Приложение за запис на Android екран на компютър

Този метод е съвсем прост и лесен, ще използвате един от най-добрите инструменти, който ще ви помогне да записвате екран на Android на компютър. Затова следвайте стъпките по-долу, за да продължите.

Запис на екрана на Android на компютър с помощта на MirrorGo Android Recorder

За да изпълним тази задача, ще разчитаме на софтуер, наречен MirrorGo Android Recorder, който трябва да инсталирате на вашия компютър / лаптоп и смартфон с Android. Ето как:

  • Първо изтеглете софтуера MirrorGo Android Recorder за компютър / лаптоп. Инсталирайте както обикновено, просто следвайте инструкциите.
  • След като процесът на инсталиране на компютъра е успешен, щракнете върху „ Стартирай сега “, за да стартирате приложението MirrorGo Android Recorder.
  • Ще имате две възможности за свързване на вашия Android смартфон с компютър, а именно чрез USB или използване на същата WiFi мрежа .
ВИЖТЕ СТАТИИ

Инсталирайте MirrorGo Android Recorder на Android

Освен на компютър, трябва да инсталирате и MirrorGo Android Recorder на вашия Android смартфон. След това отворете приложението и ще бъдете помолени да активирате USB отстраняване на грешки. Ако сте объркани как да активирате USG Debugging , можете да прочетете урока в следващата статия.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Приключва с използването на приложението за записване на екрана на Android на компютъра, сега можете да записвате екрана на вашия Android смартфон на компютъра. Освен това можете също да правите екранни снимки, да прехвърляте файлове, да използвате режим на цял екран и да правите някои корекции чрез наличните настройки.

За протокол можете да изпробвате това приложение на безплатна пробна основа. След като опитате и пробният период изтече, можете да помислите за абониране или не. Късмет.

Прочетете също статии за Android или други писания от Lukman Azis .