как да добавите ram android без root, използвайки greenify

Добавянето на RAM на Android за ROOT или без Root вече не е трудно нещо. С приложението Greenify можете да добавите Android RAM с root или без да се налага да root.

Добавянето на RAM на Android за HP Root или без Root вече не е трудно нещо. RAM е най-важното при използването на Android смартфон. Колкото повече оперативна памет, многозадачните дейности ще се чувстват гладко без ни най-малко затруднение. Не всички смартфони с Android обаче имат голям капацитет RAM. Повечето Android смартфони, произведени днес, разчитат само на 1-2 GB RAM. RAM понякога се изчерпва бързо или става клаустрофобичен, особено ако често извършвате многозадачност .

За да разрешите този проблем, можете да добавите Android RAM, като използвате приложение, наречено Greenify . Greenify е приложение, което ви позволява да хибернирате приложения или игри за Android, които в момента не се използват. По този начин оперативната памет на Android ще бъде по-свободна от преди. Как да увеличим RAM на Android с Greenify?

Съвети за това как да добавите RAM към Android без ROOT

„Greenify може да се използва на смартфон, който е вкоренен или не, но Greenify ще работи по-оптимално, ако вашият Android е вкоренен .“ Ето как да добавите RAM към Android с помощта на Greenify . Уверете се, че вашият Android вече е в състояние на най- корен , ако не можете да прочетете една от тези статии:

 1. Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър с Framaroot
 2. Как да изкорени всички видове Android с Towelroot
 3. Лесни начини за изкореняване на всички видове Android с KingoApp
 4. Лесни начини за изкореняване на Android Lollipop 5.1 без компютър
 5. Ако не можете, можете да търсите в Google с ключовата дума: " Как да изкорени xxxx ")
 • Как да запазите RAM и Android батерия без корен
 • Съвети за Android с RAM под 1 GB не изостават

Как да добавите RAM към Android с Greenify

Трябва да знаете, добавянето на Android RAM по този начин ще увеличи останалата RAM, използвана на вашия Android. Да не се увеличава RAM от 1GB на 2GB. Ето как да добавите RAM към Android с Greenify.

 • Изтеглете Xposed Installer , след това инсталирайте както обикновено на вашия Android. Инструменти за разработчици на приложения rovo89 ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Също така изтеглете Greenify, след което инсталирайте както обикновено на вашия Android. Инструменти за разработчици на Oasis Feng Apps ИЗТЕГЛЕТЕ
 • Отворете Xposed, отидете в раздела Framework, след което изберете Инсталиране / Актуализиране . След това рестартирайте / рестартирайте вашия Android.
 • Ако се е рестартирал , отидете в раздела Модули, след което проверете Greenify . След това рестартирайте или рестартирайте отново вашия Android.

 • След това отворете Greenify, след което изберете Експериментални функции . Променете работния режим на Boost . Поставете отметка и върху Keep Notifications, Wake-up Tracker & Cutoff и Block App State Abuse .

 • Всичко, което трябва да направите сега, е хибернация на неизползвани приложения. Върнете се в менюто "Старт", след това изберете знака + и изберете кое приложение или игра искате да хибернирате.

Ето как да използваме Greenify за увеличаване на RAM на Android. Ако все още сте объркани, можете да попитате в колоната за коментари.