12 приложения за гледане на най-доброто индонезийско под аниме 2020

Искате ли да знаете най-доброто приложение за гледане на аниме в момента? Нека гледаме любимото ви аниме през приложението, за да гледаме препоръчаното от Jaka аниме.

Анимето винаги е било любимо на много хора, за да се използва като развлечение, когато празно време, мнозина са пристрастени към гледане, докато станат хиляди.

Гледането на аниме може да бъде чрез много бандови медии, може и чрез онлайн сайтове за гледане на аниме или приложения на мобилни телефони.

Този път ApkVenue ще предостави препоръки за най -доброто приложение за гледане на Indo Sub Anime за вас. Това приложение гарантирано ще бъде готин приятел на терен през почивните дни.

Пълна колекция от приложения за гледане на Anime Sub Indo (Актуализация 2020)

Приложението за аниме Indo sub, което ApkVenue сподели този път, бе избрано въз основа на големия избор от аниме, както и на интересните функции, които предлага.

Можете да изтеглите всички приложения от списъка безплатно, но в приложението има малко съдържание, което трябва да осребрите, преди да можете да му се насладите.

Кои са аниме приложенията, на които наистина можете да се насладите през 2020 г.? Защо е включен в списъка с препоръки? Хайде, нека влезем в списъка с приложения.

1. Netflix

Ако сте гледали само английски телевизионни сериали или филми в Netflix , наистина трябва да опитате да гледате аниме в Netflix, банда.

Като най-голямата платформа за стрийминг в света, със сигурност Netflix има и пълна колекция от индо суб аниме, моля. Започвайки от аниме за училище до аниме за възрастни, банди.

Но имайте предвид, че за да гледате аниме в Netflix, първо трябва да се абонирате. Наистина цената не е толкова скъпа. Можете да обедините сили с приятелите си.

Информация Нетфликс
Разработчик Netflix, Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (10 348 256)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 1,000,000,000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете приложението Netflix тук!

Apps Entertainment Netflix, Inc. ИЗТЕГЛИ

2. AnimLovers

APK, за да гледате следващото аниме, което ApkVenue препоръчва, е AnimLovers . Това приложение има доста пълна аниме колекция и разбира се има индонезийски субтитри.

AnimLovers винаги актуализира своята аниме колекция, така че не е нужно да се страхувате да не пропуснете любимата си аниме история. Гледането на One Piece или Boruto определено е забавно, нали?

Освен това AnimLovers предлага и предавания с HD качество, нали знаете. Добро качество, минимални реклами и то безплатно, кой не иска да го изпробва?

Информация AnimLovers
Разработчик Реални приложения
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (73 264)
Размер 6MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0 и по-нови
Приложения Развлечения Реални Приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Crunchyroll

Следващото приложение за гледане е Crunchyroll . Това приложение е много популярно сред любителите на аниме, защото се използва широко в различни части на света.

ApkVenue също често използва това приложение, за да гледа любимото аниме на Джака в свободното си време. В приложението Crunchyroll можете да намерите повече от 25 хиляди аниме епизода и броене.

Списъкът с аниме продължава да се актуализира след най-новите разработки, така че няма да пропуснете любимата си история за аниме.

Информация Crunchyroll
Разработчик Ellation, LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 3,1 (451 275)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете приложението Crunchyroll тук!

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Аниме телевизия

Следва Anime TV , приложение за гледане на субаниме от Индонезия, което предлага разнообразие от вълнуващи анимета, които можете да гледате безплатно на телефона си с Android.

В това приложение можете да гледате различни видове аниме с индонезийски субтитри , така че вече няма нужда да се притеснявате да търсите свои собствени субтитри.

Не се страхувайте да пропуснете най-новите епизоди, защото това приложение ще изпитва чести актуализации, приспособявайки се към аниме съдържание и телевизионни предавания всеки ден.

Информация ТВ аниме
Разработчик KIKU Group
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (22 437)
Размер 9.5MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете приложението Anime TV тук!

Приложения Развлечения Забавление Monster ИЗТЕГЛЯНЕ

5. AnimeLab

Е, AnimeLab е приложение за аниме на Android, което е подходящо за тези от вас, които гледат известни аниме като Dragon Ball, Fairy Tail, Sword Art Online и други.

Тъй като всяка седмица ще има най-новите епизоди, които се актуализират в приложението, така че никога няма да пропуснете любимия си аниме сериал.

За качеството на видеото не се съмнявайте в бандата, можете също да изберете дублаж на английски или да използвате субтитри .

Има много други функции, на които можете да се насладите в приложението, моля, изтеглете го, за да знаете повече за предимствата на това приложение.

Информация AnimeLab
Разработчик Лудо забавление
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (4,981)
Размер 13MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете приложението AnimeLab тук!

ИЗТЕГЛЕТЕ видео и аудио приложения

Други приложения на Indo Sub Indo Anime Watch ...

6. FastAnime

С приложението FastAnime можете да гледате аниме с най-добро качество и субтитри, предоставени на английски език.

Това приложение е стрийминг , така че имате нужда от стабилен интернет, докато гледате. Можете да потърсите различни вълнуващи аниме, от категорията Самурай до Град.

Най-важното нещо, което трябва да подчертаете за това приложение, е, че можете да се наслаждавате на съдържанието безплатно, без да плащате и без регистрация.

Информация FastAnime
Разработчик -
Преглед 4.0
Размер 3MB
Android Минимум 4.1

Изтеглете приложението FastAnime тук!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

7. HIDIVE

Това приложение за гледане на аниме наистина не е най-пълното, но можете да намерите много класически и новоиздадени аниме с най-добро качество с HIDIVE .

Въпреки това, това приложение ** винаги актуализира своите аниме колекции **, така че не се страхувайте да пропуснете аниме поредицата, която харесвате, банда.

Интерфейсът е черен и изглежда модерен, което го прави идеален за използване през нощта или при тъмни условия.

Информация HIDIVE
Разработчик HIDIVE, LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 2,2 (1,001)
Размер 10MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.2

Изтеглете приложението HIDIVE тук!

Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Фунаним

Следва Funanime , това приложение за стрийминг на аниме не само предоставя най-новото аниме, но и манга, до която имате достъп безплатно.

Можете да намерите разнообразие от вълнуващи аниме от класически до модерни . Освен това има функция за коментар, която можете да използвате, за да обсъдите определени анимета или манга.

Можете да получите достъп до различните колекции и различни интересни функции в това приложение безплатно, така че няма нищо лошо да изтеглите и опитате точно сега.

Информация Фунаниме
Разработчик Monkey Mount Apps
Преглед 2.2
Размер 14MB
Android Минимум 4.2

Изтеглете приложението Funanime тук!

Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Wakanim

Преминете към следващото приложение за аниме, а именно Wakanim . ApkVenue препоръчва това приложение, защото осигурява отлично качество на аниме с пълни субтитри .

Можете да намерите пълно разнообразие от любими анимета . В допълнение, има функция за история , за да разберете какво аниме е било свидетел преди.

С това приложение винаги ще можете да гледате избрани аниме и лесно да се връщате към предишни епизоди, които все още не са гледани.

Информация Wakanim
Разработчик Wakanim Production
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (8 738)
Размер 7.8MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.4

Изтеглете приложението Wakanim тук!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

10. Забавление

Е, можете също така да разчитате на Funimation като приложение за гледане на аниме с HD качество на изображението на вашия мобилен телефон.

Освен субтитри за аниме, това приложение предлага и дублаж на английски език за различни аниме . Нещо повече, това приложение поддържа и функции за гледане офлайн.

Трябва обаче да закупите различно съдържание в приложението. Можете да изтеглите приложението тук, момчета:

Информация Забавление
Разработчик Funimation Global Group
Отзиви (Брой рецензенти) 3,2 (63 892)
Размер 39MB
Инсталирайте го 5 000 000+
Android Минимум 6.0

Изтеглете приложението Wakanim тук!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

11. AnYme

Следва AnYme , това приложение е много просто и лесно за използване. Тук можете да намерите разнообразие от вълнуващи аниме с пълни епизоди.

Не само гледате аниме, вие, които искате най-добрите аниме песни или аниме тапети, можете да получите от това приложение, момчета!

Това приложение не е налично в Google Play Store , но все пак можете да го използвате чрез APK файла, който ApkVenue предоставя.

Информация AnYme
Разработчик -
Преглед 4.0
Размер 7MB
Android Минимум 4.4

Изтеглете приложението AnYme тук!

Apps Entertainment AnYme ИЗТЕГЛЯНЕ

12. Аниме.Lib

Накрая е Anime.Lib , това приложение за гледане на аниме Jaka препоръчва на тези от вас, които обичат да гледат известни аниме като One Piece, Bleach, Detective Conan и други.

Предоставените в приложението епизоди са много пълни. Освен това можете да четете манга и да слушате аниме песни чрез това приложение.

С всички тези предимства гарантирано ще се чувствате като у дома си дълго време, гледайки това аниме приложение.

Информация Аниме. Lib
Разработчик Dasist Entertainment SL
Преглед 4.0
Размер 23MB
Android Минимум 2.3.2
ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Това е препоръката за най-добрите приложения за гледане на аниме за Android и iPhone от ApkVenue. Използването на това приложение е по-удобно от използването на уебсайта.

Въпреки че изборът на аниме може да е по-ограничен, този набор от приложения все още може да бъде интересно забавление, за да изтриете цялата умора, която изпитвате.

Кое приложение ти е любимо, банда? Напишете мнението си в графата за коментари, до нови срещи!

Прочетете също статии за гледане на аниме или други интересни статии от Даниел Кахяди .