15 от най-новите начини да печелите пари от YouTube

Най-мощният начин да получите пари от YouTube с Android. Можете също така да получите пари от YouTube, без да качвате видеоклипове, знаете ли!

Как да получите пари от YouTube с Android е много лесно, особено през 2020 г. човешкият живот е станал напълно цифров и интернет поради пандемията Covid-19 .

Не само YouTube, любимите сайтове и приложения са претъпкани с трафик, защото всичко се прави онлайн, включително най -бързите и лесни приложения за печелене на пари .

По този начин можете потенциално да печелите прекомерни доходи от професии в Интернет, една от които е да бъдете елегантен YouTuber като Atta Halilintar.

Е, ApkVenue ще обсъди насоките, включително възможността да получите как да получите пари от YouTube, без да качвате видеоклипове. Можеш ли да го направиш?

Как да получите пари от YouTube с Android

Един от най-бързите начини да получите пари от интернет, особено от YouTube, е с помощта на мобилния си телефон с Android.

Това е много готино, защото може да улесни мобилността ви, която може да има само мобилен телефон с Android като единствената основна джаджа.

И така, какви са начините и условията за получаване на пари от YouTube през 2020 г.? Спокойно, моля, прочетете всички насоки, които ApkVenue даде по-долу. Гарантирано, ако имате намерение и усърдно го живеете, авто богат!

Как да печелите пари от YouTube с Google AdSense

Преди да обсъдите допълнително как да печелите пари от YouTube, първо трябва да знаете как да създадете канал в YouTube, който ApkVenue е прегледал тук: Лесни начини за създаване на канал в YouTube за начинаещи!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ако всички стъпки са изпълнени, включително предоставяне на снимка на профила и банер , разбира се, не можете директно да получите пари от YouTube AdSense чрез схема за осигуряване на приходи.

Тук трябва да съберете няколко последователи ( абонати ), зрители ( зрители ) и да отговаряте на условията и други изисквания, за да получите YouTube AdSense по-долу.

Условия за получаване на Google AdSense в YouTube 2020

Знаете, че за да получите пари чрез AdSense, YouTube има специална услуга, която да ги поддържа.

Да, Партньорската програма на YouTube (YPP) е услуга, която позволява на създателите на съдържание да си осигуряват приходи от видеосъдържанието, което създават и излъчват.

И така, от 16 януари 2018 г. YouTube създаде нови условия и изисква канал да има поне 4000 часа гледане с 1000 абонати за последните 12 месеца.

След успешно регистриране, YouTube ще извърши ръчен преглед, за да тества възможността и незабавно да покаже реклама във видеоклипа, ако вашата регистрация е одобрена, банда.

Е, за тези от вас, които са любопитни как да свържете канала си в YouTube с AdSense , можете да опитате да прочетете статията, свързана с ApkVenue по- долу .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да получите пари от YouTube 2020

Понастоящем единственото условие за получаване на пари от YouTube е да регистрирате канала си в Google AdSense , въпреки че по-късно има и други начини, които ApkVenue ще обсъди по-долу.

Тогава, как да създадете акаунт в YouTube, който печели пари? Е, парите ще дойдат само ако видеото ви е заето. Така че, моля, прочетете следните съвети и трикове от ApkVenue, за да накарате вашите видеоклипове да генерират голям трафик !

1. Създайте популярно видео

Как да получите пари от YouTube с Android сега можете и вие, банда. Първата стъпка, която трябва да направите, за да получите много абонати и зрители, е да покажете видео, което харесва много зрители.

Можете да направите видео клипове за тенденция нещата , които се обсъждат в социалните медии или да направи някои от най-продуктивните типове клипове, които ApkVenue ще обсъдят в следващия под дискусията, банда.

Трябва също да се отбележи, че видеото, което правите, не трябва да бъде просто интересно, банда. Този видеоклип също трябва да е оригинален видеоклип , а не да се взема от друг канал .

2. YouTube видео оптимизация

След или дори преди да публикувате , вие също трябва да направите някои видео оптимизация на YouTube, за да можете да получите повече зрители.

Оптимизацията е един от най-важните фактори в колекция от съвети за това как да печелите пари от Youtube, които ApkVenue споделя за вас, банда.

Някои от най-лесните стъпки за оптимизация, които можете да направите, включват:

 • Създавайте и показвайте видеоклипове, които са оригинални произведения .
 • Създавайте заглавия и миниатюри, които привличат вниманието на зрителите , както на хронологията на YouTube, така и на препоръчаните видеоклипове.
 • Оптимизиране на видео с помощта на SEO техники , например в заглавието, описанието, мета таговете и т.н.
 • Да не се използва съдържание с авторски права ( авторски права ) , можете да използвате различни фондова безплатно видео или саундтрак с етикет не авторско право музика .
 • Разберете предварително Общите условия и насоките на общността , създадени от YouTube.

3. Винаги мислете креативно

Като YouTuber трябва да разберете как да печелите от YouTube съдържание, което печели пари. Винаги трябва да мислите нестандартно, за да привлечете повече публика.

Защото не е невъзможно вашите лоялни зрители на YouTube канал постепенно да се отегчават от стила на природата или съдържанието, което се излъчва редовно.

Тук можете да направите няколко лесни стъпки. Като промяна на стила си, създаване на други сегменти или сътрудничество с YouTube, които познавате, банди.

По този начин можете да разберете как да поставяте видеоклипове в YouTube и да печелите много пари, които ви правят богати.

Лесни начини да получите пари от YouTube, освен от AdSense

Въпреки че вашият акаунт в Google AdSense е одобрен, това не означава, че можете да разчитате изцяло на печалба от тук.

Как да получите пари от YouTube не се ограничава до AdSense, банда. Има много други начини, по които можете да се научите да увеличавате размера на доходите си.

ApkVenue събра няколко алтернативни начина за печелене на пари от YouTube, които можете да практикувате. Гарантирано да носите каси с пари!

1. Партньорски маркетинг

Първият начин, по който можете да опитате, е партньорски маркетинг, като предоставите връзка за закупуване на продукти от определени сайтове за електронна търговия , които вече са свързани с предишния ви акаунт.

Тук можете да работите с редица компании за електронна търговия, които отварят партньорски услуги, като Banggood или Gearbest to Lazada , Blibli и Shopee за електронна търговия в страната.

След това можете да поставите тази връзка в описанието на видеото и да се опитате да привлечете аудиторията си да я отвори.

Е, този метод е много ефективен за тези от вас, които разполагат с видео съдържание за разпаковане и преглед на приспособления и други елементи, като смартфони , компютри, електроника, банди.

2. Установяване на спонсорско сътрудничество

След това можете да установите спонсорски партньорства с марки, свързани с вашия канал . Тази стъпка се счита за най-ефективният начин за получаване на пари от YouTube.

Можете да получите артикули, които могат да се използват като видео съдържание, а спонсорите да популяризират продуктите, които продават във вашия канал .

За съжаление, за да получите спонсорско сътрудничество , трябва да имате умения за водене на преговори, за да убедите спонсора да пусне реклама, знаете ли.

3. Продажба на стоки

Рекламите от AdSense няма да Ви дадат 100 процента от реалния Ви доход. Тук можете да се възползвате от феновете, които имате, банда.

Можете просто да продавате стоки като тениски, качулки и други колекционерски предмети лесно и бързо да получавате доходи.

Как да получите пари от YouTube може би е доста мощен начин, ако феновете ви са наистина верни фенове.

4. Провеждане на Meet 'n Greet

Не мислете негативно за първо да се запознаете ! Това може да е начин да получите пари от YouTube, което е доста ефективно.

Тук това, което правите, е не само да търсите пари от своите последователи, но и да споделяте знания, които са полезни за тях, бандата.

Можете да предоставите знания, започвайки от това как да създадете канал в YouTube или уроци за влогове за влогове с ограничен бюджет.

Със сигурност вашите последователи ще са готови да похарчат и стотинка от джобните си пари за това.

Как да получите пари от YouTube, без да качвате видеоклипове 2020

Освен двете указания по-горе, се оказва, че можете да получите пари и без да качвате видеоклипове в YouTube. Но как?

Това ръководство е много полезно за тези от вас, които са против усложнения. Без да се бавим, ето как да получите пари от YouTube, без да качвате видеоклипове през 2020 г.!

 1. Писане на копия, видео скриптове, сценарии : Има много канали в YouTube, които са на свободна практика за тези работни места. Няма нужда да качвате видеоклип и ще ви бъде платено gedhe !

 2. Оптимизирайте SEO за видеоклипове на други хора : Оптимизирайте видеоклиповете на хората в канала и накарайте алгоритъма на YouTube да застане на страната на канала. Гарантирано, парите ще текат свободно.

 3. Така че Transcript Creator : Преобразувайте цели разговори в видеоклипове в YouTube в четлив текст, особено за глухи приятели.

 4. Създаване на затворени надписи за видеоклипове : Този метод е същият като горепосочения, разликата е по-скоро в посока към подпомагане на субтитрите на видеоклипа. Обикновено чуждестранните канали в YouTube се нуждаят от това, за да могат видеоклиповете да достигнат до зрителите на различни езици.

 5. Редактиране на видеоклипове за чужди канали : Няма нищо лошо в това да помогнете за редактиране на видеоклипове, важното е, че не е нужно да ги качвате и определено ще получите награда!

 6. Направете план за съдържание : Обикновено голям канал в YouTube се обслужва не само от собственика на канала, но и от творчески екип, който мисли и планира съдържанието конкретно. Възползвайте се от тази възможност, за да печелите пари!

Препоръчителни типове най-добри видеоклипове за печелене на пари в YouTube

Както ApkVenue спомена по-горе, трябва да направите видео, което харесва много зрители.

Трябва да сте интелигентни в разбирането на демографията на вашата аудитория и да правите видеоклипове според вкуса им.

Този път ApkVenue е съставил списък с най-добрите видове видеоклипове, за да печелите пари в YouTube, заедно с примери, които можете да гледате и вие, банда.

1. Игра за видео упътване

Често нетърпеливи при завършване на игра? Или дори искате да сте в крак с историята на играта, без да се налага да я купувате и играете?

Е, видео игра репетиция може да бъде решение. За създателите всичко, което трябва да направите, е да подготвите използваната конзола, да играете игри, да редактирате и публикувате в YouTube.

Наистина лесно, нали? Особено ако сте геймър, можете да работите, докато играете.

2. Разпаковане и преглед на видео

Искате ли да си купите нова джаджа, но страхът да не бъдете качествени? Разпаковането на видеоклипове и отзивите могат да бъдат решението, банда.

Тук можете да предоставите обяснения и опит, докато използвате джаджи, независимо дали смартфони , таблети или други електронни елементи.

В допълнение, този тип видео също позволява на марки и рекламодатели да привлекат повече внимание към вас.

3. Видео уроци

Освен че ще разглеждате различни статии за съвети и трикове в интернет, видео уроците ще бъдат решение за тези от вас, които са объркани да направят нещо.

Защо видеоурокът е силно препоръчителен? Причината е чрез видео медиите, можете да бъдете по-интерактивни в предоставянето на стъпки, в сравнение с просто писане и снимки, банди.

Освен това, ако сте експерт в дадена област, видеоуроците, които правите, обикновено са по-доверени от публиката.

4. Листично видео

Какво е електронно видео ? Най-просто казано, този тип видео осигурява интересен списък за гледане, с интересни разкази и визуални изображения също.

За самия тип електронно видео можете да изберете различни видове теми, като общи познания, вирусни неща за джаджи или технологии.

Този тип видео има много фенове и е доста ефективен начин за печелене на пари от YouTube.

5. Видеоклипове на тенденциите в социалните медии

След това можете да работите и върху неща, които са вирусни и се обсъждат широко в социалните медии .

За съжаление, това видео, което би могло да привлече голяма аудитория, е по-малко предсказуемо. Така че трябва да мислите и да изпълнявате видеоклипове бързо, когато тенденцията е нагоре и надолу.

Трябва да сте най- актуалният и бърз човек за редактиране и презареждане на вирусно съдържание.

6. Видео анимация

Искате ли да гледате анимационни сериали вече не е нужно да сте по телевизията, банда. В YouTube има и много канали, които имат видове анимирани видеоклипове , които обикновено са предназначени за всички възрасти.

Например, как така има канал ? който осигурява анимация, както и знания, както и анимационния канал, който се увеличава напоследък.

С толкова много анимирани приложения на Android, анимираните видеоклипове могат да бъдат начин за получаване на пари от YouTube с Android, който можете да опитате.

Какви са предизвикателствата да бъдеш YouTuber днес?

Грешите, ако смятате, че да сте YouTuber в днешно време ще бъде лесна работа и може да ви накара да се отпуснете всеки ден.

Проблемът е, че в момента има много предизвикателства да станете нов YouTuber, особено да печелите пари чрез тази платформа .

Какви са предизвикателствата за получаване на пари от Youtube днес?

1. Има твърде много YouTube

Давате ли си сметка, че в момента има твърде много YouTube, особено в Индонезия?

С почти подобно съдържание понякога ще се объркате в избора на кой канал да се наслаждавате на видео съдържание от кой канал , нали?

Например за YouTube Gaming съдържание в миналото канали като Tara Arts все още бяха победители и предпочитани от повечето любители на игрите.

Но с много конкуренти като днес, този канал със сигурност трябва да обърне мозъка и ще бъде още по-трудно да се състезавате, знаете ли.

2. Първо трябва да сте артист или знаменитост

Ще бъдете успешен YouTuber за дълго време, ако преди не сте били художник или знаменитост. Защо? Защото трябва да изградите своята база от фенове от нулата.

Например, разгледайте YouTube канала на Деди Корбюзие или семейството на Рафи Ахмад и Нагита Славина, които лесно създават свой собствен канал в YouTube.

Причината е, че повечето фенове, които ги следват, откакто са артисти, са почти сигурни, че ще станат абонати на създадения от тях акаунт в YouTube.

Ето защо е силно препоръчително да се опитате да станете знаменитост предварително, като следвате стъпките в следната статия, банда: 10 бързи начина да станете знаменитост, може да забогатеете изведнъж!

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Регламентите на YouTube са по-строги

От особено безпокойство са все по-строгите разпоредби на YouTube, след няколко случая, които обезкуражиха рекламодателите да пускат реклами в платформата .

Един от най-големите случаи е действието на Логан Пол, който качи странно видео, показващо трупа на жертва на самоубийство в Япония.

Това вирусно действие накара YouTube да почисти съдържание, което беше счетено за нарушаващо, и да го изтрие, банда.

Видео: Най-доброто приложение за печелене на пари, вземете 1 милион IDR на ден без работа!

Е, това е поглед към това как да получите пари в YouTube, както от AdSense, така и от други алтернативни начини, които можете да опитате, без да качвате видеоклипове.

С всички съвети и трикове, които ApkVenue ви даде, поне ще имате по-ясна представа как да получите пари от Youtube .

Въпреки че предизвикателствата са доста трудни, трябва да останете уверени и да се изправите пред всички предизвикателства, които съществуват. Успех, банда!

Прочетете също статии за YouTube или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .