2 начина за създаване на iso файлове с Ultraiso и Daemontools!

Ето как да създадете ISO файл, като използвате 2 лесни начина на компютър. В комплект с илюстрирани ръководства и връзки за изтегляне.

ISO е файл с данни, който се създава, преди да бъде съхранен на CD или DVD. Тези файлове могат да бъдат записани на CD с помощта на определени програми.

Искате да създадете ISO файл, който да запишете на DVD?

ISO файловете не се използват само за DVD архив с данни, но могат да се използват и за комбиниране на инсталационни файлове на програмата.

Така че, когато отворите ISO файл с определена програма, инсталацията на програмата ще се отвори автоматично, както сте използвали DVD / CD.

Как да направите ISO е лесно, момчета, можете да използвате следните 2 от водещите програми на ApkVen. Елате да видите изцяло!

2 начина за лесно създаване на ISO файлове!

ISO е изображение на диск или архивен файл от оптичен диск. ISO файлът може да бъде реплика файлова система като DVD или CD.

Можете да създавате или отваряте ISO файлове по различни начини, най-лесният е да използвате специална програма за ISO. ApkVenue предпочита да използва UltraISO и DaemonTools.

Можете да приложите тези два начина на вашия компютър, можете да комбинирате всеки файл и да го увиете в един файл с ISO формат.

Елате да видите пълния метод по-долу:

1. UltraISO

Първият е да използвате програмата UltraISO , тази програма е инструмент за създаване и отваряне на ISO файлове.

Можете да изтеглите файла от тук:

Тази програма може да прави много неща от създаване и отваряне на ISO файлове до записване на ISO файлове на CD или DVD.

Ето как да създадете ISO файл с помощта на UltraISO:

  • Отворете програмата UltraISO, плъзнете файла, който искате да създадете ISO, в колоната вдясно, както е показано по-долу.
  • Щракнете върху Save As в менюто.
  • Изберете целевата папка , уверете се, че файловият формат е в ISO формат. След това щракнете върху Запазване, за да запазите файла . Свършен!

2. DaemonTools

Вторият начин е да се използва DaemonTools , тази програма има по-интерактивна и изчистена страница с интерфейс.

DaemonTools е софтуер за изображения, често използван от професионалисти. Можете да монтирате или обединявате файлове с изображения като ISO в големи размери.

Има 3 версии, които можете да изберете от DaemonTools, всяка версия има свои собствени функции. За тези от вас, които искат да създадат малък ISO файл, можете да изберете версията DaemonTools Lite.

Изтеглете приложението тук:

DAEMON Tools Изтегляне на приложения за компресиране и архивиране

С този софтуер ISO файлове могат да бъдат създадени във всякакъв формат, ето как да създадете ISO файл с DaemonTools Lite:

  • Отворете програмата DaemonTools Lite, след което изберете Image Editor .
  • Изберете Създаване на изображение на данни, за да започнете да създавате ISO файла.
  • Въведете файловете, които искате да групирате, като използвате знака „+“ , след което се уверете, че форматът съдържа стандартен ISO. Щракнете върху Старт, за да започнете обединяването в ISO файл.
  • Изчакайте, докато процесът на обединяване завърши, поздравления за създаването на ISO файла, момчета!

Ето как да създавате ISO файлове по 2 лесни начина. С това не е нужно да споделяте файлове чрез DVD или CD, но може да бъде чрез ISO файлове.

Кой начин е по-лесен според вас, момчета? Напишете мнението си в графата за коментари, ще се видим в следващата статия със съвети!

Прочетете също статии за ISO или други интересни статии от Даниел Кахяди .