Квота Tri Kendo: обяснение и как да се използва

Какво представлява квотата KenDo? За повече подробности да видим следващата статия на ApkVenue относно квотата KenDo (Kenyang Download) от доставчика Tri (3).

От многото телекомуникационни оператори в Индонезия Tri (3) е един от тях, който е много популярен и се използва широко от хора, особено от студенти или студенти.

Това, разбира се, не може да бъде отделено от цената на интернет пакета Tri, за който се знае, че е много евтин, но с изобилие от квоти, банда.

Освен това Tri има много опции за интернет пакети, включително квотата KenDo, която е предназначена за тези от вас, които обичат да изтеглят.

Е, за повече подробности относно квотата на KenDo Tri, как да я получите и как да я използвате , е по-добре, ако видите пълната дискусия по-долу.

Три квоти на KenDo (3)

Виждайки много достъпната цена, със сигурност много от вас се интересуват от тази квота KenDo 3? Особено ако наистина обичате да изтегляте филми, приложения или дори игри, които ще изсмукат голяма квота.

Следователно за тези от вас, които се интересуват от закупуване на квотата на KenDo, но все още се съмняват, по-добре е да се обърнете към дискусията на Jaka за квотата на KenDo Tri изцяло по-долу.

Какво представлява KenDo Quota?

Източник на снимки: Androidinfo (Любопитен за квотата KenDo 3? Вижте обяснението по-долу).

Квотата KenDo означава Kenyang Download , специална интернет квота, предлагана от Tri и може да се използва само в определени часове.

В този случай квотата за изтегляне Kenyang може да се използва само от клиенти на Tri от 01:00 до 06:00 .

Е, разбира се, това е идеално за тези от вас, които често остават до късно, докато сърфират, банда.

Въпреки че е ограничено от разделението на времето, пак можете да използвате квотата за изтегляне на Kenyang за достъп до интернет, било то чрез 3G или 4G интернет мрежи.

Освен това можете да използвате квотата KenDo всеки ден, за разлика от квотата за уикенда, която може да се използва само в събота и неделя.

Как да получите KenDo квота

Сега знаете каква е квотата на KenDo, известна още като Kenyang Download Tri, банда?

За тези от вас, които често изтеглят или сърфират посред нощ, тази квота KenDo може да бъде опция, знаете ли!

Е, можете да намерите квотата KenDo в приложението Bima +, което е официалното приложение на Tri за проверка на интернет квота, кредит, информация за Tri номера, за закупуване на интернет пакети.

За повече подробности, ето някои интернет пакети 3, които предлагат квота KenDo.

1. Kuota ++ Kenyang Изтегляне

Източник на снимки: Bima + (Можете да си купите специална квота ++ Kenyang Изтеглете пакет, за да получите KenDo квота).

Kuota ++ Kenyang Download е допълнителна интернет квота със срок на валидност на пакета, който ще следва активния период на вашата 3 карта, банда.

Можете да видите подробностите за квотата за изтегляне на Kenyang чрез следната таблица.

Kuota ++ Kenyang Изтегляне Подробности за пакета
Kuota ++ Kenyang Изтеглете 500MB Квота на KenDo: 500MB (01: 00-06: 00 във всички мрежи на Tri Indonesia


Цена: 7500 IDR


Купете пакета тук ...

Kuota ++ Kenyang Изтегляне 2.5GB Квота на KenDo: 2,5 GB (01: 00-06: 00 във всички мрежи на Tri Indonesia


Цена: IDR 20 000


Купете пакета тук ...

Kuota ++ Kenyang Изтеглете 10GB Квота на KenDo: 10 GB (01: 00-06: 00 във всички мрежи на Tri Indonesia


Цена: Rp.65,000


Купете пакета тук ...

2. Нощният пакет NetMax

В допълнение към специалния пакет за изтегляне Kenyang, можете също да получите квота KenDo 3 при закупуване на пакета NetMax Malam , банда.

Просто квотата за изтегляне на Kenyang в пакета NetMax Malam има по-голяма продължителност на използване, започвайки от 01:00 до 12:00 и има различни периоди на валидност на пакета.

За повече подробности относно подробностите за квотата KenDo в този пакет можете да се обърнете към следната таблица.

NetMax Night Подробности за пакета
Интернет квота NetMax Malam 1.1GB Обща квота: 1,1 GB


Цена: 10 000 IDR


Купете пакета тук ...

Интернет квота на NetMax Malam 3.2GB Обща квота: 3.2GB


Цена: IDR 20 000


Купете пакета тук ...

Интернет Kuota ++ NetMax Malam 5.5GB Обща квота: 5,5 GB


Цена: IDR 40 000


Купете пакета тук ...

Интернет Kuota ++ NetMax Malam 7GB Обща квота: 7GB


Цена: 70 000 IDR


Купете пакета тук ...

3. Prime Love Package

Не само NetMax Malam, можете да получите и KenDo квота в пакета Perdana Cinta , който предлага достъпни цени с голяма квота.

Подобно на Kuota ++ Kenyang Download, квотата за изтегляне Kenyang в този пакет има ограничение във времето за използване от 01:00 до 06:00.

Главна любов Подробности за пакета
Любов 50GB Обща квота: 50GB


Цена: 85 000, -


Купете пакета тук ...

Това са редица интернет пакети Tri, които предлагат квота KenDo в допълнение към самия пакет за изтегляне Kenyang, банда. Наистина евтино, нали?

Така че, не е нужно да поискате 3 кредитни превода, за да закупите интернет пакетите по-горе.

Освен това, тъй като интернет пакетите по-горе не предлагат автоматично подновяване, не е нужно да правите нищо, за да спрете квотата на KenDo 3.

Междувременно за това как да проверите квотата на KenDo 3, можете да направите това чрез приложението Bima +, което вече е инсталирано на вашия смартфон.

Как да използвам квотата KenDo

Източник на снимката: Африд Франсиско (не знаете периода на валидност на квотата на Кендо от колко часа? Вижте как да използвате квотата на Кендо по-долу)

За да можете да се насладите на квотата на KenDo и да изтеглите колкото искате на мобилния си телефон, наистина е лесно, банда.

Трябва само да изчакате квотата KenDo, която е от 01:00 до 06:00 .

Ако е въвело това време (въз основа на приложимия регион), автоматично използването на основната или редовната квота ще премине към квотата за изтегляне на Kenyang.

Така че тази квота е идеална за тези от вас, които обичат да стоят до късно, докато изтеглят и гледат стрийминг корейски драми.

Освен ниската цена, квотата, която получавате, също е голяма и може да бъде достъпна във всички мрежи, включително 4G.

Да, това е кратко обяснение на квотата KenDo Tri от Джака, банда. След като вече знаете от кой пакет искате да закупите квотата за изтегляне на Kenyang?

О, да, за тези от вас, които търсят начин да хакнат квотата KenDo 3, така че да могат да се използват 24 часа, за съжаление ApkVenue не може да го предостави, защото това е незаконна стъпка.

Затова наистина трябва да помислите каква квота ще получите при закупуване на интернет пакет! Надявам се, че е полезно!

Прочетете също статии за Интернет пакети или други интересни статии от Andini Anissa .