7 бързи начина да получите стотици абонати на YouTube на ден

Какво мислите, че може да се направи, за да получите бързи абонати за един ден? Тук ApkVenue дава съвети как да получите безплатни абонати!

Да имаш много абонати (хора, които се абонират за канал) в YouTube е мечта за много YouTube.

Като имат много абонати, обикновено броят на публикуваните видеоклипове се вижда по-бързо от много хора, отколкото хората, които имат няколко абоната.

Въпреки че как да получите абонати в YouTube е доста трудно. Има няколко трика, с които можете да опитате да разрешите този проблем.

Кои са някои съвети и трикове, които можете да направите, за да получите абонати на YouTube бързо и безплатно? Ето стъпките.

 • Как да добавяте видеоклипове от YouTube в статии в Blogger
 • 5 трика за получаване на 1000 последователи в Instagram за 1 ден

Бързи начини за получаване на абонати в YouTube

1. Заглавие

Снимка: barfutura

Даването на заглавие е основното нещо, за да направите видеоклипа си видим от много хора и да получите много абонати.

За да определите заглавие, можете да направите заглавие, което привлича вниманието или е вирусно по това време.

Например темата на дискусията ви е „Ускорете интернет връзката на Android“, след което заглавието, което може да се използва, е „Това е как да ускорите интернет до 3 пъти“ или други заглавия, но не бъдете твърде властен .

2. Вирусен

Снимка: viralvideoscholarshipcontest

YouTube е най-големият видео сайт днес. Всички, които искат да видят най-новите и вирусни видеоклипове, ще се пуснат в YouTube.

Можете да използвате това, за да създадете вирусно видео въз основа на текущата тенденция. По този начин мнозина ще видят вашето видео и може би също ще се абонират за вашия канал .

3. Уникални видеоклипове

Снимка: magentainspired

Въпросното уникално видео се различава от другите канали . Доколкото е възможно, вие създавате оригинално съдържание от собствената си работа.

Ако обаче не можете, можете да заснемете видеоклипове на други хора (дори това да не е добре) и да направите нов видеоклип с различна перспектива.

4. Воден знак

Снимка: YouTube / JalanTikus

Добавянето на воден знак е доста важно при публикуване на видеоклип в YouTube.

С воден знак хората, които възнамеряват да вземат видеоклипа ви за повторно качване с различна гледна точка, ще обезсърчат намерението си.

В допълнение, водните знаци също улесняват посетителите да запомнят името на канала ви . Ако често виждате видеоклипове, към които добавяте воден знак , има вероятност този човек да се абонира за вашия канал .

5. Качвайте периодично

Снимка: квадрат

Идеалният срок за качване на видеоклипове в YouTube е веднъж седмично .

Ако сте усърдни в създаването на нов видеоклип, разбира се, вашият видеоклип ще се появи повече при търсенията в YouTube. Вашият канал ще стане още по-известен и няма да отнеме много време, за да получите бързо абонати в YouTube.

Но нещото, което трябва да запомните, е, че качването на твърде много видеоклипове за една седмица може да затрудни посетителите на канала ви да намерят видеоклипа, който искат да видят.

6. Промоция

Снимка: business2community.

Промоцията е едно от важните неща, за да привлечете много абонати на YouTube. Като начало можете да популяризирате в социалните медии , като Facebook, Twitter, Instagram или други социални медии.

Друг начин, който може да се използва за промоция, е чрез коментиране на добре познат канал в YouTube. Тук можете да посетите вирусни видеоклипове в YouTube и след това да предоставите коментари, които ви канят да видите видеоклипове в канала си .

7. AddMeFast

Снимка: AddMeFast

Ако всички методи по-горе не са успели да накарат вашия абонат да се увеличи значително. Можете да опитате чрез уебсайта AddMeFast .

Сайтът AddMeFast предлага разнообразни неща за YouTube, които можете да добавите бързо, като абонамент за YouTube, харесвания, любими и показвания. Как да го направя?

 • Отворете сайта AddMeFast и се регистрирайте чрез връзката, за да получите 300 точки.
 • След като се регистрирате, изберете Добавяне на сайт / страница в горния ляв ъгъл.
 • Въведете необходимите неща: Type: YouTube Subscribe


  CPC: Isi 2-10 (semakin besar, maka pertambahan Subscriber YouTube kamu juga semakin cepat.)


  Username/Id: Username Channel Kamu


  Total Clicks: Off


  Daily Clicks: Off


  Receive Clicks From: All Genders


  and: All Countries

 • Ако е така, щракнете върху Запазване на промените . Тогава просто трябва да изчакате.

Това са някои начини да получите постоянни абонати на YouTube бързо и безплатно. Ако имате други начини, не забравяйте да ги споделите в колоната за коментари. Късмет!