15 най-нови и най-добри игри за Android (актуализация 2020)

Този списък с най-новите игри за Android може да бъде вашият избор, който търси вълнуващи игри. Има много възможности за избор на най-новите игри за Android, които ApkVenue събра тук.

Може би сте играли много Mobile Legends , Free Fire и PUBG Mobile много , нали? Но, някога отегчавали ли са ви едни и същи игри?

Ако е така, това е точно! Проблемът е, че този път ApkVenue ще обсъди и ще даде препоръки за най-новите и най-добрите игри за Android 2020, които можете да играете безплатно.

Гарантирано, след като инсталирате и играете играта, вашата скука може да изчезне тук! Любопитни ли сте за най-новите игри за Android за 2020 г.? Хайде, вижте по-долу, банда!

Най-новите препоръки за Android игри 2020

Можете да намерите редица най-нови препоръки за игри, както онлайн, така и офлайн, които можете да инсталирате и играете безплатно.

Е, ето преглед на колекцията от най-новите и най-добрите игри за Android 2020, които можете да направите. Кой ще играеш?

1. Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game

Искате ли да опитате да играете най-новите онлайн игри за Android, които са забавни и предизвикателни? Ако е така, можете да инсталирате най-новата игра, наречена Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game .

Ninja's Creed се предлага с хлъзгави 3D визуализации и доста интересен механизъм за игра. Тази игра също напомня на играта Sniper Elite, тъй като се появява във формата на Shooter от първо лице.

Разликата е, че в тази игра ще действате със стрелки и ще изпълнявате мисии, които са все по-трудни на всяко ниво. Гарантирано забавление!

Подробности Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game
Разработчик 707 ИНТЕРАКТИВ: Забавни епични ежедневни игри
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 100 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг -

Изтеглете Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game чрез Google Play.

2. Romancing SaGa Re: univerSe

Фен ли сте на играта, направена от Square Enix? Точно така! Този разработчик току-що пусна най-новата Android RPG игра, знаете ли!

Romancing SaGa Re: univerSe е разположен във SaGa вселената, със същия геймплей като Final Fantasy Brave Exvius, който е настроен във Final Fantasy вселената, банда.

Трябва да събирате герои, да сформирате екип и да преодолявате всякакви заплахи. Можете също така да зададете дали борбата срещу врага ще се извършва автоматично или ръчно.

Подробности Романсиране на SaGa Re: univerSe
Разработчик SQUARE ENIX Co., Ltd.
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 124MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр Ролева игра
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Romancing SaGa Re: univerSe чрез Google Play.

3. Tales Of Crestoria

Все още в жанра на Ролевите игри, известни още като RPG игри, този път има Tales of Crestoria, която е гача игра, тематична като много уникалната игра Tales.

Тази игра носи история за приятелство между двама души, които пътуват. Не само уникална история, но има и камеи от други Tales, които ще украсят тази игра.

Една от най-добрите игри за 2020 г. за Android предлага анимация и саундтрак, които са не по-малко зашеметяващи от Tales. И със сигурност тази игра е безплатна!

Подробности Приказки за Крестория
Разработчик BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер Варира
Изтегли 100 000 и повече
Жанр Ролева игра
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Tales Of Crestoria чрез Google Play.

4. Bangbang Rabbit!

Въпреки че изисква интернет връзка, Bangbang Rabbit! включително една от най-новите игри за Android офлайн, защото може да се играе и без връзка с интернет.

В тази игра за Android за хакване и наклонена черта ще станете силен заек и ще трябва да биете чудовища с помощта на различни оръжия.

Въпреки че най-добрата офлайн игра за Android беше пусната само преди няколко дни, не ви навреди да я изпробвате. Нещо повече, Bangbang Rabbit! има геймплей, който не е скучен.

Подробности Bangbang Rabbit!
Разработчик X-Land
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 5000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг -

Изтеглете Bangbang Rabbit! чрез Google Play.

5. Човек с един удар: Пътят към героя 2.0

One-Punch Man: Road To Hero 2.0 изисква да събирате карти с геймплей в неактивен стил и някои RPG елементи, които са много забавни за игра.

Тази лека онлайн игра за Android е оборудвана с различни режими на игра, като например сюжет, онлайн PvP и Extreme Trial. Всъщност има и някои забавни мини-игри, знаете ли.

Накратко, тази игра ще изисква да събирате герои под формата на карти и да ги надграждате, за да ги направите по-силни, банда. Интересувате ли се да опитате?

Подробности Човек с един удар: Пътят към героя 2.0
Разработчик OASIS GAMES LIMITED
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 81MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Ролева игра
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете One-Punch Man: Road To Hero 2.0 чрез Google Play.

Други най-нови игри за Android ...

6. Call of Duty: Mobile

Чрез издателя Garena Indonesia играта FPS от разработчика Activision най-накрая официално пусна мобилна версия за платформите Android и iOS.

Call of Duty: Mobile или COD Mobile в момента е една от най-новите игри за Android за 2019 г., които все още се увеличават, конкурирайки се с популярността на PUBG Mobile и Free Fire в страната.

COD Mobile представя различни режими, които можете да играете, като Deathmatch, Bomb Mission, до Domination от гледна точка на първо лице.

Има и режим Battle Royale, следващ тенденцията на играта, която се развива напоследък и не отстъпва на най-новата игра за Android 2020, банда.

Подробности Call of Duty: Mobile
Разработчик Garena Mobile Private
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 68MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Екшън, Снимане
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

Изтеглете Garena Shooting Games

7. Марио Карт тур

Освен Super Mario Run, Nintendo представя и играта Mario Kart Tour с елементи на аркадни състезания на устройства с Android и iOS.

Тази най-нова игра за Android включва различни специални герои като Марио, Луиджи, Йоши, Праскова, Боузер и много други.

По отношение на геймплея , тази новоиздадена игра за Android е подобна на играта Mario Kart 8 Deluxe, която е и една от най-добрите състезателни игри за конзолата Nintendo Switch.

За тези от вас, които са любопитни как да инсталирате и играете Mario Kart Tour, ApkVenue също го е обсъждал преди.

Подробности Марио Карт тур
Разработчик Nintendo Ко ООД
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 117MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Екшън, състезания
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

8. DIGIMON ReArise

След това има DIGIMON ReArise, който вече има версия на английски, след като преди това беше достъпна само японската версия.

Тази игра, направена от BANDAI NAMCO Entertainment, ви прави носталгични за играта на PlayStation 2 игри, като франчайз Digimon World или Digimon Rumble Arena.

Тук можете да се биете с други играчи заедно с пет Digimon, които можете да призовете в един мач.

Не само това, в тази най-добра игра за Android вие също се запознахте с концепцията за ферма, където можете да се грижите за Digimon като домашни любимци, знаете ли.

Подробности DIGIMON ReArise
Разработчик BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 81MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

9. 4Story - Age of Heroes

Известен с версията си за компютър, накрая 4Story - Age of Heroes вече официално присъства на платформата Google Play Store, банда.

Това офлайн RPG игра предлага полу-отворен свят игра , където можете да се запознаете подземия , завърши слуги и владей тъмница управляващите шефове . Наистина вълнуващо, нали?

Една от най-добрите онлайн игри за Android, разработена от разработчика Zemi Interactive, предлага и способна графика. Така че няма да съжалявате, че сте изтеглили най-новата игра за Android на тази!

Подробности 4Story - Age of Heroes
Разработчик Zemi Interactive
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 43MB
Изтегли 5000 и повече
Жанр RPG
Рейтинг 2,8 / 5 ( Google Play )
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

10. Шах Onmyoji

Играта на игри е просто бъркане с герои ? Всъщност това е същността на игрите с жанра auto-battler като Auto Chess или Chess Rush, банди.

NetEase Games също не иска да пропусне тази тенденция, като представи най-новата игра за Android Onmyoji Chess с линия герои от играта Onmyoji Arena.

Подобно на другите игри, тук трябва да се изправите срещу други герои в дъска за игра 8x8, да продължите да печелите и да сте последните, които оцелеят.

Подробности Шах Onmyoji
Разработчик Игри NetEase
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 58MB
Изтегли 10 000 и повече
Жанр Настолна игра
Рейтинг 3.7 / 5 ( Google Play )
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

11. Gravity Rider Zero

Да, в днешно време всичко е напълно финансирано ! Това включва игралния свят, който вие познавате като печалба .

Е, Gravity Rider Zero, който ApkVenue обсъди този път, донесе голяма промяна, знаете ли. Като се започне от премахването на компонентите за надстройка, платежните системи и други.

В сравнение с предишната версия, е ясно, че разработчик Живи игри ще донесат още по-добро игри екосистема справедлив за всички играчи. Добра работа!

Подробности Gravity Rider Zero
Разработчик Vivid Games SA
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 51MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр Състезание
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

12. Проект Нулеви смъртни случаи

Друга нова игра за Android през октомври 2019 г. е Project Zero Death, която е подходяща за тези от вас, които търсят онлайн мултиплейър игра, която е лесна за игра.

2D жанрът на играта- стрелецът представя повече от 30 папки, които можете да играете със 7 избор на уникален герой, който ще продължи да расте при актуализация в бъдеще.

Изборът на оръжия също варира, където можете да ги получите в няколко части на картата със съответните им функции и предимства.

Подробности Проект Нулеви смъртни случаи
Разработчик Секунди
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 86MB
Изтегли 10 000 и повече
Жанр Екшън, Снимане
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

13. Зооба

Zooba или Zooba: Free-For-All Battle Game, разработена от разработчика Wildlife Studios, може да комбинира елементи от MOBA игри и Battle Royale , банди.

Тук ще се биете с още 20 играчи на карта . Можете също така да изберете 10 сладки героя, вдъхновени от диви животни, като лъвове, вълци, шимпанзета и други.

За онези, които са отегчени, защото не са успели да получат пилешка вечеря в PUBG Mobile или са отскочили от Free Fire, тази игра може да бъде лек!

Подробности Зооба
Разработчик Студия за диви животни
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 120MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр Екшън, Снимане
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

14. Real Driving Sim

Игрите за автомобили с Android не винаги трябва да бъдат бързи, знаете ли! В този списък има и игри със симулационен жанр , които трябва да играете като Real Driving Sim .

Real Driving Sim разполага с избор от над 80 модела автомобили, където можете да разгледате и 20 обширни града, вдъхновени от реалния свят.

В тази последна офлайн игра за Android, вие също ще получите мултиплейър режим, където можете да се срещнете с играчи на тази игра от цял ​​свят.

Подробности Истинско шофиране
Разработчик Овидиу Поп
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 43MB
Изтегли 500 000 и повече
Жанр Състезания, симулация
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )
ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

15. SCP 096 СКОРО

И накрая, има Android игра на ужасите , която е идеална за моменти на Хелоуин. Чували ли сте някога за градска легенда за SCP същества, банда?

Е, в играта SCP 096 MODEST ще се изправите срещу SCP 096, с тъмен и зловещ фон на стаята.

Просто трябва да бягате и да избягвате атаки от SCP 096, който има човешка форма, висока почти два метра, и крясък, който разбива ушите.

Подробности SCP 096 MODEST
Разработчик App2Craft
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 42MB
Изтегли 100 000 и повече
Жанр Екшън, ужас
Рейтинг 3.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете тук: SCP 096 MODEST чрез Google Play

Е, това е препоръката за най-новите и най-добрите игри за Android, които да играете. Жанровете също са много разнообразни, така че можете да изберете каквото ви харесва!

Имате ли други препоръки за игри, които са не по-малко вълнуващи? Не се колебайте да пишете и споделяте мнението си в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за Android игри или други интересни статии от Даниел Кахяди .