само за единични! Можете да играете 7 виртуални приятелки на Android

Самотните момчета трябва да се чувстват много самотни, защото няма любовник. Или може би е трудно да се намери гадже, поради лоши техники за приближаване.

Самотните момчета трябва да се чувстват много самотни, защото няма любовник. Или може би е трудно да се намери гадже, поради лоши техники за приближаване .

Отпуснете се, можете да го научите или просто да попълните празнотата на сърцето си с виртуална приятелка на Android. ApkVenue събра 7 виртуални приятелки, които можете да играете на Android . Следва прегледът.

  • Директно инсталиране! Тези 5 приложения правят приятеля ви по-секси
  • Законът за случайно гледане на секси снимки или порно в Интернет
  • 5 факта за Mai Shiranui, най-сексият персонаж в играта може да предизвика кървене от носа!

7 виртуални приятелки, които можете да играете на Android

1. Мечта приятелка

Ако трябва да запълниш празнотата си или ако си wibu към анимето moe , значи си добър мач за Dream Girlfriend .

Тази игра ви довежда до сърцето ви, за да създадете и проектирате виртуалната приятелка, която искате, от прически, височина, цвят на кожата и други свързани неща.

2. VR приятелка

Изморени от двуизмерни виртуални приятелки и усещате границите на вашия „плосък“ екран на телефона. Можете да почувствате усещането за „повече“ във VR Girlfriend .

С придатъка на „VR“, със сигурност знаете, атмосферата ще се чувства като да бъдете сами заедно , използвайки VR устройство. Те дори могат да танцуват за вас и да „изгорят“ нарастващото усещане.

3. Палава приятелка

Naughty Girlfriend ще ви донесе 3D виртуално гадже, което има по-интензивно поведение. Разбира се, с "палави" извивки ще направи тази игра още по- гореща .

Можете да правите почти всичко с любимия си герой. Разговаряйте с нея, преоблечете я и си играйте с нея. Колкото повече го обичате, той ще обича и вас повече.

4. VGAR

Наистина не харесвате характера moe , а по-скоро като 3D герой, адаптиран от момичетата кавказки ? Можете да опитате да играете VGAR .

С виртуалните устройства можете да почувствате дълбока сензация с виртуалната си приятелка. Можете дори да го персонализирате в стила, за който сте мечтали.

5. Говореща хубава приятелка

ИИ или изкуствен интелект, което означава изкуствен интелект , наистина напоследък процъфтява . Този път AI е вграден под формата на виртуална приятелка.

Той може да говори директно с вас, дори изглежда като истинска красива жена . Прекарвайте време в чат с него, за да не бъде самотен.

6. Моята виртуална приятелка Джули

Друг AI идва с името Джули . Тя изглежда много красива и секси, въпреки че е само виртуална, тя може да дразни сърцата на мъжете, които я „играят“.

Можете също така да промените външния вид на Джули според вашите желания и скрити желания . Говорете с нея за романтични неща и тя ще ви върне същата обич.

7. Приятелка на Мая

Ако вашият мобилен телефон има неадекватни спецификации, успокойте се, все пак можете да си вземете друга виртуална приятелка. Maya Girlfriend , идва с малко по-минималистичен вид на героите, но все пак издава същото „усещане“.

Интересното е, че тази игра може също да персонализира и проектира характера на гаджето, който желаете. Освен това, можете да я питам се като истински приятел.

Това са 7 виртуални приятелки, които можете да играете на Android . Разбира се, тази игра може да се играе само от възрастни мъже. Напишете мнението си в колоната за коментари по-долу!