най-лесният начин да стартирате ios приложения на компютър

Ако стартирането на приложения за Android на компютър е често срещано, какво ще кажете за стартирането на приложението за iOS? Тук ApkVenue казва, най-лесният начин да стартирате приложението iOS на компютър.

В днешно време почти всеки има смартфон, нещото, което прави това устройство никога извън обсега ни, е поддръжката на приложения, които могат да поддържат и съпътстват ежедневните дейности. Ето защо зависим толкова много от смартфоните, а не от компютрите . Но какво, ако можете да използвате приложение за смартфон на компютър с компютър?

Ако смартфон с Android е ясен, не е изненадващо, но как да стартирате iOS приложения на лаптоп ? Отчитане от TechViral, тук ApkVenue ви дава начин да стартирате iOS приложения на компютър. Спокойно, методът, който обичаме, е съвсем прост. Трябва само да инсталирате софтуер за емулатор на вашия компютър.

  • 4 логични причини, поради които разработчиците дават приоритет на iOS, отколкото на Android
  • Това са новите функции на iOS 10, които карат потребителите на Android да преминат към iPhone
  • Как да прехвърляте акаунти в Clash Royale от iOS към Android и обратно

Най-лесният начин да стартирате iOS приложения на компютър с компютър

1. iPadian емулатор

iPadian е един от най-популярните и най-използвани емулатори на iOS. Чрез инсталиране на iPadian ви позволява да стартирате приложения и игри, базирани на iOS, на компютър с Windows. Този емулатор е много интересен, защото е в състояние да се справи с развитието на версията на iOS. Така че, когато Apple пусне най- новата актуализация на iOS, iPadian също ще покаже съобщение на екрана, за да изтегли системната актуализация и да стартира най-новата версия на iOS, iOS 10.

Драйвери за приложения и игри на свободна практика за ИЗТЕГЛЯНЕ

iPadian има най-пълния интерфейс на iOS със специален магазин за приложения, който придава на iPad по-плътно и естествено усещане, дори когато работи на компютър. iPadian Emulator също е на разположение абонаментен пакет, за да може да стартира всички приложения за iOS, както и Android. Как да го използвате е много лесно, просто трябва да го изтеглите , инсталирате и стартирате.

2. Въздушен iPhone емулатор

Air iPhone е може би любимият ми iOS емулатор за компютър с Windows, благодарение на неговия приятелски интерфейс и най-простия. За да можете да стартирате програмата, е необходима приставката Adobe Air . Така че, вие също трябва да инсталирате Adobe Air на вашия компютър. Този iPhone Air е идеален за вас, разработчиците, да опитате и тествате приложението, преди да бъде пуснато окончателното приложение. За съжаление, Air iPhone не е напълно функционален, повечето показани функции на приложението не са всички използваеми и все още имат недостатъци по отношение на браузър, който все още не е достъпен.

Изтеглете драйвери и смартфони за приложения Genuitec

3. MobiOne Studio

MobiOne Studio е емулатор на iPhone за персонални компютри с Windows, създаден специално за разработване на iOS приложения за разработчици . MobiOne е създаден с помощта на HTML5 хибридно приложение, моделирано по рамката на Cordova / PhoneGap . Mobieone може да се използва много лесно за създаване на iOS приложения и е съвместим със стандартните приложения за iPhone. С помощта на MobiOne можете да получавате известия от изпълняваните приложения и да споделяте приложения лесно по имейл. Има две опции за режим, а именно използване на iPhone или iPad. Mobione също може да инсталира приложения за iOS извън App Store, така че можете да почувствате, че iPhone вече е прекъснат .

Изтеглете драйвери и смартфони за приложения Genuitec

MobiOne Studio може да се използва не само за създаване на приложения на iOS, но и на други мобилни устройства. MobiOne Studio осигурява лесен и интуитивен подход за използването му. Принципът на работа е „ Пишете веднъж, стартирайте навсякъде “, така че можете да създадете приложение, използвайки MobiOne Studio и да го внедрите както на iOS, така и на Android .

Това са 3 емулатора за стартиране на iPhone приложения на компютър. За обикновена употреба тези 3 емулатора не са достатъчно добри. Но за разработчиците на приложения емулаторите са много полезни за тестване на приложения. Какво мислите, интересувайки се да опитате?