Ето как да излезете и да промените BBM акаунта на Android, без да деинсталирате

Объркани сте, че няма бутон за излизане или излизане, но искате да промените своя BBM акаунт, ето един лесен начин да промените своя BBM акаунт на Android, без да е необходимо да деинсталирате.

Ако други акаунти в социалните медии предоставят бутон за изход, за да излезете от вашия акаунт и да го замените с друг акаунт, няма да намерите бутона в приложението BBM (BlackBerry Messenger). Начинът да замените вашия BBM акаунт с друг акаунт е да деинсталирате BBM и да го преинсталирате.

Повторното инсталиране на BBM, за да можете да променяте BBM акаунти и излизането от BBM акаунти на Android е неефективен начин да направите това. В тази статия ще ви обясня как да можете да замените вашия акаунт в BBM Android с акаунт.

Как да променя BBM акаунт на Android без деинсталиране

По следния начин можете да замените своя BBM акаунт с нов или съществуващ имейл за BlackBerry ID, без да е необходимо да деинсталирате BBM Android. Можете да направите този начин, за да излезете от вашия BlackBerry ID BBM на Android на всички видове Android.

  • Как да четете BBM съобщения, без да давате маркировки за четене на подателя
  • Изключете тази функция на BBM, ако не искате да ви хванат да гледате порно
  • BBM Mod iOS: Променете външния вид на BBM Android Подобно на най-новата версия на BBM iPhone

Как да променя BBM акаунт на Android

Как променяте своя BBM акаунт на Android? Ето как да излезете от BBM и да промените своя BBM акаунт, както и да промените своя BBM PIN на Android, без да е необходимо да деинсталирате .

  • Уверете се, че това, което използвате, е най-новата версия на BBM.

    Приложения за социални приложения и съобщения на BlackBerry ИЗТЕГЛЕТЕ
  • Отидете в менюто Настройки> Приложения> Всички приложения, след което потърсете приложението BBM Android.

  • Направете Clear Data приложение на гориво и след това щракнете върху OK .

  • Ако сте направили Clear Data, можете автоматично да промените вашия BBM акаунт. За да влезете отново, просто отворете приложението BBM Android.

Ето как да промените вашия BBM акаунт и да излезете от BBM. Трябва да знаете, преди да направите Clear Data, не забравяйте да запомните вашия BlackBerry ID акаунт. Ако забравите своя BBM акаунт, можете да използвате най- лесния начин да преодолеете забравената BBM парола на Android, за да възстановите вашата BBM парола.