10 бр софтуер, който трябва да замените веднага!

Чрез тази статия ще обсъдим 10 pc софтуер, който трябва да бъде заменен с друг подобен, но по-мощен pc софтуер, а някои дори са безплатни.

Знаете ли, че определен софтуер , който сте използвали на вашия компютър, изглежда остарял и вече не е мощен ? Сега има много нови софтуери, които имат дори по-големи възможности от софтуера, който вече е добре познат и дори има много потребители.

Чрез тази статия ще обсъдим 10 компютърни софтуера, които трябва да бъдат заменени с други подобни, но по-мощни, компютърни програми, а някои дори са безплатни. Готов? Нека започнем списъка специално за вас.

  • Тези 5 уникални приложения за Android са ГАРАНТИРАНИ, за да направят живота ви още по-вълнуващ!
  • 6 най-популярни пиратски софтуера в Индонезия
  • Какъв тип потребител на пиратски софтуер сте?

10 РС софтуер, който трябва да бъде заменен с друг софтуер

1. WinRAR и WinZIP

Все още ли използвате софтуер WinRAR или WinZIP като инструмент за компресиране на данни и документи? Разбира се, тези два софтуера са абсурдно добре известни, но знаехте ли, че са платени и повечето потребители от Индонезия ги използват незаконно и използват пукнатини .

За да преодолеете това, всъщност все още можете да използвате друг страхотен софтуер, наречен 7-Zip. 7-Zip има външен вид, който не се различава много от другия софтуер за компресиране, дори има специална функция, която може да компресира данни, използвайки системата 7zip , така че степента на компресия да е по-голяма.

Компресия и архивиране на приложения 7-Zip.org ИЗТЕГЛЯНЕ Компресиране на приложения и архивиране 7-Zip.org ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Nero Burning ROM

Все още ли използвате Nero Burning ROM? Освен теглото, на софтуер Nero сега е известен като един от най- софтуер , който много носене на пълнеж , които отговарят на твърдия диск. Когато просто искате да използвате Nero като CD / DVD записващ софтуер , когато инсталацията приключи, ще намерите много нежелан допълнителен софтуер . Така че е включен в софтуера за компютър, който трябва да бъде заменен,

Вместо това можете да използвате друг готин софтуер като Power ISO за CDBurnerXP, който е готин, но безплатен.

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ cdburnerxp.se

3. Боя

Все още ли използвате приложението Windows Paint по подразбиране? За прости задачи, като например снимки на екранни снимки и прости драскулки, все пак може да е надеждно, а. Но ако е над това? Време е да разчитате на друг софтуер, който е по- мощен, но все пак безплатен. Един от тях е GIMP.

GIMP може да се конкурира с Adobe Photoshop по отношение на ретуширане на снимки и манипулиране на изображения. Макар и не толкова пълен като Photoshop, за калибъра на свободния софтуер той е много надежден. Освен това има софтуер, наречен Paint.NET, който е подобрена версия на вградения в Windows Paint.

Приложения за снимки и изображения Екипът на GIMP ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Windows Picture Viewer

Тук отново. За тези от вас, които не са твърде загрижени за софтуера за показване на изображения, може би Windows Picture Viewer е достатъчен. Но колкото повече тук форматите на изображенията и разширенията са все по-разнообразни и не могат да бъдат отворени с вградения софтуер за Windows OS.

Вместо да ви боли глава, това е софтуер за компютър, който трябва да бъде заменен, по-добре е да изтеглите XnView или IrfanView. Тези две приложения са солидни приложения, които могат да отварят различни видове изображения безплатно и квалифицирано.

Приложения за производителност XnView.com ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения за производителност Irfan Skiljan ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Adobe Reader

Ако сте офис или студент, който често се бори с файлове във формат PDF , трябва да сте запознати със софтуер, наречен Adobe Reader. Този софтуер изглежда като задължително приложение, което трябва да се намира на компютър. Но има ли друг софтуер, който да е не по-малко мощен и по-лек?

Разбира се, че има. Можете да разчитате на Foxit Reader и SumatraPDF за отваряне на PDF файлове, които обикновено се обработват от Adobe Reader. И двете са безплатни и имат функции, които са дори толкова пълни, колкото Adobe.

Офис приложения и бизнес инструменти Софтуер Foxit ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения за производителност Krzysztof Kowalczyk ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Internet Download Manager

Това е най -популярният софтуер за управление на изтегляния в света. Нищо не може да победи Internet Download Manager по отношение на пълнотата на функциите и лекотата на използване, но е платено и по-голямата част от потребителите му в Индонезия все още разчитат на crack, за да го използват. Тогава има ли приложения, на които може да се разчита освен Internet Download Manager ?

Можете да използвате FlashGet или Orbit Downloader като заместител на IDM . И двете имат още по-добър външен вид със стотици функции, които могат да бъдат изследвани допълнително.

Изтегляне на приложения и приставки Trend Media Co. ООД ИЗТЕГЛЯНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЯ И ПЛИГИНИ Innoshock

7. Internet Explorer

Все още ли използвате браузъра Internet Explorer днес? Само в Windows 10 IE е отделен и заменен от неговия наследник Microsoft Edge. Що се отнася до уеб браузърите, много хора вече знаят какъв софтуер е надежден. Започвайки от Google Chrome до най-новия браузър, Vivaldi.

Vivaldi Technologies ИЗТЕГЛЯТ приложения за браузър

8. K-Lite Mega Codec Pack

Кодекът е завършен, но всичко това ли ви трябва? Появата му, която никога не е била актуализирана от много отдавна, кара този софтуер бавно да бъде изоставен от своите потребители. Вместо това сега можете да разчитате на KMPlayer или PotPlayer като видео плейър, който е не по-малко готин.

И двата софтуера имат красив външен вид, съчетан със специални функции, които не са собственост на K-Lite , като ръчно синхронизиране на субтитри за поддръжка на триизмерни филми.

Приложения Видео и аудио KMPlayer ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения Видео и аудио Daum Communications ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Yahoo! Messenger и други приложения за незабавни съобщения

Ако използвате повече от един акаунт за приложение за незабавни съобщения на вашия компютър, трябва да сте се уморили да инсталирате много софтуер, само за да комуникирате с много хора в различни приложения. Всичко това може да бъде преодоляно с помощта на мултимедийни приложения като Pidgin и Trillian .

Pidgin и Trillian позволяват на потребителите си да влизат, използвайки различни акаунти за незабавни съобщения , като Yahoo! messenger, AIM, Facebook, ICQ и много други опции.

Социални приложения и приложения за съобщения Gaim ИЗТЕГЛЯНЕ Cerulean Studios Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Microsoft Office

Освен плащане, Microsoft Office изисква и голямо пространство за съхранение. Функциите са страхотни и пълни, но за тези от вас, които имат посредствен компютър, определено ще ви е трудно, ако искате да изпробвате нова версия на този продукт на Microsoft. не се притеснявайте, има Kingsoft Office .

Появата му е много подобна на Microsoft Office, последвана от почти същите функции, които правят Kingsoft популярен като алтернатива в офис софтуера . Още по-изненадващото е, че той дори има много малък размер на инсталационния файл, така че не отнема много място за съхранението му.

Офис приложения и бизнес инструменти Kingsoft Office Software Corporation Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

По този начин тази статия направихме около 10 компютърни софтуера, които трябва да бъдат заменени според вашите нужди. Вече знаете, че все още има много мощен софтуер за изследване. Освен това, ние също искаме да уведомим нашите читатели, че безплатният софтуер е не по-малко голям от платения софтуер. Късмет!