10 начина да получите безплатен wifi навсякъде и по всяко време

Не можете да сърфирате в интернет, защото няма квота или WiFi? Не бъдете тъжни! Можете да сърфирате без прекъсване, като получите следния безплатен WiFi!

В днешния свят интернет квотата се превърна в една от нуждите на много хора, особено за хилядолетия, които винаги са актуализирани и постоянно работят в интернет.

Без квота за интернет определено ще се почувствате отегчени, защото нямате достъп до интернет. Други дейности, които изискват интернет мрежа, също могат да бъдат нарушени.

Но дори и да нямате квота, пак можете да сърфирате в интернет, ако сте свързани към WiFi мрежа с доста стабилна интернет връзка.

Тогава какво, ако нямате квота за интернет или WiFi у дома? Сигурно ви омръзва, защото не можете да стриймвате любимите си филми или да играете любимите си игри, нали?

Не се притеснявай, банда! Защото ApkVenue ще разкрие как да получите безплатен WiFi, за да можете да продължите да сърфирате по всяко време. Любопитен? Вижте урока по-долу!

Как да получите безплатен WiFi навсякъде

Когато сте свързани към WiFi със стабилна интернет връзка, можете лесно да използвате различни приложения, които изискват интернет.

Но ако нямате WiFi, все още можете да сърфирате в интернет, като използвате безплатен WiFi. Ето как можете да получите безплатен WiFi, който можете да опитате.

1. Използвайте вградения WiFi скенер на смартфона

Можете да направите как да получите безплатен Wifi на Android, iPhone или PC, като използвате вградения WiFi скенер до максимум, банда.

Звучи тривиално, нали? Но не всеки разбира как да го използва правилно, за да може да получи безплатен WiFi, където и да се намирате.

Методът също е много лесен, знаете ли! Просто отворете WiFi настройките на вашия смартфон или компютър, след което потърсете WiFi връзка, която е означена като незащитен силен текст или отворена .

2. Инсталирайте приложението за WiFi скенер

Понякога резултатите от намирането на WiFi по подразбиране на смартфон или лаптоп не са оптимални, така че имате проблеми с получаването на отворена WiFi мрежа.

Затова се нуждаете от приложение за WiFi скенер . Защото това приложение за търсене на WiFi може да открива WiFi около вас по-оптимално.

На компютър с Windows можете да използвате софтуер за WiFi скенер като WeFi Pro и NetStumbler. Междувременно за смартфони можете да използвате приложението WiFi Map.

3. Използвайте Facebook Find Wi-Fi

Можете също така да опитате как да получите безплатен WiFi с функцията Facebook, а именно Find Wi-Fi. Тази функция ви позволява да намерите най -близкото местоположение на безжична точка за достъп .

Find Wi-Fi ще покаже SSID за горещи точки, които не са нито защитени с парола, нито защитени с директна употреба.

След като намерите гореща точка, която не използва парола, можете директно да свържете смартфона си с горещата точка, за да получите безплатен WiFi.

Как да получите повече безплатен WiFi ...

4. Увеличете ограничението за безплатен WiFi

Как да получите безплатен WiFi без приложение също може да бъде измамен чрез увеличаване или увеличаване на лимита за безплатен WiFi, банди.

За да направите това, трябва да инсталирате приложението Makeup MAC (Media Access Control) и да поработите с MAC адреса на вашия компютър или лаптоп.

Разбира се, този метод не се препоръчва, защото е същият като проникването в WiFi, освен ако наистина не сте в наистина спешна ситуация.

5. Възползвайте се от Програмата за лоялни доставчици

Един от известните доставчици , Telkomsel, предоставя програма за лоялност за своите клиенти. Тази програма се предлага и на различни места.

Този клетъчен оператор има много горещи точки с етикет WiFi.id, които са инсталирани на почти всяко обществено място. Можете също да го използвате, за да получите безплатен WiFi.

Тази програма за Royalty обаче има ограничение във времето. Затова се възползвайте максимално от това време, за да извършите необходимите ви интернет дейности.

6. Използвайте Google Station WiFi

Тази програма, създадена от Google, предоставя безплатна WiFi зона за обществеността в сътрудничество с местните интернет доставчици CBN и FiberStar.

За да влезете в този безплатен WiFi, трябва само да въведете номера на мобилния си телефон, след което ще получите SMS, съдържащ парола за достъп до този WiFi.

Въпреки че се предлага в различни големи градове, за съжаление Google Station WiFi ще спре да работи в Индонезия в края на 2020 г.

7. Използвайте WiFi в къща на приятел

Едно от най -добрите места за безплатен WiFi е в дома на приятел. От многото приятели, които имате, разбира се, има някои, които имат WiFi в къщата си.

Можете да посетите къщата му под предлог да вършите домакинска работа заедно или просто да го посетите. След това можете да поискате разрешение за използване на WiFi.

Карането на интернет в дома на приятел също е един от начините да получите безплатно WiFi на Android законно, който можете да опитате, банда!

8. Посетете място, което осигурява безплатен WiFi

Освен това можете да посетите и места, които предоставят безплатни WiFi съоръжения като кафенета или ресторанти, които са доста популярни във вашето място на пребиваване.

Можете да се наслаждавате на безплатен WiFi в кафенета или ресторанти, колкото искате, само като поръчате чаша кафе. Наистина икономично, нали?

Всъщност можете да сърфирате с часове, като използвате безплатния WiFi, докато довършвате поръчаната храна или напитка.

9. Посетете хотела

Посещение на хотел само за да получите безплатен WiFi? Изглежда, че това е много скъпо решение, което много хора не могат да направят.

Но трябва да изпробвате този безплатен WiFi метод, когато сте на почивка извън града и изберете да нощувате в хотел, банда.

Можете също да направите как да разберете паролата за WiFi на хотела, като попитате директно на рецепцията на хотела. След това можете да сърфирате, колкото искате!

10. Нарушаване на WiFi

И накрая, има начини да получите безплатен WiFi навсякъде, който можете да направите, като нахлуете в WiFi на вашия лаптоп или мобилен телефон.

Разбира се, този един метод е незаконен и е силно обезкуражен, защото ще навреди на собственика на WiFi, който сте откраднали.

Но в спешна ситуация можете да опитате да разбиете открития WiFi около вас. Просто това трябва да знаете как да проникнете във WiFi.

БОНУС: Как да проникнем в WiFi без приложение

Искате ли да получите WiFi с трикове в хакерски стил, а именно проникване в съседен WiFi или кой WiFi е открит около вас?

Лесно! Можете да направите това, като следвате урока за това как да проникнете в WiFi без приложение в следващата статия.

ВИЖТЕ СТАТИИ

И така, това бяха 10 начина да получите безплатен WiFi , който лесно можете да опитате навсякъде. По този начин вече не трябва да се притеснявате, когато квотата ви изтече.

След като успеете, можете веднага да сърфирате, колкото искате, за актуализации в социалните медии, да изтегляте филми, да играете игри и др.

Прочетете също статии за WiFi или други интересни статии от Tia Reisha .