това е правилният размер на заглавката на youtube, за да не се отрязва

За тези от вас, които са объркани относно правилния размер на заглавката или банера на Youtube, намерете отговора тук! Имате примери за безплатни банери в Youtube, знаете ли!

За тези от вас, които наистина обичат да използват YouTube, независимо дали става въпрос само за гледане на видеоклипове или дори за създаване на собствен канал там, със сигурност сте запознати с хедъри или банери в YouTube .

Съществуването на тази заглавна част на канала в YouTube е много важно за разкрасяване на дизайна на канала. Като дума, колкото по-красив е дизайнът , толкова по-удобни ще бъдат останалите хора, които спират до канала .

И така, мнозина са попитали Джака, какъв е правилният размер на банера в YouTube ? Тогава как да го направите, за да не го отрежете? Не се притеснявайте, ApkVenue ще сподели правилното ръководство за размер на банера в YouTube и как да го направите .

Указания за оразмеряване и шаблони на банери в YouTube

Източник на снимки: Поддръжка на Google

На първо място, трябва много добре да разберем, че YouTube има свои собствени настройки, включително размера на заглавката / банера на канала .

Важно е да се отбележи, че размерът на банера на YouTube ще варира в зависимост от това, дали го отваряте на екрана на работния плот, телевизора или чрез мобилен телефон. С други думи, вашият банер може да изглежда пълен по телевизията, но ще бъде изрязан на вашия мобилен телефон или работен плот.

Затова, моля, разгледайте добре насоките за размера на банера на YouTube, които са извлечени директно от поддръжката на Google !

1. YouTube препоръчва да качите едно изображение с размери 2560 x 1440 пиксела , където минималното размери за качване е 2048 x 1152 пиксела .

2. Минимална безопасна зона за текст и лога : 1546 x 423 пиксела . Тоест, ако искате хартия или logomu поглед, опитайте и двамата да са в "безопасната зона" на това. В противен случай изображението ви трябва да бъде изрязано на определени дисплеи или устройства.

3. Максималната ширина е 2560 x 423 пиксела . При тази ширина „безопасната зона“ винаги ще бъде видима, независимо от размера на екрана.

4. Препоръчително е максималният размер на файла за качване да е 6 MB . Ако е по-голямо от това, YouTube няма да приеме файла ви.

Това беше ръководството за размер на банера на YouTube (YT), което можете да използвате като справка, за да направите най-добрия дизайн на вашия канал.

За това как да го направите, можете да използвате поредица от препоръки за най-добрия безплатен софтуер за редактиране на компютърни снимки, който ApkVenue е направил тук .

Можете също така да използвате редица най-добрите приложения за графичен дизайн , особено ако искате добър и максимален банер в Youtube.

Как да добавяте или променяте банери в YouTube

Снимката е предоставена от: Wyzowl

След като знаете и разберете размера на изображението на банера в YouTube и го направите чрез най-добрия софтуер или приложение за редактиране, трябва да знаете как да добавите или промените заглавката / банера на канала си в YouTube .

Помня! Този метод може да се направи само на настолен компютър или лаптоп . Вместо да сте любопитни, ето стъпките!

Стъпка - 1 : На компютър или лаптоп, моля, влезте във вашия канал в YouTube.

Стъпка - 2 : В менюто горе вдясно изберете Моят канал .

Стъпка - 3 : След това щракнете върху Персонализиране на канала .

След това, за тези, които искат да добавят нов банер в YouTube , щракнете върху Добавяне на обложка на канала , позицията му е в горната част на екрана на YouTube.

Междувременно за тези, които искат да променят банера на Youtube , задръжте курсора на мишката върху съществуващия банер и щракнете върху Редактиране> Редактиране на обложката на канала .

Стъпка - 4 : Моля, качете снимка или снимка от компютъра. Можете също да щракнете върху раздела Галерия, за да изберете изображение от фотогалерията на YouTube .

Стъпка - 5 : По-късно ще визуализирате заглавния дисплей на различни устройства. За да направите промени, изберете Коригиране на изрязването .

След като прецените, че е достатъчно, щракнете върху Избор . Свършен! Това беше как да добавите или промените изображението на банера на YouTube според размера. Наистина лесно, нали?

БОНУС! Безплатен банер в YouTube

За тези от вас, които търсят безплатен шаблон за банер в YouTube, това е мястото да бъде! ApkVenue ще ви даде пример за страхотна заглавка на YouTube канал и със сигурност можете да го изпробвате свободно.

Обикновен банер в YouTube

Първо, ApkVenue ще даде пример за фон на банер в YouTube без текст, известен още като обикновен. Наистина страхотно, за да се използва като вдъхновение за вашия канал, банда! Ето списъка!

1. Обикновен банер със син силует

2. Обикновен банер с червен силует

3. Обикновен банер с червен силует

4. Обикновен син банер

5. Обикновен банер със син силует

6. Обикновен банер със сини и зелени силуети

7. Обикновен банер в тъмно розов цвят

8. Розов банер в YouTube

9. Обикновен лилав банер

10. Обикновен розов банер

Готини банери в YouTube

След това ApkVenue ще сподели с вас пример за страхотен банер в YouTube, който е подходящ за вашия канал. Ето списъка!

1. Банер със символи

2. Банер с военен фон

3. Банер с Insignia Infinity

4. Футуристичен банер

5. Футуристичен банер

YouTube Gaming Banner

За геймърите трябва да качите този страхотен и най-добрият банер за игри в YouTube. Ето списъка!

1. Любим банер за игри

2. Банер за екшън игра

3. Banner Gaming Channel

4. Banner Gaming Channel

5. Любим банер за игри

Аниме банер в YouTube

За тези от вас, които обичат да гледат различни анимета, можете да опитате да качите пример за безплатен аниме банер в YouTube по-долу. Ето списъка!

1. Любим аниме банер

2. Любими аниме банери

3. Любим аниме банер

4. Любими аниме банери

5. Банер за вечността Kyoukai

Освен да преминете през банера за YouTube по-горе, можете също да получите вдъхновение за изображения от колекция от страхотни HD тапети, които ApkVenue събра в тази статия . Гарантирано добро и размазване срещу банди!

Това беше ръководството за размер на банера на YouTube заедно с техническите методи, които трябва да знаете. Наистина лесно, нали?

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Diptya .