как да използвам http инжектор за безплатен интернет -

Ето как да използвате HTTP Injector, за да получите безплатна неограничена квота за интернет. Можете да прочетете пълния урок в тази статия.

Понастоящем широко се използва как да използвате HTTP инжектора, особено по време на пандемията. Когато нуждата от интернет нарасна рязко.

Целта на този HTTP инжектор е, че можете да получите интернет квота безплатно. Така че изобщо не е нужно да плащате, за да закупите най-новия пакет от интернет квоти.

Този метод се изпълнява успешно на почти всички доставчици на индонезийски мобилни телефони, като се възползва от грешките в тях.

За да не се объркате повече, следният метод, ApkVenue ще обясни урока, използвайки HTTP Injector за безплатен интернет!

Как да използвам всички оператори HTTP инжектор

Интернет е една от основните нужди на днешния ден. В настоящото си развитие Интернет се използва широко за подпомагане на информацията и комуникацията в ежедневните дейности.

Всеки доставчик обикновено предлага пакети с интернет квоти на различни цени. По същество, колкото по-скъпа е цената на интернет пакета, толкова повече квота ще получим.

Ако не искате да купувате пакети за данни на интернет доставчици, които стават все по-скъпи и разнообразни, можете да слушате тази статия изцяло.

Вече не е необходимо да купувате пакет от интернет квоти . Тъй като можете да използвате приложението HTTP Injector и конфигурационните файлове, за да поддържате процеса.

Ако имате пари, важно е да купувате и спестявате от квоти, така че все още имате доставки за интернет квоти за в бъдеще. Можете също така да слушате най-новия списък за конфигуриране на HTTP Injector на Indosat.

Веднага ApkVenue тук е как да използвате HTTP Injector като приложение. Ето стъпките:

  1. Изтеглете HTTP Injector, първо изтегляте HTTP Injector от PlayStore . Можете също да изтеглите директно от тук.
Помощни програми на Evozi Apps ИЗТЕГЛЕТЕ
  1. Отворете HTTP Injector, след което щракнете върху трите точки в горния десен ъгъл .
  1. Въведете config, щракнете config, след това импортирайте (въведете съществуващата конфигурация). Можете да търсите конфигурация в интернет и в групата FB HTTP Injector.
  1. Щракнете върху старт, след което щракнете върху „Старт“ . На тази фаза можете да се свържете с интернет. Ако е свързан, ще има известие от HTTP Injector, в което се посочва, че HTTP Injector е свързан с интернет.
  1. След като щракнете върху „Старт“, ще получите известие като това .

Предимството да знаете как да използвате HTTP Injector е, че можете да сърфирате безплатно и неограничено и по практически начин.

Необходимо е обаче да се отбележи, че това действие е незаконно. Тъй като това може да навреди на доставчика и доставчикът може да се свърже с вас за незаконна употреба.

ApkVenue дава само съвети за това как да използвате HTTP инжектор. ApkVenue не носи отговорност за това какво се случва, ако използвате това приложение.

Ако имате други алтернативи, които са по-безопасни и не вредите на никого да сърфира безплатно, когато нямате пари, можете да ги споделите в графата за коментари, нали?

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Ilham Fariq Maulana