10 най-добри безплатни приложения за караоке за компютър и лаптоп

Искате да караоке у дома със семейството си, докато се поставяте под карантина? Трябва да инсталирате безплатното приложение за караоке на следващия компютър, банда! (Актуализация 2020)

Кой не обича да пее? Изглежда, че почти всеки наистина обича да пее, да. Независимо дали гласът е добър или лош, пеенето е право на всички, банда.

За тези от вас, които обичат да пеят, обикновено харесвате и караоке дейности. Това едно занимание е по-забавно със семейството или приятелите.

Тъй като мястото за караоке е затворено поради Corona, наистина можете да инсталирате приложението за караоке на вашия компютър. Не вярвайте? Тук ApkVenue ще ви даде безплатен избор от безплатни караоке приложения, които можете да инсталирате на компютър.

Какви са приложенията? Ела да видиш!

Най-добрият безплатен караоке софтуер за компютър с Windows

В тази статия ApkVenue ще прегледа 10 приложения за караоке на компютър, които са силно препоръчителни, тъй като са безплатни и имат безброй функции.

Вижте подробностите по-долу, банда!

1. KaraFun

Този софтуер е един от най-добре познат софтуер , и е по-голямо търсене от много хора. С помощта на този софтуер можете да възпроизвеждате всяка песен на вашия компютър.

В допълнение, радостта от използването на KaraFun е, че можете също да получите достъп до него онлайн и да възпроизвеждате песни чрез предоставения каталог.

Аудио файловите формати, които могат да се възпроизвеждат от този софтуер, включват .KAR, .MID, .KOK, .LRC, .KFN, .MP3 и .CDG. Междувременно видео форматите, които могат да бъдат представени, са само .AVI и .MPG.

Така че, за да бъдете напълно съвместими, трябва да добавите друг пакет кодеци към вашия компютър, например K-Lite Codec Pack. Готови ли сте да пеете в най -добрия безплатен караоке софтуер на този?

Изтеглете приложенията за браузър KaraFun

2. Усъвършенстван караоке плейър

Този софтуер е и едно от най-добрите безплатни приложения за караоке за любимия ви компютър.

Това приложение има способността да организира бързо мултимедийни файлове, така че когато искате да използвате Advanced Karaoke Player , няма да имате проблеми с ръчното добавяне на файлове.

Най -добрият безплатен караоке софтуер, наречен Advanced Karaoke Player, поддържа почти всички основни аудио и видео формати, като .MP3 + G, .DAT, .MPG, .AVI, .MKV, .MP4, .WMV, .ASF, .VOB,. RM, и .RMVB.

С такъв формат можете да получите достъп до всички песни на вашия компютър или CD / DVD, които сте поставили в компютъра си. Освен това можете да промените интерфейса или кожата според вашия вкус.

Браузър за приложения Разширен караоке плейър ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Приставка за CDG за Winamp

CDG е приставка към основния софтуер за Windows, а именно Winamp. С това приложение можете да усетите усещането за пеене при включване на музика, форматирана в караоке.

Разбира се приставката Winamp CDG също е включена в списъка на един от най -добрите безплатни караоке програми за компютър. Защото кой не познава Winamp?

Winamp е софтуер, който може да възпроизвежда музика в различни формати. Сега с приставката CDG той ще промени всеки формат, който може да се възпроизвежда на Winamp, на .MP3 + G, за да можете да пеете щастливо.

Изтеглете Winamp Plug-in CDG чрез следната връзка

4. Едно караоке

One Karaoke е софтуер, който е идеален както за домашни, така и за професионални потребители, като клубове за отдих, ресторанти, хотели и различни други места за забавление.

С One Karaoke не е нужно да се притеснявате за размяна на CD / DVD, за да не губите време.

Този безплатен софтуер за караоке за компютър може да работи с почти всички видове аудио и видео формати. Тези формати включват .MPG, .WMV, .MP3, .MOV, .KAR, .AVI, .DAT, .WMA и т.н.

Какво чакаш? Бързо изтеглете и веднага докажете величието си в пеенето.

Изтеглете One Karaoke чрез следната връзка

5. Три караоке

Този софтуер, създаден от TriceraSoft, може да ви помогне да тренирате караоке, за да изглеждате по-уверени.

Неговите функции също са изобилни, има темпо, глас, настройки за премахване на глас и съхранение на аудио файлове в MP3 формат. Използването на Tri Karaoke наистина има караоке-подобна сензация на търговско място.

Tri Karaoke, който е един от най -добрите безплатни караоке програми , поддържа разнообразни файлови формати, които могат да се възпроизвеждат, включително. FLV, .MPEG, .DAT, .VOB, .MP3, .MIDI, .WAVE, .MP4,. MKV ,. AVI, .3GP и .MP3 + G.

Готови ли сте да бъдете различни пред приятелите си? Ентусиазъм да го практикувате. Джака ще ти пожелае най-доброто, хехехе .

Изтеглете Tri Karaoke чрез следната връзка

Безплатно приложение за караоке на друг компютър. . .

6. КараокеКанта

Не отстъпва на горното приложение, KaraokeKanta също е оборудван с различни функции, момчета . Можете да увеличите тези функции за практикуване или просто за забавление.

Тук можете да регулирате скоростта и баланса на видеото, да промените тона, да промените формата .MP3 + G на обичайния .MP3, да промените колекцията от песни, по-уникален дисплей и много други функции.

Подобно на другия най-добър безплатен караоке софтуер за компютър, KaraokeKanta също поддържа различни файлови формати като .AVI, .DIVX, .MP4, .FLV, .MPEG и .MOV. Ако харесвате караоке, не се колебайте да използвате този безплатен караоке софтуер , момчета .

Изтеглете KaraokeKanta чрез следната връзка

7. Караоке плейър на VanBasco

Безплатно е, толкова се радваме, че чухме. Най-добрият безплатен караоке софтуер за компютър с страхотно име има функции, които са не по-малко интересни от другите.

Можете да персонализирате външния вид, като промяна на шрифта , промяна на цвета на фона или дори вграждане на изображение във фона . Освен това има опции за регулиране на темпото , заглушаване и опция за възпроизвеждане само на един инструмент.

Караоке плейърът на VanBasco поддържа почти всички файлови формати, за да бъдат представени като колекция от вашите караоке песни.

Когато работите с това приложение, текстовете автоматично ще се появят в отделен прозорец. Скоростта на темпото за текстовете е доста точна, много полезна за вас като фалшив глас за практикуване на пеене.

Изтеглете караоке плейъра на VanBasco чрез следната връзка

8. Караоке 5

Ако все още не се чувствате добре с избора на най-добрия безплатен караоке софтуер и приложения за персонални компютри по-горе, може би Karaoke 5 може да бъде най-добрият вариант.

Karaoke 5 е алтернативно приложение, което може да се използва като най -добрия софтуер за караоке за вас, така че все още можете да тренирате добре да пеете. Неговите характеристики са пълни. Какво са те?

Да, превъзходните функции, представени тук, включват синхронизатор , обобщение и смесване . Всъщност Karaoke 5 е оборудван и с многоезична поддръжка.

И така, все още трябва да помислите колко пъти трябва да тренирате, момчета ?

Изтеглете Karaoke 5 чрез следната връзка

9. Уолаоке

Walaoke е друг най-добрият безплатен караоке софтуер за компютри, базирани на Windows, който е доста лесен за използване.

Walaoke може да представи вашето собствено видео като фон, както и да разпечата списъка с песни в него. Не е ли интересно?

Не само това, Walaoke поддържа и цифрова система, която ви позволява да избирате песни въз основа на подреден номер.

Ако все още се чувствате неудобно, можете също да промените цвета на текста на песента, така че да ви е още по-удобно да ги четете, докато караоке.

Изтеглете Walaoke чрез следната връзка

10. MiniLyrics

Последното безплатно приложение за караоке за лаптоп / компютър се нарича MiniLyrics . С този софтуер можете да пеете и да уловите текста на една песен във всяка дума.

Всъщност можете да пеете заедно, така че трябва да се забавлявате в борбата с фалшивите гласове с приятелите си.

В допълнение, MiniLyrics може също да ви накара да персонализирате размера и цвета на шрифта, когато се показват на прозореца на работния плот, според вашия вкус.

Интересните функции, съдържащи се в това приложение, са, че има приставки за много други музикални плейъри като iTunes, Windows Media Player, Winamp и т.н. MiniLyric може също така да изтегля текстове на песни автоматично, стига компютърът ви да е свързан с интернет.

Изтеглете MiniLyrics чрез следната връзка

Това е най-добрият безплатен караоке софтуер от ApkVenue за Windows, може да бъде инсталиран за компютър или лаптоп. Какво е интересно за всички приложения по-горе, не се нуждаете от високи спецификации.

Можете да го стартирате на компютър или лаптоп с посредствени спецификации. Ще се видим отново в следващата статия на ApkVenue, да!