Как да проникна Instagram на приятелка, без да се хвана, това е лесно!

Този метод не е за злонамерени цели, знаете ли, той е просто да шпионира гаджето си. Ето един лесен начин да проникнете в Instagram на приятелката си, без да ви хванат. (100% работи)

Сега Instagram е една от най -популярните платформи за социални медии , които се използват широко освен Facebook или Twitter.

Разбира се, това не може да бъде отделено от различните вълнуващи функции, които са представени в него, така че потребителите да се чувстват като у дома си, играейки Instagram за дълго време.

Толкова съм си у дома, чувствал ли си се някога неудобно с гадже, което непрекъснато превърта IG, банда? Или дори ви интересува какво прави приятелката ви в IG?

Така че, за да се погрижите за любопитството си, този път ApkVenue ще обсъди някои ефективни начини за докосване на Instagram, които да използвате за гаджето си. Любопитен?

Най-ефективният начин да докоснете Instagram на вашата приятелка

Въпреки че без докосване все още можете да виждате публикации за снимки / видео, както и IG истории, които се качват, но все още има функция за директно съобщение (DM) , която може да бъде достъпна само от собственика на самия акаунт в Instagram.

Ето защо тук ви е необходима информация за това как да докоснете Instagram на други хора , банда.

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Не за злонамерени цели, а просто за да разберете дали гаджето ви има връзка или не, като разгледате съобщенията му в DM.

Можете също така да бъде в състояние да разберете какво интересува приятелка, за да видите историята на търсене, фото / видео бъда като и по сметка на най-често посещаваните.

Е, за това как да хакнете сами Instagram тук можете да го направите по два начина, известен още като най-мощния метод.

1. Как да разбера паролата на Instagram на гаджето

Най-ефективният начин за докосване е да знаете паролата за псевдоним на паролата, използвана от вашата приятелка.

По този метод можете да използвате компютърен софтуер, наречен Instagram Hacker, или да посетите сайта InstaLeak . По-долу са дадени пълните стъпки.

Стъпка 1 - Отворете софтуера

  • Уверете се, че сте инсталирали софтуера на лаптоп, базиран на Windows. Ако го нямате, можете да го изтеглите директно от връзката, която ApkVenue предоставя по-долу:
Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Въведете целевото потребителско име

  • Следващата стъпка, въведете потребителското име на акаунта на приятелката си в колоната Адрес на Instagram .

  • Изчакайте, докато процесът на сканиране , който се извършва от софтуера, завърши.

Източник на снимки: JalanTikus (Трябва само да въведете целевото потребителско име за това как да хакнете IG с помощта на този софтуер).

След приключване на процеса ще получите и пълна информация за акаунта на приятелката си в Instagram, включително паролата . Готово, как да проникна Instagram.

Но помнете! Ако сте получили паролата, използвайте я разумно, да! Не позволявайте дори да го използвате, за да навредите на собственото си гадже.

2. Как да докоснете Instagram на гаджето, използвайки The Truth Spy

Вторият метод е да се използва едно от най-добрите шпионски приложения за мобилни телефони за Android, наречено The Truth Spy .

Ако го нямате, можете да изтеглите приложението безплатно на линка, който ApkVenue е предоставил по-долу.

Приложения за производителност The Truth Spy ИЗТЕГЛЕТЕ

Самият Truth Spy всъщност е приложение, което се използва за прихващане на цялото съдържание на смартфоните на други хора. Но можете също да го използвате, за да шпионирате псевдонима на Instagram на приятелката си.

Искате ли да знаете как да проникна IG с помощта на това приложение? Ето стъпките.

Стъпка 1 - Регистрирайте се за акаунта на Truth Spy

  • Първо, вземете назаем смартфона на приятеля си на Android и се уверете, че мобилният телефон вече има приложението The Truth Spy.

  • Веднага създайте нов акаунт, като изберете бутона Регистрация . След това въведете желания имейл адрес и парола в предоставените полета.

Стъпка 2 - Скриване на приложението

  • Ако сте се регистрирали успешно, скрийте приложението от мобилния телефон на жертвата, известен още като вашата приятелка, за да не ви хванат. Можете да направите това, като изберете бутона Hide App & Start Monitor .

Източник на снимки: JalanTikus (Не забравяйте да скриете приложението, така че как да докоснете IG с помощта на приложението The Truth Spy е успешно).

Стъпка 3 - Наблюдавайте резултатите от подслушване

  • И накрая, за да видите псевдонима за наблюдение на резултатите от подслушване, всичко, което трябва да направите, е да посетите уебсайта The Truth Spy ( //my.thetruthspy.com ) чрез приложение за браузър.

  • След това влезте с имейла и паролата , които преди сте използвали за регистрация от мобилния телефон на гаджето си.

  • Ако успеете, тогава можете да видите различни истории на активността, които жертвата е направила на мобилния си телефон.

Колекция от начини за лесно хакване на Instagram

В допълнение към следващите стъпки за докосване на Instagram по-горе, ApkVenue все още има колекция от съвети за това как да докоснете други IG, които са лесни за вас, банда.

Вместо да бъдем любопитни, нека просто разгледаме някои от следните съвети!

1. Познайте паролата на Instagram за целта

Източник на снимки: IDN Times (макар да звучи невъзможно, но как да хакнем Instagram, като познаем пароли, често работи, знаете).

Този един метод със сигурност много често се прави от начинаещи, които искат да докоснат IG на други хора, но не знаят какъв алтернативен метод да използват.

Тук трябва само да познаете какъв псевдоним може да бъде използван от целта или в този случай вашето гадже.

Независимо дали става въпрос за рожден ден на гадже, име, идол, любим предмет или място и много други.

Въпреки че звучи малко невъзможно, всъщност има много хора, които успешно са използвали IG на гаджето си, използвайки този метод, тъй като целта използва твърде слаба парола.

2. Клонирайте Instagram акаунт

Следващият начин за хакване на Instagram е да клонирате акаунта на приятелката си в Instagram на друго устройство, независимо дали става дума за смартфон или лаптоп.

За разлика от WhatsApp, който не позволява на потребителите да влизат, използвайки един и същ номер на множество устройства, за щастие в Instagram можете да направите това, банда.

Можете да разберете паролата на приятеля си за Instagram, като използвате първия метод, който ApkVenue обясни в самото начало.

След това го използвате, за да влезете от друго устройство, за да наблюдавате в реално време какви дейности е правил приятелят ви в социалните му медии в Instagram.

Други начини за хакване на Instagram ...

3. Метод на забравена парола

Източник на снимки: SAB (Можете също да използвате метода на забравената парола, за да хакнете Instagram на вашата приятелка).

Все още не сте разбрали как да докоснете Instagram на гаджето, което е ефективно, но и лесно за изпълнение? Ако е така, може би можете да опитате друга алтернатива, а именно като използвате метода на забравената парола .

Можете да се възползвате от тази функция, за да можете след това да промените паролата на Instagram за целта, така че да можете да я докоснете.

Този метод обаче може да се направи успешно само при условие, че имате достъп до имейл адреса, използван, когато Instagram изпраща известие за забравена парола.

Е, това е колекция от начини за хакване на Instagram на други хора , включително мощни приятелки, които можете да опитате сами, банда.

Но за пореден път Джака ви напомня да не злоупотребявате с горните методи за негативни неща!

Особено сега, когато можете да бъдете заплашени с престъпни действия, ако ви бъде доказано, че сте извършили киберпрестъпления, известни още като престъпления в киберпространството ( онлайн ). Късмет!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Рейналди Манасе .