5 онлайн заявления за кредит на hp без доверен dp 2020

Искате ли да си купите нов мобилен телефон, но все още не сте платили? Искате ли да плащате на вноски, но сложно? Просто използвайте онлайн приложението за кредит за мобилен телефон без DP и без следните надеждни проучвания.

Искате ли да си купите нов мобилен телефон, но бюджетът все още е недостатъчен, за да го купите в брой ? Или искате да кандидатствате за кредит на HP онлайн, но без първоначална вноска и анкети?

Тъй като финтех секторът се разраства бързо в страната, сега хората имат много решения за плащания, включително едно от тях е онлайн кредит на HP, банди.

Този онлайн кредитен процес на HP е дори улеснен с функцията за покупка без DP или анкета, което със сигурност е много примамливо.

Така че, за да не изберете грешен избор, тук ApkVenue има някои препоръки за онлайн заявления за кредит на HP без надеждни DP и проучвания . Елате да видите изцяло!

Доверено онлайн заявление за кредит на HP без DP и анкета

Не само онлайн заявления за заем, в момента има и много онлайн приложения за кредит на HP, които са доста практични и прости, защото не е нужно да плащате авансови вноски или да преминете етапа на проучване, банда.

Въпреки това все пак трябва да внимавате и внимавате, когато го избирате, за да не се разочаровате, чувствайки се в капан.

Ето защо, ето няколко онлайн заявления за кредит на HP без доверен DP, които можете да опитате. Тези приложения също са регистрирани в OJK, знаете ли!

1. Kredivo (Онлайн приложение за мобилен кредит без най-добрия DP)

Източник на снимки: Google Play (Kredivo е онлайн приложение за кредит на HP без проучване без първоначална вноска).

Може би много от вас вече са запознати с това онлайн приложение за кредит на HP, а, банда?

Да, Kredivo е приложение, което ви позволява да правите онлайн кредити за мобилни телефони без първоначална вноска и анкети, така че да е по-бързо и по-практично.

Процесът на регистрация в Kredivo също е много лесен, защото изисква само изисквания на KTP.

Можете също така да изплащате кредити на вноски за 3, 6 или дори 12 месеца (лихва 3,95%). Междувременно, ако вземете срок за погасяване от 30 дни, ще бъдете таксувани с 0% лихва.

Готиното е, че Kredivo се предлага и в много търговци на приложения за онлайн пазаруване като Tokopedia, Bukalapak и много други.

Подробности Кредиво
Разработчик PT FinAccel Digital Индонезия
Минимална ОС Варира според устройството
Размер 15MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Kredivo чрез връзката по-долу:

Финансови приложения PT FinAccel Digital Indonesia ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Аз съм

Искате ли кредит за мобилен телефон само с KTP? Ако е така, можете да изберете онлайн заявлението за кредит на HP, Akulaku .

Виждате ли, това приложение предлага онлайн кредитна програма на HP без проучване без първоначална вноска, което е лесно, практично и процесът е много бърз.

Даденият срок също варира от 3 до 12 месеца с ниска лихва.

Така че, за тези от вас, които искат да кредитират OPPO HP без DP или други марки на HP, може би Akulaku може да бъде едно решение.

Освен това не е нужно да се притеснявате, защото Akulaku е регистриран и контролиран от OJK, банда.

Подробности Аз съм
Разработчик Аз съм
Минимална ОС 4.1 и нагоре
Размер 30MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Akulaku чрез връзката по-долу:

Akulaku Finance Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

3. My Home Credit Индонезия

Източник на снимки: Google Play (Home Credit може да бъде опция за тези от вас, които искат кредит на HP, с достатъчно изисквания за KTP).

Освен това има мобилно приложение за кредит без кредитна карта, което е доста популярно, а именно My Home Credit Indonesia .

Чрез това приложение можете да кандидатствате за кредит на HP онлайн, като прикачите документи като KTP като едно от изискванията, банда.

Това обаче е малко по-различно от предишните две заявления, при My Home Credit Indonesia първо трябва да внесете парите за DP, когато процесът на кандидатстване за кредит бъде одобрен.

Междувременно предлаганите опции за тенор варират от 6, 9, 12, 15 до 18 месеца с начален лихвен диапазон от 0% до 3,99%.

Подробности My Home Credit Индонезия
Разработчик Home Credit Индонезия
Минимална ОС 4.0 и по-висока
Размер 19MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението My Home Credit Indonesia чрез връзката по-долу:

Finance Home Credit Indonesia Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Индодана

Онлайн заявление за кредит и вноски без кредитна карта, Indodana може да бъде друга алтернатива за тези от вас, които искат онлайн кредит на HP без първоначално плащане, банда.

Това приложение ви позволява да правите кредит за смартфон от различни известни марки на HP в Индонезия с официална гаранционна гаранция.

Даденият лимит е доста голям, а именно до 8 милиона IDR и срок на вноска до 6 месеца. Достатъчно е да закупите 6 GB RAM памет на мечтите си.

Междувременно самият процес на подаване е доста лесен, защото се нуждаете само от важни документи като KTP и интернет банкиране / BPJS акаунти.

По отношение на сигурността не е нужно да се притеснявате, защото приложението Indodana е регистрирано и контролирано от OJK.

Подробности Индодана
Разработчик PT Artha Dana Teknologi (Indodana)
Минимална ОС 4.3 и по-висока
Размер 15MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Indodana чрез връзката по-долу:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Весела БРИ

И накрая, има онлайн приложение за мобилни кредити BRI Ceria, предоставено от държавната банка BRI.

Чрез това приложение можете да кандидатствате за кредит в цифров вид, известен още като онлайн, като се започне от процеса на регистрация, проверка, точкуване на кредити до цифров подпис.

Изискванията за регистриране на онлайн заявление за кредит на HP без това едно проучване също са доста лесни, защото трябва само да прикачите вашия KTP, снимка на лицето и лични данни.

Самата BRI Ceria предлага лимити за заеми, вариращи от 500 000 IDR до 20 000 000 IDR с срок от 1 до 12 месеца. Междувременно преобладаващият лихвен процент е 1,42% плосък на месец.

Готиното е, че BRI Ceria вече се предлага при различни търговци като Tokopedia, dinomarket и други. Онлайн кредитът на HP е лесен!

Подробности Весела БРИ
Разработчик PT Bank Rakyat Индонезия (Persero) Tbk.
Минимална ОС 5.0 и по-нови
Размер 17MB
Изтегли 100 000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението BRI Ceria чрез връзката по-долу:

>> BRI Наздраве <<

Е, това бяха някои от онлайн заявленията за кредит на HP без DP и проучвания, които можете да направите, банда.

Не само това, всички горепосочени приложения също са регистрирани в OJK, така че не е нужно да се притеснявате за сигурността.

Междувременно за тези от вас, които искат кредит за мобилен телефон без DP в Adira Finance, в момента Adira не предоставя условия за кандидатстване за кредит без DP, банда.

Можете да кандидатствате за кредит само директно в офиса, но не и онлайн.

И така, сега знаете кое онлайн приложение за кредит на HP искате да използвате без първоначална вноска? Но също така се уверете, че можете да си позволите да плащате вноските всеки месец, а!

Прочетете също статии за HP Credit или други интересни статии от Даниел Кахяди .