6 лесни за отгатване андроид брави и как да ги защитите

Много хора използват заключване на шаблон, за да защитят своя Android. Оказва се обаче, че мнозина използват един и същ модел. Е, ето лесни за отгатване брави с модели и как да ги преодолеете.

От началото на методите плъзнете , ПИН, парола, за да заключите шаблон ( шаблон ); заключване на шаблон на Android е най-използваният метод за сигурност от индонезийците. Но знаехте ли, че има няколко ключалки за модели, които най-лесно се отгатват?

Заключването на шаблона наистина ще го направи сложен. Особено само с модела 3x3 има 389 112 възможни заключвания на шаблони. Но кой би си помислил, че все още има заключване на шаблон, което е лесно да се отгатне.

  • Направете LockScreen още „Greget“ с модел 6x6
  • Как да отключите заключен Android (забравен модел)
  • Как да изключите и заключите автоматично екрана на Android с двойно докосване

Най-предсказуемото заключване на шаблони за Android

Според Marte Loge , от 4000 вида заключвания на шаблони, взети от потребители на Android, се оказва, че моделът за правене на ключове е почти еднакъв. Вие ли сте от тях?

Sebanyak 77% pola dimulai dari salah satu pojok kiri maupun kanan dan 44% di antaranya mengambil posisi start di pojok kiri atas. Selain itu, sekitar 10% dari sample yang diambil membuat pola berbentuk huruf seperti N, M atau 0.

Създаването на прости шарки наистина е важно за тези, които имат трудности да запомнят сложни клавиши за модели, но въздействието е лесно да се отгатне. По-долу са някои от най-широко използваните и лесни за отгатване заключване на шаблони на Android:

Използвате ли една от най-предсказуемите заключвания на шаблони на Android по-горе?

Как да защитим заключване на образец за Android

Безспорно е, че методът за заключване на шаблони в Android наистина е интересен. Освен че имате много възможности, вие също имате възможност да създадете уникална и интересна ключалка за шарки. Така че, за да запазите заключването на шаблона на вашия Android, ето как да защитите заключването на шаблона на вашия Android.

1. Винаги почиствайте екрана на Android

Въпреки че не използвате един от клавишите, които ApkVenue показва по-горе, заключването на шаблон на Android може да се види от пръстовите отпечатъци на екрана. Ето защо почистването на екрана на Android е много важно, за да не виждате пръстовите си отпечатъци. За да бъдете в безопасност, не забравяйте да използвате протектор на екрана!

2. Създайте уникални модели

Така че заключването на шаблона на вашия Android не е лесно да се досетите, опитайте да използвате 9 точки в заключването на шаблона, за да направите уникален модел, но все пак е лесно да запомните. Или поне 7 точки, които трябва да използвате. Пример:

3. Използвайте шаблона 6x6

Ако използвате Android с Cyanogen ROM, ще намерите тази функция по подразбиране . Използвайки шаблон 6x6, толкова повече модели можете да направите, както и да объркате други хора при отварянето им.

Ако вашият Android смартфон е вкоренен , можете също да използвате модела 6x6 с помощта на модула CyanLockScreen в Xposed Installer. Прочетете урока в статията Направете LockScreen Още „Greget“ с модел 6x6.

Инструменти за разработчици на приложения rovo89 ИЗТЕГЛЯНЕ

Отсега нататък, нека бъдем внимателни с заключването на шаблона, което използвате!